Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Predugo traje taj Milanov niz da bi to bilo slucajno. Ibrahimovic je ocito bio ta karika koja nedostaje, donio dozu arogantnosti i uz to je klasa koja ostale igrace cini boljima.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
To je to, osim što zabija golove, ostale igrače čini boljim nego što jesu.
Il Club più titolato al mondo!
Ne javi se ovaj sto je rekao da Zlatan ozivljava karijeru
- Chapman1886
- Kontakt:
ja sam ubijedjen da je Inter doveo Zlatana da bi prosle godine osvojili titulu
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Baš čitam po twitteru, da je nekoliko medija zaključilo da je Bakayoko nepravedno dobio prvi žuti, te je zbog toga sudiji dodjeljena dosta niska ocjena za suđenje. Između ostalog, i ugledna GDS je to prenijela. 
Bakayokov start:
Wtf.

Bakayokov start:
Wtf.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ovaj Bakayoko je ozbiljno retardiran lik, jedino mi je gori onaj ko u njemu i dalje vidi profesionalnog igraca. Jedno je biti agresivan, a drugo biti glup. On je haman oboje..
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Chapman1886
- Kontakt:
Covjek nije imao namjeru odigrao je loptu, pa tek onda naletio na nogu igraca Milana, zuti se moze dati, a i da nije dobio karton ne bi bila greska.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
E jbg, jel' ga treba polomiti da zasluži karton jer "nije imao namjeru"? Ustvari, sinoć i jest na štakama napustio stadion.
Žuti kao kuća, čak sam sinoć mislio da mu je komotno mogao i direktni crveni dati.
Nebitno, bilo-prošlo, samo je smiješno kako su to mediji okarakterisali kao grešku sudije i da je Napoli oštećen. Lol.
Žuti kao kuća, čak sam sinoć mislio da mu je komotno mogao i direktni crveni dati.
Nebitno, bilo-prošlo, samo je smiješno kako su to mediji okarakterisali kao grešku sudije i da je Napoli oštećen. Lol.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa desi se da covjek prebije nogu igracu pa ne dobije crveni/zuti jer nije bilo namjere splet cudnim okolnosti, jeste morbidno, ali takav je fudbal.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Beduin
- Kontakt:
Upravo tako.
I Ibrahimovic je u najmanju ruku trebao dobiti zuti karton zbog onog lakta u zracnom duelu, ali je presudilo ili fudbalsko ime i autoritet Ibrin ili losa procjena iz VAR sobe. Siguran sam da bi Ibra dobio karton da je glavni sudija pregledao snimak.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa oživio je u Milanu, zar nisam to i rekao? Misliš da bi u bilo kojem većem klubu bio starter?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Beduin
- Kontakt:
Naravno da ne bi, dobacivao bi vodu suigracima pri prekidima, hhh. U Interu bi, na primjer, bio i direktor kluba i trener i igrac, kao i u mnogim drugim malim klubovima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Tako je, živio ja tebi

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Eto ne bi,ovakav Zlatan bi sig u svim vecim klubovima cistio kopacke tj bio bi oruzara kluba,ha ja
Milan izgleda tako sigurno sa Zlatanom, jednostavno im je trebao vođa. A kvaliteta imaju. Donnaruma, Hernandez, Bennacer, Kessie... lud sam ali mislim da se mogu boriti za scudetto.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Spekuliše se da bi Gatusso mogao dobiti otkaz te bi se Sarri vratio. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Chapman1886
- Kontakt:
to su trebali uraditi čim je sari bezpravno dobio otkaz u juventusu.taj ublehaš gatuzo nije na prvoom mjestu ni trebao dobijati mjesto trenera,cirkuzant obični koji izgleda više kao neko ko drži gril a ne trener.sari je uz alegrija najbolji talijanski trener trenutno i svakako bi to bio veliki upgrade .
Samo Sloboda | COYG
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 1 gost.