Znaci u pitanju je izbacivanje timova iz PO sa 50+ pobjeda u rs.:
1. Kobe Bryant 24 x

2. M. Jordan 20 x
3. T. Duncan 18 x
4. S. O'Neal 17 x
5. L. James 9 x

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Šta mislite što nam uvijek ostane dobar igrač do 29. ili 30. pozicije na draftu?branimir85 je napisao/la:imali Pop kakvi talijanski korijena,ovo mi liči na jednu organizaciju s juga ItalijeKobe Bryant je napisao/la:Koliko Pop ima "svojih" trenera , GM , ass i sl. ? jel to najveca loza ?NEZALAGANJE je napisao/la:GM Netsa je sada Sean Marks.Sumnjam da ce vise biti gluposti.
Koliko su Kobe i Shaq imali zajedno?Kobe Bryant je napisao/la:Malo napredne statistike :
1. Kobe Bryant 24 x![]()
2. M. Jordan 20 x
3. T. Duncan 18 x
4. S. O'Neal 17 x
5. L. James 9 x![]()
![]()
![]()
![]()
Kawhi je napisao/la: Znaci u pitanju je izbacivanje timova iz PO sa 50+ pobjeda u rs.:
1. Kobe Bryant 24 x![]()
2. M. Jordan 20 x
3. T. Duncan 18 x
4. S. O'Neal 17 x
5. L. James 9 x![]()
![]()
![]()
![]()
Koliko su Kobe i Shaq imali zajedno?
Ne znam da li si primjetio, ali istok je apsolutno smeće već skoro decenijuKobe Bryant je napisao/la:Malo napredne statistike :
1. Kobe Bryant 24 x![]()
2. M. Jordan 20 x
3. T. Duncan 18 x
4. S. O'Neal 17 x
5. L. James 9 x![]()
![]()
![]()
![]()
To znači Kobeu ostaje 11. Ja se ovako na prvu sjećam Sunsa, Rocketsa, Nuggetsa, Celticsa i nas jednom. Možda i Oklahoma nisam siguran.Kobe Bryant je napisao/la:Kawhi je napisao/la: Znaci u pitanju je izbacivanje timova iz PO sa 50+ pobjeda u rs.:
1. Kobe Bryant 24 x![]()
2. M. Jordan 20 x
3. T. Duncan 18 x
4. S. O'Neal 17 x
5. L. James 9 x![]()
![]()
![]()
![]()
Morao bih to sam da istrazim ovo sam preuzeo sa jednog talk showa o nba ,
1992–1996 Orlando Magic , 2x (1995 finale i 96 finale conf)
2004–2008 Miami Heat, 2x (2006 )
2008–2009 Phoenix Suns
2009–2010 Cleveland Cavaliers
2010–2011 Boston Celtics
kako sam ja izracunao 4x
Kako ja znam 2000-2004 na prvu ,Kawhi je napisao/la:To znači Kobeu ostaje 11. Ja se ovako na prvu sjećam Sunsa, Rocketsa, Nuggetsa, Celticsa i nas jednom. Možda i Oklahoma nisam siguran.Kobe Bryant je napisao/la:Kawhi je napisao/la: Znaci u pitanju je izbacivanje timova iz PO sa 50+ pobjeda u rs.:
1. Kobe Bryant 24 x![]()
2. M. Jordan 20 x
3. T. Duncan 18 x
4. S. O'Neal 17 x
5. L. James 9 x![]()
![]()
![]()
![]()
Morao bih to sam da istrazim ovo sam preuzeo sa jednog talk showa o nba ,
1992–1996 Orlando Magic , 2x (1995 finale i 96 finale conf)
2004–2008 Miami Heat, 2x (2006 )
2008–2009 Phoenix Suns
2009–2010 Cleveland Cavaliers
2010–2011 Boston Celtics
kako sam ja izracunao 4x
što, kao srbi i hevati ne znaju biti organizovani?branimir85 je napisao/la:imali Pop kakvi talijanski korijena,ovo mi liči na jednu organizaciju s juga ItalijeKobe Bryant je napisao/la:Koliko Pop ima "svojih" trenera , GM , ass i sl. ? jel to najveca loza ?NEZALAGANJE je napisao/la:GM Netsa je sada Sean Marks.Sumnjam da ce vise biti gluposti.
