Sta je ovo kad smo mi uspjeli dati 3 gola na poluvremenu,ne sjecam se kad je to zadnji put bilo

Moderator/ica: GracanicaAA
Bihac96 je napisao/la:
Ja ću samo da kažem : HALID CAVANIanonymous001 je napisao/la:
hmm, nije loš ovaj Patrik Bordon što je došao u Jedinstvo samo ne znam kad će on to moći nastupiti za Jedinstvo??
Halid majstorharden je napisao/la:Ja ću samo da kažem : HALID CAVANIanonymous001 je napisao/la:
hmm, nije loš ovaj Patrik Bordon što je došao u Jedinstvo samo ne znam kad će on to moći nastupiti za Jedinstvo??
Ne moze se reci da Kova nije izgarao na terenu kad god je igrao, a nekad nije ni platu imao. On je igracina, vec par godina je u Jedinstvu ali, naravno, nije ni blizu mnogim istinskim legendama Jedinstva. Ako cemo realno nije ni Cizmi mjesto na onome zidu.BihacSN je napisao/la:Jedinstvo ima mnogo legendi koji su zaslužniji da se nađu na tom zidu od igrača koji tu igra za platu
Pa to i jeste jedini razlog sto su na zidu. Dok se javno ne izadje sa stavom, sa istinom da svi budemo upoznati ne bi bilo fino komentarisati sta vise o ovoj temi.Bihac96 je napisao/la:Nikad oni ne bi bili na onom zidu da nisu bili u dobrim odnosima sa pojedincima iz SN-a,ali legende nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.