I oni invalidi kakvi jesu više osvojenih trofeja nego tvoj klub za 100 i kusur godina postojanja.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
JURIŠ
Nek Sablić nije ublehaš,neprosipaj se živ bio
Svaka čast jednom velikom gospodinu Tomislavu Ivkoviću
Svaka čast jednom velikom gospodinu Tomislavu Ivkoviću
BOSANSKA KRAJINA
Sloboda je realno bezveze ako pričamo o igri, građenju igre, posjedu, napadu i slično, ali su dobro organizovani, disciplinovani i strpljivi, znaju da će dočekati priliku. To što mozak krvari kad ih gledaš kako igraju, to je druga stvar.
Željezničar je sve isto, osim dobro organizovan i disciplinovan i strpljiv. Nikakav.
Željezničar je sve isto, osim dobro organizovan i disciplinovan i strpljiv. Nikakav.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Vidi se da se stvarno trudi Ivkovic i da ime neku zelju
Izvlaci najvise sto moze iz kona
Ali realno,nije on kakav takticar
Solidan trener,ali nije ni u top 5 u PL
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 29 avg 2021, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
Joj i te priče, mi ne možemo registrovati igrače zbog 700 k duga, a vi prvi koliko imate duga, koji miliončić, pa sve ok?
I onda na taj fazon nekog zayebavaš.
Ne znam što ti smeta ono što je bilo očigledno, utakmica je bila loša nešto kao i naša u petak, s tim da su pala dva gola, a ne bi ni jedan da Said nije imao tu minijaturu. To je natjeralo Želju da izmisli gol.
Koševo Zapad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

A ti si Muki znaci

Doduse ti rece da se raspala

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Rece lik ciji klub u 102 godine nema nijedan jedini trofej

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ma 100% konoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:02Vidi se da se stvarno trudi Ivkovic i da ime neku zelju
Izvlaci najvise sto moze iz kona
Ali realno,nije on kakav takticar
Solidan trener,ali nije ni u top 5 u PL
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Znamo i mi da ne igramo lijep fudbal, jbga koliko para toliko muzike, nema zvucnih i skupih igraca.
Ali zato se maksimalno koristi ono s cime raspolaze ekipa i ima se neki cilj i priprema svake utakmice. Za sada nam ide dobro, dokle ce to cemo viditi.
Ali zato se maksimalno koristi ono s cime raspolaze ekipa i ima se neki cilj i priprema svake utakmice. Za sada nam ide dobro, dokle ce to cemo viditi.
Jedan grad, jedna ljubav!
- svrakino1921
- Kontakt:
Sto je Pitarima krivo sto nismo izgubili
Gledajte sebe
U petak niste nista odigrali

Gledajte sebe
- Beduin
- Kontakt:
Na stranu zaj3bancija, ali otkud vama samo 700k duga (porez), kad vam je direktor nedavno izjavio kako je dug milionski (par miliona)? Pa samo Susicu, Fanimu, 0remusu i jos njih par Bog zna koliko se duguje, sto kad sve saberes je priblizno dugu Slobode, u najmanju ruku. Budimo realni.Shategabri je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:02Joj i te priče, mi ne možemo registrovati igrače zbog 700 k duga, a vi prvi koliko imate duga, koji miliončić, pa sve ok?
I onda na taj fazon nekog zayebavaš.
Ne znam što ti smeta ono što je bilo očigledno, utakmica je bila loša nešto kao i naša u petak, s tim da su pala dva gola, a ne bi ni jedan da Said nije imao tu minijaturu. To je natjeralo Želju da izmisli gol.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Hahahahahahahahahah pa Sablic je za Ivkovica Gvardiola+Ferguson
Respekt Ivkovicu sto stvarno ima neku zelju i volju ali kao sto sam rekao,nije ni u top 5 u PL
Mozda nekada bude,ali sada trenutno ne
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 29 avg 2021, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Grozna je liga, to je jos u 80 tim i mentalno shvacanje igre je zaostalo za kontinentom. Sve je kurcinaShategabri je napisao/la: ↑29 avg 2021, 22:50Liga nikad nije bila izjednačenija niti gora.
I to ne govorim zato što su Sloboda ili TC na vrhu, jednostavno sve je ovo grohnulo, Sloboda je čak i konstanta, oni su i ranije svojim snagama, pa tako bude neka sredina tabele eventualno donji dio, ali sigurica.
Sad imaš lošeg Želju, tanko Sarajevo, nikakav Borac, Zrinjski ko liči na nešto, al su danas baš tanki bili, Široki je u padu već nekoliko sezona, Velež eto ima neku pozitivu, međutim i oni su teška patnja realno.
Predstoji nam možda i najzanimljivija sezona u kojoj će često oči boljeti i gdje će najmanje biti nečeg lijepog, ali...
Najpostenija podjela bodova izmedju dva velikana bh.fudbala i ujedno najveceg kluba u Sarajevu i najveceg kluba u Tuzli. Remi najrealniji. Ostale ne treba ni spominjati.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:06Sto je Pitarima krivo sto nismo izgubili
![]()
Gledajte sebe
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jbg, moramNajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:05Rece lik ciji klub u 102 godine nema nijedan jedini trofej![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: MostarReds22, rishovski i 34 gosta.