aj mi pojasni ovaj dio....ULEB?????ovdje vrlo vjerovatno mislis na Guzu......ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma meni je Vanjak prejak i drag zato sto je normalan bio, a kad se lomi utakmica uzme trojku sa osam-devet metara i pogodi, bez obzira jel cijela dvorana protiv njega, svi se najvise sjecaju bas te utakmice, neovisno za koji tim u BiH navijaju. Nije to samo stvar Bosne, to je sigurno bila njegova ubjedljivo najbolja utakmica, no on je odlicno igrao protiv bilo koga, a doduse cak i u comebacku je bio jaci nego vecina, standardno, iako je bio tu samo dva mjeseca.neno#4 je napisao/la:u kojem smislu...ajde realno da malo pricamo, posto si ovdje ti jedan od rijetkih s kojim se moze komunicirati realno.....evo da se malo prisjetimo....te godine bosna je imala ekipu: subasic, parezanin, neno, saporac, tada tek pocetnik keno bajramovic, bukva, kovacevic....tada se bosna tek vratila, znaci teko je dosao neno(polusezonu je proveo ne igrajuci prije nego sto se vratio, sto je poslije bio rezultat lose odigranog finala...to je bila sezona 2003/2004 ako se ne varam...a za siroki su igrali ako se dobro sjecam: vanjak, princ, pinjuh, vujanovic, perkovic, horvat, colak....potpuno dvije izjednacene ekipe....ali bas.....tada je vanjka krenulo i kad jos????????...kada je jos potopio bosnu u finalu....idemo onda...slijedece godine titula ide kod nas...slavimo je na pecari...lens ubija tada....onda opet iduce godine osvajamo titulu u trecoj tekmi play - offa u skenderiji i tada je lens jedan od kljucnih igraca(cini mi se da je tada vanjak napravio bezuspjesan comeback iz zadra gdje je radio kao advokatŠB_Fidelis je napisao/la:Vidis, Lance je jak bio, na sve nacine.Al nije to Vanjak.
![]()
![]()
![]()
, tada smo osvojili)..onda vi osvajate,tada nema vanjka....slijedece godine se lens vraca i dovodite ezugvua da ga cuva....onog sto ga je lens napunio za tri minute u skenderiji, ako si slucajno bio znas na sta mislim..ja ne vidim da je vanjak toliko puta kljucni igrac koliko se ovdje o tome pise....jer lens je bio igrac koji je uvijek mogao da zabije svima 20 poena, bez obzira kakav dan imao, sto se tice nase lige barem....i sada da kojim slucajem bosna ostane, i da se vrati ja se ne bih smio kladiti da ce grgat da dobro prodje...ne znam da li bi ti
![]()
![]()
![]()
![]()
Vise sam se salio u biti, svjestan sam statistike, al Vanjak je za Široki poseban uvijek bio, kao osoba, kao igrac, zbog odnosa i pristupa, zbog te utakmice, osvojio je sve u Širokom sto se moglo u BiH osvojiti, a ne treba ni spominjati njegove sjajne momente u NLB ligi ili ULEB-u. On je otisao sa kosarkaske scene na svom vrhuncu, sto je steta, jer imao je jos toga dati sa svojih 29, al to je bio njegov izbor.
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma, mislio sam na EuroChallenge, il kak se vec konkretno zvao, vjerojatno kao i sad.
...Život za Široki...
Slažem se da je krajnje neukusno porediti Chester Masona i Jovanovića. Tu je sve apsolutno jasno. Dobro jeste, da je Zlaja bio povrijedjen, ali sada mu to vise ne moze predstavljati opravdanje. Tu je vec desetak utakmica i u njima nije pokazao apsolutno nsita ni u napadu ni u odbrani i ima minutazu samo zato stzo je na toj poziciji manje zlo od pasalica i Sarajlije. Uopste mislim da je Bosna ekipa u NLB koja ima ubjedljivo najlosije playmakere, sto se jelde i vidi na tabeli. I daj prekinite se prepirati oko toga ko je bolji klub. Bosna zaista ima tradiciju i uspjehe koje Siroki vjerovatno nikada nece dostici, jer takvo je vrijeme doslo u sportu, kada se uspjesi kupuju parama (partizan je jedini preostali izuzetak u svjetskoj kosarci)....ali ne zivi se od tradicije. Siroki trenutno jeste puno organizovaniji i uspjesniji klub od bosne sa velikim sansama da to tako i ostane u anrednih nekoliko godina i to kazem ja kao navijac bosne, jer realno sagledavam situaciju....
Svi pominjete ove utakmice sa Zvezdom, Zadrom i Partizanom. Ja mislim da Bosna uz jednu pobjedu od te tri utakmice ima bodove i od FMP-a, nadam se da se mogu dogovoriti sa Radovanovicem.

