NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
- 7aprildomemoj
Re: NK Bratstvo Gračanica
Ova ekipa sa iole pristojnim trenerom koji ima elementarno znanje o nogometu bi gazila sve redom. Ovako sa ovim kretenom na klupi nikoga nećemo dobiti na strani. Džindo učini uslugu i sebi i nama i rokni se 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
TehnickiDirektor je napisao/la:Fer i korektna utakmica. DoktorStjepanovic je pokusavao nesto, mi smo brzinski rijesiki utakmiu lo veoma losem terenu. Cudno jako sto vam trener nije ubacio Musu i Diattu ranije, oni su pokusavali kontrama i stvoriki su jednu 100 % priliku kad je Diatta izasao ispred naseg golmana,ali ovaj je na vrijeme istrcao. Sve u svemu jako me iznenadilo lose Bratstvo danas. Sretno u nastavku. Pozav s Une i prijateljima koji su se javljali.
A otkud on doktor... Propala karijera na medicinskom fakultetu ili doktor u ispijanju alkohola.
BihacSN je napisao/la:TehnickiDirektor je napisao/la:Fer i korektna utakmica. DoktorStjepanovic je pokusavao nesto, mi smo brzinski rijesiki utakmiu lo veoma losem terenu. Cudno jako sto vam trener nije ubacio Musu i Diattu ranije, oni su pokusavali kontrama i stvoriki su jednu 100 % priliku kad je Diatta izasao ispred naseg golmana,ali ovaj je na vrijeme istrcao. Sve u svemu jako me iznenadilo lose Bratstvo danas. Sretno u nastavku. Pozav s Une i prijateljima koji su se javljali.
A otkud on doktor... Propala karijera na medicinskom fakultetu ili doktor u ispijanju alkohola.
Zar nije dovoljna statistika prve polusezone da da brko vidi da je džindo=Grbešić +/- 1%.Nuće je za njih Ranijeri!7aprildomemoj je napisao/la:Ova ekipa sa iole pristojnim trenerom koji ima elementarno znanje o nogometu bi gazila sve redom. Ovako sa ovim kretenom na klupi nikoga nećemo dobiti na strani. Džindo učini uslugu i sebi i nama i rokni se
Brko trazi i postavlja trenere=poltrone koji mu vire iz supka...dokaz tome jeste prvi sastav u Bihacu koji je zapoceo utakmicu....Nuce to sebi ne dozvoljava i mislim da je to razlog sto je i otisao sa klupeGEC je napisao/la:Zar nije dovoljna statistika prve polusezone da da brko vidi da je džindo=Grbešić +/- 1%.Nuće je za njih Ranijeri!7aprildomemoj je napisao/la:Ova ekipa sa iole pristojnim trenerom koji ima elementarno znanje o nogometu bi gazila sve redom. Ovako sa ovim kretenom na klupi nikoga nećemo dobiti na strani. Džindo učini uslugu i sebi i nama i rokni se
Stručnjak u 1.min.napravio izmjenu
Formacija haj ti doću ja.Pojedini igrači jednostavno moraju igrati bez obzira na formu.Na stoperskoj poziciji smo najtanji.Panta propustio veći dio priprema,Kadija penzija,Šule u lošoj formi od početka sezone.Upropastili smo malog Draženka Stjepanovića.Momku treba pružit priliku i imamo štopera u narednih 10.g.Politika kluba je da dovedemo npr.dva mlada igrača iz želje na kaljenje i da igraju a naši omladinci Buljić,Gazibegović,Kahrimanović će završiti sa klupe na tribine pa onda u Pribavu,Orahovicu,St.polje....................kao što je završilo oko 30-40 momaka u zadnjih 12g. koji nisu dobili priliku zbog kojekavih pojačanja i polovnjaka koji se dovode zbog pranja budžetskih para preko kluba.

