Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 02 feb 2011, 23:56

Ma ja sam u početku bio optimističan kad je Del Neri u pitanju, čovjek imao šansu života, nakon dobre sezone u Sampdoriji došao u Juventus da bude gospodin. Kontao sam pa haj dobro čovjek ima svoj cilj izjavio igrat će formaciju 4-4-2 preko krila, kaže Diego mi ne odgovara za tu formaciju, hajmo ga prodata Marotta se nije dvoumio. Bilo je to sve uredu Krasić na jednoj igračina Martinez na drugoj, ali nemogu shvatiti da su oni mislili da će Amuri proraditi, to mi nije jasno.

I išlo je to dobro dok nije počela priča kod EL i tu je napravljena najveća greška, ono su trebali igrati dečki iz Primavere ujedno bi se vidjelo ima li kvaliteta itd, ali lako je sad biti pametan neki će reći, ali ipak trener treba da bude pamtan i predvidi neke stvari :roll: . Vadilo se na tu priču ovo nije cilj, pa ovo nije cilj, e sad šta sad nije cilj? (ali i nije bio cilj, pa se se mogli vaditi) :roll:

E tek je sad hajka počela izpadanem iz kupa, tu leži ujudno odgovor i za navijače, zašto još nisu počeli "divljati". Ali ne boj se neće dugo proći "pukli" si i oni sigurno!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 feb 2011, 23:59

A u vezi Intera, to je skroz druga utakmica. Znamo svi da takve utakmice nisu odraz stanja ekipe utoj sezoni, znali smo biti i gori pa samo ih dobijali. Tu su utakmice gdje se "gine" na terenu, nadam se da će i ova biti jedna od takvih.

Kad je bal nek je maskenbal, što bi neki rekli! :?

FC Ljuta Krajina

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 03 feb 2011, 00:01

NO COMMENT !!! :cry:
Matri i kurci palci :lol:
Ako Popaj sada nedobije otkaz, onda prestajem i pratiti ovu patnju !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 03 feb 2011, 00:04

Previse je Marotta gresio al nece on to nikad priznati,,boli njega neka stvar dal juve gubi, nebi se lik smijo bezee kad smo primili onaj 2 go...

A ovaj Del Neri samo cujes kako vice stalno.. Milos milos milos,, MElo MELo
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 feb 2011, 03:12

Ove godine ni ucesce u UEFA EL necete izboriti, bio bi to uspijeh.
2011 slika
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 feb 2011, 03:30

Los_Blanos2 je napisao/la:Ove godine ni ucesce u UEFA EL necete izboriti, bio bi to uspijeh.
2011 slika
Ako neće biti LP, mene što se tiče ne mora ni EL, ovo je iskreno bgm. Bezveze se samo živciram u takvim takmičenjima, a znam da će biti ista priča da to nije imperativ ;)

FC Ljuta Krajina

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 feb 2011, 03:45

Ove godine 3 kluba iz Italije idu u LP, a iz Njemacke 4 ako se nevaram :?
Posteno je igrati i u Uefa EL jedini put ka Europi za sada, kao navijac Juventusa nadati se boljoj igri tj.razultatima bar,a kiksovima Rome, Napolija, Lacija ce biti, samo treba to iskoristiti..
Mislim da titula ipak odluciti izmedju Milana i Inter, glatko u vrh na kraju obadvije ekipe..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 03 feb 2011, 11:05

Monolog je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:
Monolog je napisao/la:J*bem ti fudbal kad ga svako igra :!:
...i trenira ;)
Ma to sam rek'o već nakon 4-5 odigranih kola. :lol: Prije sam volio malo bocnuti @Daffy-ja, al' ovo što se dešava nije za za*ebanciju, već za paljenje crvene lampice. Radi se o Juventusu, a ne o Lecceu, ebem mu zivot. Pa izgleda da su potrebni neredi k'o u Egiptu da bi se pojedinci otjerali. :(
nije nego vise nemas argumenata :roll: :mrgreen:

al Marchisio razvaljuje to je strasno.. mislim da je konacno shvatio da treba da bude lider ove ekipe i da bez srama prima lopte.. prije nije smio vuci loptu po 20-ak metara, sutati cesto na gol.. Il Capitano :)

poraz ko poraz, samo mi krivo radi prilika koje nismo iskoristili krajem prvo polu..

i da, davno daffy rekao da Chiellini qrcu ne valja :)

i da, jedan klip od mene: :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 03 feb 2011, 12:46

krizi se jos nema kraja, marottinim i del nerijevim sranjima jos nema kraja, porazima jos nema kraja, tonemo sve dublje, i realno protiv Kaljarija u subotu nas ocekuje nova blamaza i novi ocaj
MENI MOJE, A VAMA VASE

