I da, Pogba nam je već potpisao sa Barcelonom.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
IlCapitano je napisao/la:O Bože
Di Marzio i SKY.While Juventus still has a chance to complete the treble this season, the club's directors continue to work to ensure this winning cycle continues. On Wednesday the bianconeri will send some representatives to meet with Cavani's agents to find an agreement on a four year deal with annual salary of €8 million net of taxes, once they have the player's buy in they will contact PSG so they can negotiate from a position of strength- after the issue with Coman last summer, Juve has a less than ideal relationship with the French club. Starting on Thursday there could be more clarity, but Juventus continues to work on acquiring Cavani.
I da naravnoIlCapitano je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:O Bože
Ovo jeste jak tim, ali šta znam, nedovoljno osvježen za moj ukus.IlCapitano je napisao/la: Buffon, Licht, Bonucci, Chiellini, Evra, Marchisio, Vidal, Pogba, Tevez, Morata, Cavani bi bilo san snova sljedeće godine.
Sa klupe: Storari, Barza, Rugani, Pereyra, Sturaro, Asamoah, Dybala, Saponara ili tako neko, peti napadač - čitaj Zaza/Llorente/Berardi.
Iskreno, ja ni ne bih tražio nekog kreativca na silu osim ako u nekom ludom svijetu dobiješ priliku za Verrattija ili De Bruynea. Puno rađe bih gledao ovaj ratnički Juventus što je i naš DNK kroz historiju i vjerovatno fizički najjaču i najspremniju ekipu ako bi sklopili ovaj moj sastav gore.Pogba je napisao/la:Ovo jeste jak tim, ali šta znam, nedovoljno osvježen za moj ukus.IlCapitano je napisao/la: Buffon, Licht, Bonucci, Chiellini, Evra, Marchisio, Vidal, Pogba, Tevez, Morata, Cavani bi bilo san snova sljedeće godine.
Sa klupe: Storari, Barza, Rugani, Pereyra, Sturaro, Asamoah, Dybala, Saponara ili tako neko, peti napadač - čitaj Zaza/Llorente/Berardi.
Lično nisam za tri napadača, a i znamo Maxa, on igra 4-3-1-2 oduvijek, neće se to mijenjati, no, svakako je dobro znati da to možemo igrati s Dybalom ili Cavaniem, prostor da igramo 3 formacije umjesto 2 koje sada igramo.
Pirlo se mora zamijeniti, ali o tome nema previše priče, mislim da će ga zadržati još godinu. A mislim da on više ne može i mora se dovesti veznjak. od tog veznjaka mislim da puno zavisi naša igra naredne sezone, a da se zanemaruje to. Meni je dolazak veznjaka uz jednog beka prioritet svih prioriteta.
Ali vidjet ćemo, da li će se ići na 3/4tistu ili nekog organizatora, mada takvih na tržištu nema, neki Witsel koji može dijelom tu odgovoriti ne bi bio loš u nedostatku boljeg.
Da dodam samo, ovaj tim gore, sa dolaskom Dybale recimo, a nedolaskom nekog kapitalca, na bilo kom mjestu, uz raznorazne promjene u napadu (govorim o odlascima i dolascima treće, četvrte ili pete špice), na tim će mi djelovati slabije naredne sezone.
Marchisio je napisao/la:http://www.tuttojuve.com/calciomercato/ ... rdi-236706
Na ta 32 dodaj još 15 za Berardia koji se mora otkupiti jer druge nema, a brine me i prećutni dogovor oko Zaze, i onda i tu ode 15M. Valjda su pametni da to batale. A tek otkup Pereyre, i on se vrti oko 13-14M.Marvin je napisao/la:Dybala 32 mil(8 bonusa ne racunam jer sanse su minimalne da mali zabije 20 komada). Dolazak Kavanija,eventualno nekog beka i veznjaka... 100 mil minimum. Koliko nas ovde misli da ce Juventus potrosili 100+ miliona za ovaj prelazni rok?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.