FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
E ovo ako preživimo, onda je to "to". Naravno, Alves će pauzirati utakmicu zbog ovog crvenog, a ne poput nekih. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
sta si se prepaoMonolog je napisao/la:E ovo ako preživimo, onda je to "to". Naravno, Alves će pauzirati utakmicu zbog ovog crvenog, a ne poput nekih.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Igra li Messi???
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da, ali sa još petoricom čuvara na leđima. Ibra i Henry su u napadu.omerbavarac je napisao/la:Igra li Messi???
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Znao sam da ce do ovoga doci...ma nemozemo mi izac normalno na kraj sa Espanyolom nikako...
Imam osjecaj da bi lakse igrali sa Brazilom nego sa njima ovakvima kakvi su
Imam osjecaj da bi lakse igrali sa Brazilom nego sa njima ovakvima kakvi su

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- juzni vjetar!
- Kontakt:
ma Valencia pobjedjuje sutra 

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma znao sam,bolje nije ni moglo.Ove suge su imale taktiku samo udaraj,udaraj i udaraj.Uopste nisu htjeli da igraju,branili su se samo,igrali preostro,a jos i sudija katastrofa,nista nam nije sviro.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Al vas ljudi izudaraše krvnički ne kontam onaj savez pa pola repke španske je Barsa,ali nama su ostavili nadu za titulu koja će umrijeti sutra
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Espanyol je kao što se i potvrdilo K A R I N A od ekipe.S oigračem više ništa nisu mogli.Za ovaj rezultat isključivo je kriv Pep Guardiola jer je totalno promašio taktiku.Trebao je od početka početi sa Keitom i Bojanom.Ne znam zasto se prepao Espanyola.Al sve u svemu prvi smo kako god.Do kraja sve tekme dobiti ako Bog da i nema zime. 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
ovaj juzni vjetar poceo za barcu navijat ... just lol
- nidjo_barca
- Kontakt:
Nije nista Guardiola kriv,sve bilo OK,al jednostavno ovi cigani su tako igrali da se nije moglo nikako dati go,a i sudija katastrofa,ovi se samo bace i eto faula.Jos na kraju mi dobijemo crveni,presmijesno.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ništa čudno. Espanyol igra ovako protiv Barcelone zadnjih x godina, tako da...Bitno je sada uspješno riješiti utakmicu sa Interom, ne treba plakati zbog prosuta 2 boda. Realno, loše odigrana utakmica, što zbog žustrine Espanyolovih igrača, to zbog nervoze Messija, te crvenog Alvesa. Jbg, dobro je da se ova utakmica desila dok je Barca ispred Reala. 

Niho brate...Sve uredu udaranja i način njihove igre,al mi smo slabo odigrali.Realno Espanyol je trebao u prvom zabiti gol.Hvala Valdesu i Bogu dragom pa nisu zabili.Previse defanzivno za jedan Espanyol smo igrali-tri stopera,dva beka i dva defanzivna vezna,bez klasičnog napadača.Nekao kad su Yaya i Milito izasli pocela je kombinatorika!Protiv Intera ne smije ovako,jer je i Inter poznata kao gruba ekipa.nidjo_barca je napisao/la:Nije nista Guardiola kriv,sve bilo OK,al jednostavno ovi cigani su tako igrali da se nije moglo nikako dati go,a i sudija katastrofa,ovi se samo bace i eto faula.Jos na kraju mi dobijemo crveni,presmijesno.
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Jest brate,i mi smo lose odigrali,ali jbg,mozda je i moglo bolje,ali tesko,jednostavno nisu nam dopustili nista,cim prime loptu,oni odma po nogama.Sajoni je napisao/la:Niho brate...Sve uredu udaranja i način njihove igre,al mi smo slabo odigrali.Realno Espanyol je trebao u prvom zabiti gol.Hvala Valdesu i Bogu dragom pa nisu zabili.Previse defanzivno za jedan Espanyol smo igrali-tri stopera,dva beka i dva defanzivna vezna,bez klasičnog napadača.Nekao kad su Yaya i Milito izasli pocela je kombinatorika!Protiv Intera ne smije ovako,jer je i Inter poznata kao gruba ekipa.nidjo_barca je napisao/la:Nije nista Guardiola kriv,sve bilo OK,al jednostavno ovi cigani su tako igrali da se nije moglo nikako dati go,a i sudija katastrofa,ovi se samo bace i eto faula.Jos na kraju mi dobijemo crveni,presmijesno.
Inter i jest gruba ekipa,a i mislim da ce biti isto naostreni kao i ovi veceras,ali jedino tako se i moze igrat protiv Barce,brani se,udaraj,a u napadu,ako sta bude,bude.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
To možeš reći za ekipice poput Espanyola,Tenerifa i ostalih ali ne i za Inter 

a ja mogu reci da si ti malo vise dosadan na ovoj temi... nemas na svojoj sta pricat jer igrate tekme svakih 10 dana pa trujes ovu temu svojim glupostima, razliguuuuu
nisam uspio gledati tekmu imao sam nekih obaveza
pa ako moze kratak sadrzaj
po komentarima vidim da espanjol nastavlja sa svojom sugavom igrom
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Mi uvijek igramo lose kad protivnicki trener odluci da markira Xavi-a sa jednim nekad i dva igraca koji ce ga non stop pratiti,u tim trenutncima kada su na njemu igraci nasa igra uvijek katastrofalna posebno kad nema Inieste da nadoupuni to,nasa je sreca sto to treneri rade svako 30 utakmica...
Neznam kako do sada to nisu provalili i kako da to ne rade stalno jel sigurno nebi bili ovdje gdje jesmo ,nadam se ni da Mourinho to nece uraditi jel ako uradi nasa igra ce biti slicna vecerasnjoj...
Neznam kako do sada to nisu provalili i kako da to ne rade stalno jel sigurno nebi bili ovdje gdje jesmo ,nadam se ni da Mourinho to nece uraditi jel ako uradi nasa igra ce biti slicna vecerasnjoj...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma nista posebno,losa utakmica,ovi samo udarali,nisu ni htjeli igrati,cuvalli gol,pa iz kontri nesto pokusavali i imali jednu dobru sansu,Valdes odbranio i to je to.Barca nista nije ni mogla,tesko se igralo,cim prime loptu,odma po nogama,a pored Xavia i Messia je uvijek bio barem jedan igrac citavu utakmicu.T-MAC je napisao/la:nisam uspio gledati tekmu imao sam nekih obaveza
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
Da,upravo to,Xavi se markira i gotovo.Nema ko vise da da taj zadnji pas,jos nema Iniesta sad,steta,povrijedi se kad nam je najpotrebnije.A i Messia su markirali,uvijek jedan,cesto i 2 igraca uz njega,nije se nista ni moglo.Kad je Ibra usao,bili smo dosta opasniji,ali malo je vremena bilo za neku promjenu.miky_hz je napisao/la:Mi uvijek igramo lose kad protivnicki trener odluci da markira Xavi-a sa jednim nekad i dva igraca koji ce ga non stop pratiti,u tim trenutncima kada su na njemu igraci nasa igra uvijek katastrofalna posebno kad nema Inieste da nadoupuni to,nasa je sreca sto to treneri rade svako 30 utakmica...
Ali,nema veze,nek markiraju,udaraju,za sve ima lijeka.Proci ce jedna lopta i dace se gol i onda nek markiraju do sutra ako hoce.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club