FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

seha
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la seha » 16 jul 2011, 12:20

E jbga sad do jucer Visca jedan od najboljih u njeg se kleli... danas ne valja, nije za prve, samo je za jockera ... :?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 jul 2011, 12:27

L_blancos je napisao/la:Visca stagnira jer je prekucao i Zelju i nasu ligu.. On je postigao sto se moze postic ovdje i nema dalje,mlad je i vrijeme je za njegov odlazak.. Ista situacija je kod nas-Celika bila sa Zahirovicem.. Lik je stagnirao kad je dostigao vrhunac,otisao u Rusiju i dominira gore..
kad to prije prekuca...dzeki je trebalo 2 sezone da razvali bundesligu da bi takvo sto mogao reci,a sta je on uradio,ista slicno..ne..ako je ko prekuco onda je to zeba,a to je vec stara i poznata vijest..trebate nam ga posudit protiv sparte :D

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 jul 2011, 12:37

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 16 jul 2011, 12:38

hurem je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Visca stagnira jer je prekucao i Zelju i nasu ligu.. On je postigao sto se moze postic ovdje i nema dalje,mlad je i vrijeme je za njegov odlazak.. Ista situacija je kod nas-Celika bila sa Zahirovicem.. Lik je stagnirao kad je dostigao vrhunac,otisao u Rusiju i dominira gore..
kad to prije prekuca...dzeki je trebalo 2 sezone da razvali bundesligu da bi takvo sto mogao reci,a sta je on uradio,ista slicno..ne..ako je ko prekuco onda je to zeba,a to je vec stara i poznata vijest..trebate nam ga posudit protiv sparte :D
potpis, al nista od posudbe :lol: :lol:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 jul 2011, 12:42

EmirTM87 je napisao/la:
hurem je napisao/la:
potpis, al nista od posudbe :lol: :lol:
skrtice :D a trba nam jedan tipa zebe, valjda ce nac makar slicnog..

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 16 jul 2011, 12:44

samo je veliki majstor, igra ko' na terminu :D

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 16 jul 2011, 12:45

ŠTA VAM JE LJUDI, KOJI VAM JE K***C ??? SVI ŽELITE NEKOG VEEEEELIKOG ŽELJU ŽELITE REZULTATE, A PRODALI BI VIŠĆU ! CCC PA KAKO ONDA TO DA IZVEDEMO AKO ĆEMO PRODATI NAJBOLJE IGRAČE ? KAKO ??? I ŠTA NAPADATE MOMKA, JOŠ JE ON MLAD ŠTA VAM JE !

VOLIM TE ŽEEEEEEEEEELJOOOOOOO
G R B A V I C A 2

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 16 jul 2011, 12:46

Baby je napisao/la:ŠTA VAM JE LJUDI, KOJI VAM JE K***C ??? SVI ŽELITE NEKOG VEEEEELIKOG ŽELJU ŽELITE REZULTATE, A PRODALI BI VIŠĆU ! CCC PA KAKO ONDA TO DA IZVEDEMO AKO ĆEMO PRODATI NAJBOLJE IGRAČE ? KAKO ??? I ŠTA NAPADATE MOMKA, JOŠ JE ON MLAD ŠTA VAM JE !

VOLIM TE ŽEEEEEEEEEELJOOOOOOO
joj sto mi ubise oci ta velika slova :D

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 16 jul 2011, 12:47

Zeljeznicar je zainteresiran za bivseg igraca Zrinjskog Mladena Zizovica!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 16 jul 2011, 12:48

mostarskiplemic je napisao/la:Zeljeznicar je zainteresiran za bivseg igraca Zrinjskog Mladena Zizovica!
on je vezni jel ? ako jeste koji ce nam racku nije mi jasno :?

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 jul 2011, 12:51

EmirTM87 je napisao/la:
mostarskiplemic je napisao/la:Zeljeznicar je zainteresiran za bivseg igraca Zrinjskog Mladena Zizovica!
on je vezni jel ? ako jeste koji ce nam racku nije mi jasno :?
ma neka dobar je s loptom,vas miske je zeba, a medunjanin ce vam biti taj zizovic..ccc..

