MocMahale444 je napisao/la: Pusti piculina i omču. Njih zalijem jednim mlazom obojicu
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- MocMahale444
Razlog: napadaš mi klub!TobeYarabi je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la: Pusti piculina i omču. Njih zalijem jednim mlazom obojicu![]()
Ja kad napisem sta o bilo kojem klubu ocekujem napade hahaha.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
+1TobeYarabi je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la: Pusti piculina i omču. Njih zalijem jednim mlazom obojicu![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- TobeYarabi
- Kontakt:
neko te slagao. medju prvima sam pomogao tvoj klubMocMahale444 je napisao/la:Razlog: napadaš mi klub!TobeYarabi je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la: Pusti piculina i omču. Njih zalijem jednim mlazom obojicu![]()
Ja kad napisem sta o bilo kojem klubu ocekujem napade hahaha.
- MocMahale444
8 feninga? Nabijem te na napojnu žiluTobeYarabi je napisao/la:neko te slagao. medju prvima sam pomogao tvoj klub
Hajde aBd kad vi pocnete praviti stadion za jedno 100 godina. Ostavit cu unucima u amanet da vam kupe stolicu.
- TobeYarabi
- Kontakt:
nisam 8 nego 7..pogodi zastoMocMahale444 je napisao/la:8 feninga? Nabijem te na napojnu žiluTobeYarabi je napisao/la:neko te slagao. medju prvima sam pomogao tvoj klubkoja budala sigurno i jesi poslao 8 f.
Hajde aBd kad vi pocnete praviti stadion za jedno 100 godina. Ostavit cu unucima u amanet da vam kupe stolicu.
- MocMahale444
Poslije ove poruke moram se izvinuti Tobetiu i zahvaliti na desetogodisnjoj, znao sam da samo mora opravdati da je površinski pitar ali u duši plavi filozof.
PiculiN Samke što se keslaš ugledaj se na doticnog.
Trbadžija Beganović vječna je nada pseudoradnika. Poziv je merhametli konotacije.pitic je napisao/la:Kakav je tvoj komentar što je Vinko pozvao trbuljatog Dženisa Beganovića u U - 21High je napisao/la:Selam Samketu i Ajzei.Čime je to zaslužio trbuhom ili posudbom u Metalleghe
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MocMahale444
Kad sam ja pisao da sam posudio pare Zelji i veoma dobro zivim na osnovu kamate koju uzimam i to mi hvala Muha, dobro..MocMahale444 je napisao/la:Poslije ove poruke moram se izvinuti Tobetiu i zahvaliti na desetogodisnjoj, znao sam da samo mora opravdati da je površinski pitar ali u duši plavi filozof.
- MocMahale444
Posudio s halalom ha? Znam ocekujes povratak i 7%.Ovaj je dao od srca bez povratka pare 1000km.samirr je napisao/la:Kad sam ja pisao da sam posudio pare Zelji i veoma dobro zivim na osnovu kamate koju uzimam i to mi hvala Muha, dobro..MocMahale444 je napisao/la:Poslije ove poruke moram se izvinuti Tobetiu i zahvaliti na desetogodisnjoj, znao sam da samo mora opravdati da je površinski pitar ali u duši plavi filozof.
Pa uplatio sam i ja od kamate za stolice 7 KM..MocMahale444 je napisao/la:Posudio s halalom ha? Znam ocekujed pivratak i 7%.Ovaj je dao od srca bez povratka pare 1000km.samirr je napisao/la:Kad sam ja pisao da sam posudio pare Zelji i veoma dobro zivim na osnovu kamate koju uzimam i to mi hvala Muha, dobro..MocMahale444 je napisao/la:Poslije ove poruke moram se izvinuti Tobetiu i zahvaliti na desetogodisnjoj, znao sam da samo mora opravdati da je površinski pitar ali u duši plavi filozof.
- MocMahale444
Gdje onaj srbenda Joker sad da vidi sta raja pise, samo lomi oni ce kupovati
tetku ti.
MocMahale444 je napisao/la:Aidra fox, **** sve svoje sta radi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad Sarajevo dolazi u Slobodi više niko nije povrijeđen i svi su 100% spremni. Da li je stanovništvo oko faraonovih vještačkih jezera spremno za najveću utakmicu Slobode u godini 
SRETAN BROJ - 1725
- Neandertalac
- Kontakt:
Digli su ruke u zrak i povikali; ne pucajte.
Slično kao Vlado, što se u srijedu prodao za porciju Travničkih ćevapa i jogurt tako i polupismene barabe i Tz kantona na forumu, kolektivno i podanički šute bez trunke samopoštovanja i hrabrosti očekujući milost od Hrvatsko Udbaškog kluba Torpedo u subotnjem duelu.
Srce je moje, bamija...
Slično kao Vlado, što se u srijedu prodao za porciju Travničkih ćevapa i jogurt tako i polupismene barabe i Tz kantona na forumu, kolektivno i podanički šute bez trunke samopoštovanja i hrabrosti očekujući milost od Hrvatsko Udbaškog kluba Torpedo u subotnjem duelu.
Srce je moje, bamija...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sine, hrvatska udba nikad nije postojalaNeandertalac je napisao/la:Digli su ruke u zrak i povikali; ne pucajte.
Srce je moje, bamija...
- Neandertalac
- Kontakt:
Osnivači Hrvati i Udbaši, pa predsjednici, Uo, sekretari itd.
Ne želim da se raspravljam, činjenice sve kažu. Naučite svoju istoriju.
Ne želim da se raspravljam, činjenice sve kažu. Naučite svoju istoriju.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.