-
- Moderator
- Kontakt:
Ma on je jucer odigrao "Sataraš" formaciju...GEC je napisao/la:Stručnjak u 1.min.napravio izmjenuFormacija haj ti doću ja.Pojedini igrači jednostavno moraju igrati bez obzira na formu.Na stoperskoj poziciji smo najtanji.Panta propustio veći dio priprema,Kadija penzija,Šule u lošoj formi od početka sezone.

Salka / Šule - Omic / Anel
-------Doktor - Nardin------
------------Ibrahim----------
-Mujka --------------- Janje-
------------Brzi ----------
Garant je izvadio radi U-21 Nardina, a stavio Musu na ljevog beka, a gore stavio Anela...
-
- Moderator
- Kontakt:
Esmir Ahmetovic je novi igrac Bratstva.

Pojedini igraci kaznjeni nakon Bihaca. Jedan od njih Mujka kojeg nema u protoklu za utakmicu.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
www.nkbratstvogracanica.com
Sabic, Salkic, Susa, Stjepanovic, Alihodzic Omic, M. Stjepanovic, Diatta, Husejnbasic, Moussa, Poturalic
Danas jedna dobra utakmica,igrači odradili dobre pripreme,svi dobri,diati vidi se da fali još malo treninga,doktor mladen jak ko beton , al moram izdvojit dva igrača mladi stjepanovic i alihodzic,al ovaj iz želje je odličan igrač,najslabija karika danas i uvjek je taj famozni glupan od trenera
Bio je na klupi nije ulazio,nisi dobro ili vidio ili cuo.cesc4 je napisao/la:Pojedini igraci kaznjeni nakon Bihaca. Jedan od njih Mujka kojeg nema u protoklu za utakmicu.
Re: RE: Re: NK Bratstvo Gračanica
Cuo sam da je procitan da je na klupi al ga nisam vidio dole a ni na zagrijavanju. A prije tekme sam cuoda je kaznjen.... Ipak kako mi jaran maloprije rece haman da je bolestan pa zato nije igrao.bavarac33 je napisao/la:Bio je na klupi nije ulazio,nisi dobro ili vidio ili cuo.cesc4 je napisao/la:Pojedini igraci kaznjeni nakon Bihaca. Jedan od njih Mujka kojeg nema u protoklu za utakmicu.
Stefan Udovičić novi igrač Bratstva 

Darko Vojvodić dobio otkaz u Travniku !Kakve igrače ima Bratstvo pa Vojvoda bi čudo napravio u Gračanici.Al brkatom gadu to nije u cilju.Sad se pare uzimaju,proljeće je proljeće 

-
- Moderator
- Kontakt:
Ma dovest ce on njega, al kad na vrbi rodi grozde.GEC je napisao/la:Darko Vojvodić dobio otkaz u Travniku !Kakve igrače ima Bratstvo pa Vojvoda bi čudo napravio u Gračanici.Al brkatom gadu to nije u cilju.Sad se pare uzimaju,proljeće je proljeće

A ovaj Sir opravdo je Brkino obecanje da ce pobjediti na gostovanju.

-
- Kontakt:
Super pozicija da se klepi lova ove sezone, jer očigledno je da neće Bratstvo PL taman ovaj rang
Brko će omastit brkove opasno
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ma ne znam tko je spominjao ikako PL i otkuda najednoom ovakvi apetiti????sviunapad1010 je napisao/la:Super pozicija da se klepi lova ove sezone, jer očigledno je da neće Bratstvo PL taman ovaj rang
Sta ce nam Vojvodic sada , nabijanje troskova, i sa ovim trenerom obezbijedicemo cilj ,
opstanak medu 10 ekipa a tek iduce godine prava federalna....gledam kako se
Gradina SE pati u 2.sjever , Radnicki isto grcevita borba za opstanak.
Orasje ce se pobijediti , a brks sto ce mastiti brk

Kao i svake godine.Stara komunjara svako proljeće napravi scenario ni quentin tarantino mu paupuča nemože okrenut.već u subotu je drama a sudije će bit krive.sviunapad1010 je napisao/la:Super pozicija da se klepi lova ove sezone, jer očigledno je da neće Bratstvo PL taman ovaj rang
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.