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 jul 2011, 12:52

Ja mislim da Žižović može igrati i beka...
Ž '21!

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 16 jul 2011, 12:54

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja mislim da Žižović može igrati i beka...
Zizovic nije nikada igrao beka u karijeri...igra veznog igraca ili iza dva napadaca,u veznoj liniji moze igrati na bilo kojoj ofanzivnoj poziciji!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 16 jul 2011, 12:56

mostarskiplemic je napisao/la:
Zizovic nije nikada igrao beka u karijeri...igra veznog igraca ili iza dva napadaca,u veznoj liniji moze igrati na bilo kojoj ofanzivnoj poziciji!
Budi siguran da ga Amar trazi Amar bi ga i doveo ranije...
Slazem se da je solidan igrac ustvari za nase uslove dobar ali on kada bi dosao bio bi zamjena Zebi jer je Zeba sigurno bar dvije klase ispred svakog igraca u Ligi...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 jul 2011, 12:57

Moja greška! :D
Ž '21!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 16 jul 2011, 12:58

Edin Višća je igračina i uz Zebu i M. Bešliju naš najbolji igrač. O tome svjedoči statistika, koja kaže da je naš najbolji strijelac iz igre (bez penala), za proteklu sezonu. Višća je mlad i još dosta toga će pokazati i ujedno napredovati. Navijači koji tjeraju svoje najbolje igrače iz ekipe i nisu baš na ti sa fudbalom. Višća je potreban Želji isto kao što je Željo potreban Višći.
Na kraju krajeva on je naš ŠĆAVI.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 16 jul 2011, 13:00

Bianconeri1988 je napisao/la:
Moja greška! :D
Vjerovatno si mislio na Zurzinova,cudi me pa njega Amar nije doveo,odlican je lijevi bek ,bolji od toga iz Varteksa ,trenutno je slobodan i trenira sa Zrinjskim ali mu nece ponuditi ugovor jer imamo Stojkica na toj strani a on je domaci decko!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 jul 2011, 13:01

avlami97 je napisao/la:Edin Višća je igračina i uz Zebu i M. Bešliju naš najbolji igrač. O tome svjedoči statistika, koja kaže da je naš najbolji strijelac iz igre (bez penala), za proteklu sezonu. Višća je mlad i još dosta toga će pokazati i ujedno napredovati. Navijači koji tjeraju svoje najbolje igrače iz ekipe i nisu baš na ti sa fudbalom. Višća je potreban Želji isto kao što je Željo potreban Višći.
Na kraju krajeva on je naš ŠĆAVI.
upravo tako,nek se jos dokazuje..ima vremena kad ce otici...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 16 jul 2011, 13:02

Arogantni je napisao/la:
Budi siguran da ga Amar trazi Amar bi ga i doveo ranije...
Slazem se da je solidan igrac ustvari za nase uslove dobar ali on kada bi dosao bio bi zamjena Zebi jer je Zeba sigurno bar dvije klase ispred svakog igraca u Ligi...
Mozda bi Zizovic mogao igrati,umjesto Savica ili Svrake,mislim ako je uopste to tacna informacija,s obzirom na izjavu da bi mogao doci jos jedan igrac,onda ko zna.Cuo sam informaciju da je i Sejo Bucan u Sarajevu i da ima slobodne papire.Tako bi mozda opet gomilali vezne igrace,a bila bi steta ne iskoristiti vise onog Pericu,pa covjek je stvarno bolji i od Svrake i Savica.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 16 jul 2011, 13:06

Sam Zizovic je izjavio da ima ponudu Zeljeznicara,Sarajeva i Olimpica te jednog kluba iz azije,a Zurzinov je vjerovatno opcije br. 1 za Zeljeznicar jer takvog beka nece sigurno naci nigdje u BiH,kad bi vam i on dosao osvajanje titule bi bilo zajamceno,pogotovo ako zeba i visca ostanu...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.