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 03 feb 2011, 13:22

Sta se ovaj Krasic sada buni oko terena u italiji,, ko da to niko nije znao ,, Volio bi da se malo vise koncetrerira na svoju igru a ne terene,, Ko zna igrati fudbala moze i u bascu da igra,,,

Ako izgubimo protiv Cagliarija onda smo sve sanse sprijecili za to plazman u Champions league,,,
Negdje sam cito da bi morali imati oko 70 poena za Champions league, sada imamo 35,

jos 15 utakmica je ostalo a tesko vidim da cemo to uspjetii,,,,
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 feb 2011, 13:59

SoloJuve26 je napisao/la:Sta se ovaj Krasic sada buni oko terena u italiji,, ko da to niko nije znao ,, Volio bi da se malo vise koncetrerira na svoju igru a ne terene,, Ko zna igrati fudbala moze i u bascu da igra,,,

Ako izgubimo protiv Cagliarija onda smo sve sanse sprijecili za to plazman u Champions league,,,
Negdje sam cito da bi morali imati oko 70 poena za Champions league, sada imamo 35,

jos 15 utakmica je ostalo a tesko vidim da cemo to uspjetii,,,,
U pravu si.
Tereni u Italiji su izuzetni, kao i stadioni.
Krasic je samo razmazen.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 feb 2011, 14:32

pa iskreno i on i Diego su malo razmazeni, obojica su se nesto zalili na teren, isto tako ne sjecam se kad su Del Piero ili Nedved zalili na teren, a igrali toliko godina, to je nesto slicno, kao sto sad Del Neri zali se da caliopoli nije zavrsen, sta si cekao, gdje je bio kad je govorio da je Juve za scudetto,sto i tad nije rekao oko sudija svoje, a vidjelo se da nas guze svaku drugu utakmicu, nego kad je prpa pod svojim licnim nogama,onda se nalaze razni razlozi, svaki šampion i zvijezda mora da nauci da snosi kritiku, ne igra niti ternira niko od njih za dzaba, dobijaju masne pare, zive san od zivota, tako trebaju malo da budu pristisnuti kritikom ,jer su itekako podlozni kritici
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 feb 2011, 15:51

JuveSissoko je napisao/la:pa iskreno i on i Diego su malo razmazeni, obojica su se nesto zalili na teren, isto tako ne sjecam se kad su Del Piero ili Nedved zalili na teren, a igrali toliko godina, to je nesto slicno, kao sto sad Del Neri zali se da caliopoli nije zavrsen, sta si cekao, gdje je bio kad je govorio da je Juve za scudetto,sto i tad nije rekao oko sudija svoje, a vidjelo se da nas guze svaku drugu utakmicu, nego kad je prpa pod svojim licnim nogama,onda se nalaze razni razlozi, svaki šampion i zvijezda mora da nauci da snosi kritiku, ne igra niti ternira niko od njih za dzaba, dobijaju masne pare, zive san od zivota, tako trebaju malo da budu pristisnuti kritikom ,jer su itekako podlozni kritici
Del Piero i Nedved se nisu zalili jer su citave karijere proveli u Italiji (Nedved je imao samo 3-4 sezone van Calcia, cini mi se). A tereni u Italiji su u losijem stanju nego u Nemackoj i Rusiji sto je za osudu. Takva zemlja i takva liga bi to morale da rese vec jednom, jer je los teren preduslov za losu igru i povrede. Ne vidim gde su pogresili Krasic i Diego u tim stavovima, koje su izrekli.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 feb 2011, 18:38

Juve - "farsopoli" nije završen...

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3089.html
Juventus teško oštećen na Siciliji, greške se ponavljaju iz kola u kolo. Del Neri i Marota kažu da "farsopoli" u Italiji, i pored novih dokaza, traje.

Trener Juventusa, Luiđi Del Neri je osuo paljbu na sudiju Morgantija, koji nije pokazao dva čista penala, nakon igranja rukom Bova i prekršaja nad Matrijem

''Sudija ili nije video penal ili nije hteo da svira. Ali greške se ponavljaju iz kola u kolo. Sve sulude odluke su na štetu Juventusa. Farsopoli nije završen", kaže ljutito trener.

''Kada je nešto očigledno, ne može neko da kaže da nije video. Da li ne vide i prekršaje nad Krasićem svake nedelje. Nema uniformnog suđenja, ono što se nekome svira, za Juve je zabranjeno. Klub mora da reaguje", dodao je Del Neri.

Po njemu, ekipa je igrala bolje, stvorila dosta prilika i posle šokantnih 2:0 za Sicilijance zaslužila da preokrene meč.

