Pa sta bi ti da im vratimo stim sto im zvizdimo himnu??? Vratimo im na terenu buraz a uz to ostanemo kulturan narod. Kad pogledas malo ove komentare, njihovi ljudi su takodje ogorceni na zvizdanje tudjih himni, i oni bi voljeli da nema tih kretena koji zvizde, isto kao sto bi i ja volio da nema onih kretena sto yebu Sarajevo iako sam i ja sa TK. Ali uvjek je bilo i bice kretena koji se ponasaju na sportskim terenima kao da su u rovu, kad smo u rovu u rvou smo a kad smo na terenima onda smo tu da postujemo druge a bodrimo svoje do zadnjeg atoma snage. Zato ako hoces da im vracas onda idi tamo gdje se to radi a ne na stadionu.bacelonafan je napisao/la:mi nismo zaboravili haha vrati se kroz historiju,vazda se na nas sve obije jer mi smo za bratstvo i jedinstvo i uvijek ce da nas mrze to im je u krvi,nek nam sakate bracu na Marakani mi cemo njima da aplaudiramo,zaboravili smo mi sve previse brzo pa sad rade sta hoce,nek to probaju na Kosovu dole nesmiju iz kuce da izvire!Neutral je napisao/la:Dočekali su nas lijepo na Marakani, da ne spominjem na strani rukomet u Kragujevcu ako se ne varam (sve ima na youtube)![]()
Svaka čast publici u Tuzli, pokazali smo da smo bolji od mnogih. Neka nam zvižde na himnu, zaboraviti nećemo nikada šta je bilo no svakako da smo kulturniji i civilizovaniji, poštuj tuđe i to je to.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Sad nam se jos i smiju. Njihovo postujemo,a svoje psujemo. Svi portali su napisali kako su pogrdne rijeci upucene samo prema sarajevu. TUZLA FUJ

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pocetni XI protiv Austrije:
Plakalo, Petrovic, Gojkovic, Spikic, Hodzic, Muharemovic, Civa, Rahmanovic, Hajradinovic, Maric, Cerimagic (C)
Sretno momci!!
Plakalo, Petrovic, Gojkovic, Spikic, Hodzic, Muharemovic, Civa, Rahmanovic, Hajradinovic, Maric, Cerimagic (C)
Sretno momci!!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:

To bi trebalo nešto ovako izgledati , ili možda Hajradinović i Ćerimagić da zamijene mjesta

Kevin je napisao/la:šta je smijesno..Karačić-> Kara ga zovudubioza je napisao/la:Kevin je napisao/la:sretno Kari i ostalim momcima!![]()
![]()

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Prije da ce maric i hodzic zamjeniti mjesta
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
http://www.uefa.com/under19/season=2013 ... ch=2011221" onclick="window.open(this.href);return false;
Imaš samo tekstualni prijenos ovdje
Imaš samo tekstualni prijenos ovdje

- legenda reala
- Kontakt:
Ćerimagić i kapiten ove reprezentacije
još jedan argument koji će razuvjeriti MrMuscula odčepljivača odvoda
Inače danas dva komada Ćerimagić zabija.

Inače danas dva komada Ćerimagić zabija.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
direktno sa stadiona:
500-600 bosanskih navijaca. sad ce igraci izaci na teren
500-600 bosanskih navijaca. sad ce igraci izaci na teren

steta da su mladi ovako zapusteni pa da ni u jednoj
austriji nema prijenos
jbte da se na pecari igra bilo bi garant stream ako nista
austriji nema prijenos
jbte da se na pecari igra bilo bi garant stream ako nista
kako se zove onaj austricki sportski program?? kako ono OZF? tako nesto..
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
provjeri netko na day. to pise da ima dtream
- Goalgetter
- Kontakt:
ORFEmir_BIH je napisao/la:kako se zove onaj austricki sportski program?? kako ono OZF? tako nesto..

cerimagic povrijedzen
Jeste, upravu si sad i ja vidjo.Goalgetter je napisao/la:ORFEmir_BIH je napisao/la:kako se zove onaj austricki sportski program?? kako ono OZF? tako nesto..Ali ne prenose.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- Goalgetter
- Kontakt: