Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Igrac ne smije biti iznad kluba pa bio to Torres,Owen,Suarez il Messi,Ronaldo,Falcao i to u jednom tijelu.
I koji god igrac ustane protiv Liverpoola za vrijeme igranja u klubu moze ici slobodno.
No to neki ne shvataju,al haj.
Ko sto,cini mi se @carlo sinoc rece da je teme odavno cirkus i upravu je bio.
I koji god igrac ustane protiv Liverpoola za vrijeme igranja u klubu moze ici slobodno.
No to neki ne shvataju,al haj.
Ko sto,cini mi se @carlo sinoc rece da je teme odavno cirkus i upravu je bio.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BeyKopites
- Kontakt:
Puno gluposti !Ozren je napisao/la:Paralela je da Suarez ima dobru sezonu iza sebe, ima podrsku kluba i navijaca, a on pravi sranja na svakom koraku, i evo kako im vraca, nema respekta prema klubu niti prema navijacima vec sebe stavlja u prvi plan!the scouser je napisao/la:Krasna paralela. Uporedi još i broj golova i asistencija u ligi u protekloj sezoni, te stav navijača o ostanku/odlasku navedene dvojice. Možda ti to da jasniju sliku.
Torres slabo igra od dolaska u Chelsea, bez obzira na sve ima podrsku uprave i navijaca, i nakon poziva Barce on je pokazao da je lojalan klubu. I on je pod velikim pritiskom medija ali covjek zeli da se opet nametne svojim radom i trudom!
Torres jednostavno ima super plaću u Chelseu i ne želi ići tamo gdje bi mu plaća bila manja, zna on da je **** od igrača.Iz Liverpoola je otišao zbog novca i trofeja, dobio je oboje ali realno, nijedno od toga nije zaslužio.Nije on nikakva bitna karika u dresu Chelsea stoga i razumijem ovakve izjave, on se nada da ga Mourinho neće liferovati iz kluba zato mu se uvlači...
Nije ni Suarez ništa bolji, glupo mi je samo što za svoje razloge za odlazak navodi medije.Samo je zbog toga licemjeran i ni zbog čega više.Torresu zamjeram što je bio p*čkica i otišao 5 do 12 te nam navukao gubitak od 20m funti za Carrola, a Suarezu zamjeram što je razmažen i degeneričan, baš onakav kakvim ga svi znamo.Ako želi da ide, vrata su mu širom otvorena, ali klub neće zayebati.Ponuda od 50+ mil. mora biti zadovoljena inače on ne ide nigdje

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-

Jao Alex

jest jebozovnaZodiac je napisao/la:
Jao Alex.

Estadio Deportivo reports an agreement has been reached between Liverpool and Sevilla for Luis Alberto.
Deal is expected to be finalized next week as Luis Alberto will sign a 4-year deal at the club.
According to Estadio Deportivo Liverpool will pay Sevilla 8 million euros.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Henderson je napisao/la:16 miliona eura za Aspasa i Alberta. Divno.
Inace,sve znas od tog zivis,jel...Mi dovodimo Coutinha koji je sklon povredama i nedokazani talenat...

Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Gerradu bolje kod kuce zabijat neg na terenu 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Ponos Torina
- Kontakt:
Fabiooooooooooooooooooooooo
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Cestitke majstoru sto je svojim golom svoju zemlju odveo u finale.Ponos Torina je napisao/la:Fabiooooooooooooooooooooooo![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]

Valjda su povrede iza njega pa da konacno uhvati formu.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Jedan ga je igrac holandije dobro udario u rame ali izgleda da je sad potpuno spreman 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa više smo u prilici bili da njega gledamo nego Ericsena.Carlo je napisao/la:A mogu se kladiti da niko nije gledao tog frajer više od dva puta i priča se da je bolji od Eriksena...
_
Čestitke Boriniju.
Čiji je ovo citat za Coutinha?RodgersBOSS je napisao/la:Henderson je napisao/la:16 miliona eura za Aspasa i Alberta. Divno.Inace,sve znas od tog zivis,jel...Mi dovodimo Coutinha koji je sklon povredama i nedokazani talenat...Pusti ih barem da pokazu sta (ne)znaju.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- reds_forever
- Kontakt:
I naravno, da nadjemo adekvatnu zamjenu, na vrijeme.BeyKopites je napisao/la:Puno gluposti !Ozren je napisao/la:Paralela je da Suarez ima dobru sezonu iza sebe, ima podrsku kluba i navijaca, a on pravi sranja na svakom koraku, i evo kako im vraca, nema respekta prema klubu niti prema navijacima vec sebe stavlja u prvi plan!the scouser je napisao/la:Krasna paralela. Uporedi još i broj golova i asistencija u ligi u protekloj sezoni, te stav navijača o ostanku/odlasku navedene dvojice. Možda ti to da jasniju sliku.
Torres slabo igra od dolaska u Chelsea, bez obzira na sve ima podrsku uprave i navijaca, i nakon poziva Barce on je pokazao da je lojalan klubu. I on je pod velikim pritiskom medija ali covjek zeli da se opet nametne svojim radom i trudom!
Torres jednostavno ima super plaću u Chelseu i ne želi ići tamo gdje bi mu plaća bila manja, zna on da je **** od igrača.Iz Liverpoola je otišao zbog novca i trofeja, dobio je oboje ali realno, nijedno od toga nije zaslužio.Nije on nikakva bitna karika u dresu Chelsea stoga i razumijem ovakve izjave, on se nada da ga Mourinho neće liferovati iz kluba zato mu se uvlači...
Nije ni Suarez ništa bolji, glupo mi je samo što za svoje razloge za odlazak navodi medije.Samo je zbog toga licemjeran i ni zbog čega više.Torresu zamjeram što je bio p*čkica i otišao 5 do 12 te nam navukao gubitak od 20m funti za Carrola, a Suarezu zamjeram što je razmažen i degeneričan, baš onakav kakvim ga svi znamo.Ako želi da ide, vrata su mu širom otvorena, ali klub neće zayebati.Ponuda od 50+ mil. mora biti zadovoljena inače on ne ide nigdje![]()

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Suarez ce otici, samo se nadam da ce otici na pocetku prelaznog roka da ne se ne bi ponovio slucaj Torres, tj. slucaj Carroll 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne može se uvijek ni 'ubadati' sa tim adekvatnim zamjenama. Jedino da nekako ugrabimo Cavanija 

Ni jednog ni drugogOTNYS_YNWA je napisao/la:Pa više smo u prilici bili da njega gledamo nego Ericsena.Carlo je napisao/la:A mogu se kladiti da niko nije gledao tog frajer više od dva puta i priča se da je bolji od Eriksena...
_
Čestitke Boriniju.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- reds_forever
- Kontakt:
Ja bi prije rekla da je valjda vise vrijeme da corava kokos zrno ubode, jer smo uglavnom pravili promasaje sa tim zamjenama...OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne može se uvijek ni 'ubadati' sa tim adekvatnim zamjenama. Jedino da nekako ugrabimo Cavanija

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- Ponos Torina
- Kontakt:
PostPostao/la Henderson dana 23 jan 2013, 16:21
Mi dovodimo Coutinha koji je sklon povredama i nedokazani talenat, dok će od naših para Inter dovesti Belhandu. Svaka čast. Kapa do poda.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kako covjek zna da ce Inter od nasih para dovesti Belhandu

Mi dovodimo Coutinha koji je sklon povredama i nedokazani talenat, dok će od naših para Inter dovesti Belhandu. Svaka čast. Kapa do poda.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kako covjek zna da ce Inter od nasih para dovesti Belhandu

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 15 jun 2013, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Bio malo high pa se zaletio

Aaaa, sada znamo ko je Rodgers Boss.Ponos Torina je napisao/la:PostPostao/la Henderson dana 23 jan 2013, 16:21
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kako covjek zna da ce Inter od nasih para dovesti Belhandu![]()
![]()
![]()

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja sam mislio da si me stavio kao"gnjavatora"Henderson je napisao/la:Aaaa, sada znamo ko je Rodgers Boss.Ponos Torina je napisao/la:PostPostao/la Henderson dana 23 jan 2013, 16:21
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kako covjek zna da ce Inter od nasih para dovesti Belhandu![]()
![]()
![]()

taman da odmorimo malo od spekulacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.