Generalni direktor Marota se upitao kako neke ljude nije sramota.

"Ovo je kalčopoli koji traje godinama. Juventus je platio svoj ceh, ali izgleda da nije dovoljno. Mi više ne možemo da verujemo da sudije greše iz nehata, jer nehat nije kad se događa jednom klubu. Nekoliko puta smo žestoko oštećeni ove sezone. Shvatam da su sudije pod uticajem, ali izbili su novi dokazi na površinu, stvari će se promeniti", ubeđen je Marota.

Međutim klub je na osmoj poziciji na tabeli, Liga Šampiona je sve dalje, a sezona već izgleda izgubljena.
Žalosno je šta se sve dešava u zadnje vrijeme, pa do kad više :(

Krasić šokiran terenima u Italiji

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3090.html
Srpski reprezentativac kaže da su tereni na stadionima Serije A u očajnom stanju.

Krilni napadač Juventusa, Miloš Krasić, komentarisao je loše uslove za igru na terenima širom Italije.

Takođe je pomenuo Premijer ligu Rusije, odakle je došao u Torino.

''U Rusiji ima dosta starih i neprijatnih stadiona, ali ni u Italiji nije bolja situacija. Bio sam neprijatno iznenađen stanjima terena u ovoj zemlji. U Genovi na primer, teren je očajan! Ako želite da kontrolišete loptu, ona ide u drugom pravcu. Ni u Torinu nije bolji teren, jer svake nedelje igramo mi i Torino. Ovde sam šest meseci, ali nisam video ni jedan teren kao u Engleskoj'', izjavio je Krasić italijanskim medijima i ocenio je rusko prvenstvo.

''U proteklih par godina, ruski šampionat je postao mnogo jači. Mislim da će za dve ili tri godine biti poput Engleske ili Španije. Jedino što mi se tamo ne sviđa je početak i završetak sezone. Teško je da se igra pri niskim temperaturama'', zaključio je on.
Ovo je i Diego prošle sezone izjavio. Ali kad sam pogledao ovaj video sa Diegom što je dafy postavio, došlo mi je da zaplačem, kakvog smo mi igrača pustili za 15 miliončića, pa bolje da je ostao i igrao krilo (bio bi bolji na tpoj poziciji od pepea i martineza) nego da smo ga dali za siću :( :( :(. Još kad pomislim na Trezgola :cry: :cry:

FC Ljuta Krajina

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 03 feb 2011, 18:49

ok,greske se desavaju i sigurno da imaju uticaja,al brate dragi glupo je da se Marotta i Del Neri vade na to,Juve bi i sa svim tim greskama moro dobijat utakmice protiv Parme,Baria,Udinesea i slicnih ekipa...

ono protiv Palerma je sramota sta nije svirano,pogotovo prvi penal kad je rukom igro neko,pa i ono na Matriu,al da je taj isti Matri pogodio koju sansu sad bi bila druga prica...

nemojte me pogresno shvatit,al sudijske greske su najmanji problem koji Juventus trenutno ima i glupo mi je da se sad previse potencira ta prica.slazem se,treba izvrsit pritisak jer onakve greske se ne smiju desavat,al ne treba sad to pretvarat u glavni problem zasto Juve nema rezultata...

Cvrsca ruka Juventusu treba (neko poput Capella,ali ako je moguce mladji),ali i bolja selekcija pojacanja...

Jos jedan problem,sad na kraju Juve ako se odluci da otkupi Aquilania,Matria,Quagliarellu i ne znam koga jos mora dat minimalno 40 miliona eura,zasto ce se onda dovest novi igraci ? ne znam,previse se cini mi se Marotta zaletio sa svim posudbama...Plus igraci kooji ni u snu ne bi vidjeli dresa Juvea da je normalna situacija,tipa Motte,Martineza,Rinauda,ovakvog Grossa,Grygere,Amauria i ostalih polovnjaka koji su se nakupili...

i da,zasto Hasan ne igra ? za klasu je bolji od Grossa,Grygere i ekipe koja igra na bekovima.

eto,nemojte mi zamjerit,al to je neko moje vidjenje situacije u kojoj je Juve trenutno,a to je sramota i steta za Italiju i italijanski fudbal.nadam se da ce vec od iduce sezone bit u vrhu tabele i borit se za scudetto.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 feb 2011, 18:58

Interista di cuore, upravu si za ovo ne treba se vaditi nije samo to problem. Ali ako te neko konstantno zakida, ne mora to biti svaki put penal, pa Krasić više ne smije pasti, jer za njega ne postoji faul itd.