ha ya..kao što su se dogovorili i prvunermintv je napisao/la:Svi pominjete ove utakmice sa Zvezdom, Zadrom i Partizanom. Ja mislim da Bosna uz jednu pobjedu od te tri utakmice ima bodove i od FMP-a, nadam se da se mogu dogovoriti sa Radovanovicem.![]()

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Bas kao sto ste se vi u Sirokom dogovorili sa Capljinom da izgubite u kupu,kako bi trofej otisao u Sarajevo!?Kevin je napisao/la:ha ya..kao što su se dogovorili i prvunermintv je napisao/la:Svi pominjete ove utakmice sa Zvezdom, Zadrom i Partizanom. Ja mislim da Bosna uz jednu pobjedu od te tri utakmice ima bodove i od FMP-a, nadam se da se mogu dogovoriti sa Radovanovicem.![]()
Na usranoj stranici bosne nisu u stanji ni termin utakmice da napisu,a kamoli nekim slucajem da neki tekst izadje neko cudo bi se desilo?! 

Jao utakmice
Bravooooooooooo.

Bravooooooooooo.
- Marseille84
- Kontakt:
napokonnNeutral je napisao/la:Jao utakmice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bravooooooooooo.
Cim ja ne odem, pobjeda je tu.
Zato se protiv Partizana i C Zvezde tome ne treba nadati

Zato se protiv Partizana i C Zvezde tome ne treba nadati

- TheManiacs
- Kontakt:
- majestic24
- Kontakt:
Pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Joj,koja zavrsnica majko moja-sokantna. Al Kojadinovicu majstore... 12 poena,11 asistencija 8 skokova. Vise nismo zadnji,ko da me je sunce ogrijalo.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Providno,al hajde daj šta dašmajestic24 je napisao/la:Pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Joj,koja zavrsnica majko moja-sokantna. Al Kojadinovicu majstore... 12 poena,11 asistencija 8 skokova. Vise nismo zadnji,ko da me je sunce ogrijalo.

"Indija,Pakistan..."
A jarane mi smo ove godine sve osim Heliosa dobili sa nekom sudijskom pomociTheManiacs je napisao/la:Ovo se znalo,msm utakmica je namjestena

-
- Kontakt:
moze li mi neko napisati raspored bosne i heliosa do kraja ?
Ne treba ti.Niti će jedni a ni drugi više ikoga pobjediti.Helios zadnji zbog boljeg međusobnog skora u korist Bosneodsutraopetultra je napisao/la:moze li mi neko napisati raspored bosne i heliosa do kraja ?

"Indija,Pakistan..."
10 skokovamajestic24 je napisao/la:Pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Joj,koja zavrsnica majko moja-sokantna. Al Kojadinovicu majstore... 12 poena,11 asistencija 8 skokova. Vise nismo zadnji,ko da me je sunce ogrijalo.
kojadinovic triple duble
jovanovic napokon na stazi povratka
rakocevic i hajric veoma dobri
milosevic, bajic i bozo OK
sarajlija za ono minuta izvrsno iskoristio, kako u napadu tako u odbrani
sehovic i pasalic ni toplo ni hladno, samo sto je pasalic u dva navrata skoro prodao utakmicu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- TheManiacs
- Kontakt:
Ma jarane **** me svak ak lazem,jer danas kod rodjaka i zove ga lik kaze ajde da pare pokupimo u kladioniciThe Game je napisao/la:A jarane mi smo ove godine sve osim Heliosa dobili sa nekom sudijskom pomociTheManiacs je napisao/la:Ovo se znalo,msm utakmica je namjestena![]()
![]()
Kaze kako ? kaze Bosna-zadar kupila Bosna utakmicu kvota 2.80 kaze talimo se po stoju i eto

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
hajde ne lupajsoba 39 je napisao/la:Ne treba ti.Niti će jedni a ni drugi više ikoga pobjediti.Helios zadnji zbog boljeg međusobnog skora u korist Bosneodsutraopetultra je napisao/la:moze li mi neko napisati raspored bosne i heliosa do kraja ?
mi
FMP (gosti) partizan (kuci) buducnost (gosti) i CZ (kuci)
helios
zagreb (kuci) Olimpija (gosti) i Radnicki (kuci)
mi se mozemo nadati kod FMP, ali realno mozda samo CZ kod kuce jer njima ta utakmica nece imati ama bas nikakvu vaznost jer su vec izgubili Eurocup mjesto, helios gubi od zagreba kojem je potrebna pobjeda za F4, olimpiji isto za F4, dok se moze nadat pobjedi protiv radnickog
prepostavlja se da ce 1 pobjeda biti dovoljna, ali ako bi uzeli FMP to bi bilo extra
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ma ne može biti nastimana utakmica, to su gluposti, i to samo iz jednog jedinog razloga; Zadar ne moze nikoga dobiti u gostima, pogledajte samo statistiku 
Nadam se da Bosna neće biti zadnja i želim im sreću u zadnje tri tekme, jer ce im trebati

Nadam se da Bosna neće biti zadnja i želim im sreću u zadnje tri tekme, jer ce im trebati

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.