Pa imaju ljudi pravo, dva kola do kraja tri ekipe u igri za LP i oni igraju u različitim terminima koja glupostIlFantasista je napisao/la:Napoli tražio da se tekma sa Juventusom igra u ponedjeljak u 18.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pa imaju ljudi pravo, dva kola do kraja tri ekipe u igri za LP i oni igraju u različitim terminima koja glupostIlFantasista je napisao/la:Napoli tražio da se tekma sa Juventusom igra u ponedjeljak u 18.
korisnikforuma je napisao/la:Samo ću kratko, zašto je Juve favorit protiv Katalonskih separatista:
Buffon>Ter Štegen
Evra=Alaba
Lichtsteiner>Alaves
Chiellini>Mašerano
Bonucci=Piquet
Pirlo>Busketc
Marchisio>Raketić
Pogba>>>Inesta
Vidal<Suarec
Tevez<Lessi
Morata<Gaymar
Očiti smo favoriti
Ovog puta bi na našem stadionu mogli zviždati sami sebi radi idiotlukaPadovan je napisao/la:Pa imaju ljudi pravo, dva kola do kraja tri ekipe u igri za LP i oni igraju u različitim terminima koja glupostIlFantasista je napisao/la:Napoli tražio da se tekma sa Juventusom igra u ponedjeljak u 18., trebali su svi igrati u nedjelju u 15 to sam pisao neki dan, ali FIGC je organizacija puna kretena.
Massimiliano Allegri has named a 23-man squad for Wednesday evening’s Coppa Italia final with Lazio at the Stadio Olimpico.
The matchday selection in full:
1 Buffon
3 Chiellini
5 Ogbonna
6 Pogba
7 Pepe
10 Tevez
11 Coman
14 Llorente
15 Barzagli
17 De Ceglie
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
23 Vidal
26 Lichtsteiner
27 Sturaro
30 Storari
32 Matri
33 Evra
34 Rubinho
37 Pereyra
39 Marrone
daj ljudino, uozbilji seHeavensWonder je napisao/la:Da izgazimo nejač
pojest' će ga Lucas Biglia, ukoliko bude igraoHeavensWonder je napisao/la:Priznaj da te strah Pogbe... Nećemo te onda puno zaj.ebavati
Neki njhov novinar...Les dirigeants de la #Juventus sont à Paris pour #Cavani et on me dit que c'est pas loin d'être fait! #psg
The #Juventus leaders in Paris for #Cavani and I am told that it is not far from being done! #psg
IlCapitano je napisao/la:Neki njhov novinar...Les dirigeants de la #Juventus sont à Paris pour #Cavani et on me dit que c'est pas loin d'être fait! #psg
The #Juventus leaders in Paris for #Cavani and I am told that it is not far from being done! #psg
Ja sam u muzeju bio puna 3 sata, ko najveci seljak, sve obisao i procitao po triputIlCapitano je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.