Ne moraš ne primjerno da reaguješ, niko nije rekao da ga Pop nije presisao, ali Larry je takav um bio to svi kažu ali slab na živcima, a Pop je uzeo sve od njega plus nešta i od Dona Nelsona i usavršio to. Ali šteta što takav um kao Larry nije pušio neku travu da se smiri, vjerovatno najveći um košarkaški koji je bukvalno mogao od Gorana da napravi pitu.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne baljezgaj,zivota ti,Brown je mozda bio mentor Popu,ali ga je ovaj davno presisao.
Evo bicu miran i reci da Phil Jackson ne bi uradio nista kao trener da nije bilo Texa Wintera,ako cemo se voditi tom logikom,jel?Kobe Bryant je napisao/la:Ne moraš ne primjerno da reaguješ, niko nije rekao da ga Pop nije presisao, ali Larry je takav um bio to svi kažu ali slab na živcima, a Pop je uzeo sve od njega plus nešta i od Dona Nelsona i usavršio to. Ali šteta što takav um kao Larry nije pušio neku travu da se smiri, vjerovatno najveći um košarkaški koji je bukvalno mogao od Gorana da napravi pitu.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne baljezgaj,zivota ti,Brown je mozda bio mentor Popu,ali ga je ovaj davno presisao.
Najmanje 30% + inteligentni igrači i to vrhunski igrači koji su promjenili taj triangle, mada ima dosta i do te meditacije, jer dosta Come backova Phillovih ekipa se desilo samo bez time outa jednostavno je vjerovao.NEZALAGANJE je napisao/la:Evo bicu miran i reci da Phil Jackson ne bi uradio nista kao trener da nije bilo Texa Wintera,ako cemo se voditi tom logikom,jel?Kobe Bryant je napisao/la:Ne moraš ne primjerno da reaguješ, niko nije rekao da ga Pop nije presisao, ali Larry je takav um bio to svi kažu ali slab na živcima, a Pop je uzeo sve od njega plus nešta i od Dona Nelsona i usavršio to. Ali šteta što takav um kao Larry nije pušio neku travu da se smiri, vjerovatno najveći um košarkaški koji je bukvalno mogao od Gorana da napravi pitu.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne baljezgaj,zivota ti,Brown je mozda bio mentor Popu,ali ga je ovaj davno presisao.
Kako ne shvataš da ništa nije zasluga Kobe Bryanta?!? Prvo je imao Shaqa koji je sve sam radio, pa je onda imao Kwame Browna, koji je veliki uticaj imao, pa Pau Gasol prvi igrač, pa onda i Dwight i naposlijetku Randle. Svi oni su zaslužniji za bilo kakav uspijeh Lakersa od Kobija. Moraš to shvatiti već jednom.Kobe Bryant je napisao/la: Znaci u pitanju je izbacivanje timova iz PO sa 50+ pobjeda u rs.:
1. Kobe Bryant 24 x![]()
2. M. Jordan 20 x
3. T. Duncan 18 x
4. S. O'Neal 17 x
5. L. James 9 x![]()
![]()
![]()
![]()
Valja djecu nahranitiNEZALAGANJE je napisao/la: E koja tuga da dopuste da se ovako manipulira njima i njihovim imenima od strane Dolana.Posebno me Spree razocarao.
Vjerujes li mi da bas mislim kako je ovo bilo klasicno placanje,samo da se pojave i poprave njegov "ugled".Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Valja djecu nahranitiNEZALAGANJE je napisao/la: E koja tuga da dopuste da se ovako manipulira njima i njihovim imenima od strane Dolana.Posebno me Spree razocarao.
Ma sigurno da im je platio, propalica Sprewell je prokockao sve par godina nakon kraja igracke karijere pa je naravno pristao nebi li dosao do koje pare.NEZALAGANJE je napisao/la: Vjerujes li mi da bas mislim kako je ovo bilo klasicno placanje,samo da se pojave i poprave njegov "ugled".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.