Sinoć Matri po meni je promašio što nisi smio samo ona prva kad je sa strane profulao 100%, a za druge dvije ona na kraju prvog bio je malo povučen i nije mogao bolje reagovati. A u drguom onaj šut, odlično šutirao, ali kad nemaš sreće pogodi igrača Palermo. Pa sinoc smo fakticki dva gola možda mogli data kad su ne propisno zaustavljani igrači juventusa, jel to već rezultat 2:3.

Također si u pravu da Juventus ima i drzgi problema i te su posudbe problem, ne bi one bile problem da su se malo bolje odradile. Bilo je i bolji igrača na tržištu koji su se mogli dovesti na posudbu od ovih postojeće.

Ali ja se slažem u vezi ovog što su se oglasili pa trebali su se davno oglasiti, nije fer Juventus se izbaci u drugu ligu odradi kaznu (najgora što može biti) i sad ga treba još s**bavati, pa nije fer. Ali još najgore što se to dešava protiv ekipa koje su daleko od vrha Italijanskog fudbala.

FC Ljuta Krajina

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 03 feb 2011, 19:05

pazi,napiso sam vec da se pritisak treba izvrsit na sudijsku organizaciju,jer sramotno je da se ono ne svira i to je fkt..

al sinoc poslije utakmice Del Neri prica samo o sudijama,ni u jednom trenutku ne prica kako je mogo napravit pametnije izmjene,kako su napadaci mogli malo bolje reagovat u nekim situacijama...

gledo sam Juve skoro sve utakmice ove sezone (jaran mi juventusovac pa dodje kod mene da gleda),i istina je da se Krasicu skoro nista ne svira nakon onog penala,al zato je i on kriv,iako ako je faul treba se svirat,al eto sad sudije drugacije gledaju na njega,ne odobravam ni to,naravno,al u vise od pola situacija on simulira i to mu je greska...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 feb 2011, 19:12

Pisao sam ja već o tome da je i on sam kriv zbog toga, ali što je previše previše je. Del Neri nema šta više pričati on je sve moguće priče ispucao.

Zaboravi napisati gore ono za Hasana, pa on je doktor fudbala za Grygeru i Mottu, pa Hasan mora igrati na poziciji desnog beka, jer to može odigrati bolje od već spomenuta dva bota. Ali Del Neri ima poteze :? , sad se vadi kako je Matri bio umoran, pa nije smio rizikovati, pa Aquilnia kad izvadi to je svaki put u pitanju povreda, a svake sedmice ga vadi :roll: . A uvode Sissoka i ganja rezultat, pa svak živ vidi da Melo i Sissoko ne ide zajedno, jedino, on ima drugačije poglede na to.

FC Ljuta Krajina

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 03 feb 2011, 19:25

treba uvijek reći kako jest i sinoć je juve oštećen od strane sudija,
ali ovo što sad rade iz uprave juventusa je van pameti, prijete nekim bojkotom i sl. stvarima i kao stalno se sudi kontra juventusa, a to nije tačno, jer u ovu se sezonu ušlo sa par teških previda u korist juventusa i tad se nisu bunili naravno, zbog ovog sam baš i stavljao te situacije na forum jer sam znao da će doći loši rezultati za juve i da će im kukanje na suđenje bio prvo na repertoaru.
znači ko meni ne vjeruje nek nađe ili na serija a topicu ili bilo gdje na netu utakmicu juventus-sampdorija gdje su 2(DVA) gola juventusu priznata a oba postignuta iz debelog ofsajda i naravno onaj čuveni "penal" protiv bolonje su bi greške PRO juve kojih se sjećam iz glave. ne znači sad da zbog toga sad treba suditi protiv da se te stvari isprave, ali jednostavno ne radi se o sistematskom uništavanju juventusa od strane sudija, možda je i bilo više grešaka kontra juventusa, al da sudije hoće da oštete juve nebi bilo ovih grešaka ZA juve ;)
bolje da navijači protestuju protiv svojih igrača i još više uprave nego što se bune protiv sudija a klub im sve više tone
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 feb 2011, 19:34

Upravu si bilo je to sa utakmice Sampdoriom i kasnije protiv Bologne penal koji nije realizovan, a Krasić je odradi debelu kaznu. A ako želiš da ti ja sad ovdje pišem o previdima sudija protv juventusa bio bi jedan ogroman post, ali ne želim se sad izvlačiti na to, ali ako nije pošteno nije. I duplo više je pokraden Juventus nego što je suđeno u njihovu korist ove sezone. Naravno da navijači imaju pametnijeg posla nego kukati na sudije i ne boj se ti ništa i oni se već polako ustali na noge. ;)

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.