Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gio10
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gio10 » 15 jun 2013, 16:02

Mogao bi taj momak,a mogao bi i drugi čovjek iz Španije koji se povezuje sa nama :)
Ja te volim, volim Željo..

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 15 jun 2013, 16:22

Krenuli su po Mkhitaryana, jer je on bolji od Eriksena, a cijenom su tu negdje. Nešto mi je ovaj Papadopoulos često povrijeđen. Možda bi bilo bolje dovesti Alderweirelda.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 15 jun 2013, 16:25

Ma odakle vam to da Reina odlazi matereti :lol: :lol:
Sumnjam da će klub uspijeti da za jedan transfer rok proda sve te gore navedene igrače ;) ajmo malo realnosti, nije ovo buvljak...
Volio bih da se desi jedan tajni transfer ko što gio kaže iz vedra neba .
A lijevo krilo je Tello sigurno iako nema ništa od toga. :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 jun 2013, 16:34

A mogu se kladiti da niko nije gledao tog frajer više od dva puta i priča se da je bolji od Eriksena...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 15 jun 2013, 16:37

Ne daj boze Tello...

Papa je samo ove sezone imao tezu povredu, ne povredjuje se on cesto... Da su Henrikh i Eriksen cenom tu negde, doveo bi ga BR odavno. Smesno je pominjati cenu ispod 25m za njega. Pogledajte za koliko je Fernandinho prodat, nije lud Akhmetov...

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 15 jun 2013, 16:37

Carlo je napisao/la:A mogu se kladiti da niko nije gledao tog frajer više od dva puta i priča se da je bolji od Eriksena...
ja sam ga gledao u nekoliko utakmica u LS, i vec sam rekao da je Eriksen, po meni, bolji :)

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 15 jun 2013, 16:39

Carlo je napisao/la:A mogu se kladiti da niko nije gledao tog frajer više od dva puta i priča se da je bolji od Eriksena...
Eh to :lol:
Mene ljudi zaustavljaju kažu auu dobar vam onaj armenac, svima dobar samo ga ja uopšte ni ne znam. Kontam, Bože gdje sam ja bio tad kad je Mkhitaryan bio popularan :mrgreen:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 15 jun 2013, 16:43

Mislim da na ove zadnje 4 stranice, samo @paradajz zna o čemu priča :mrgreen: . Ostali ubadaju i prave se pametni što se Armenca tiče.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 15 jun 2013, 16:49

Pa ja sam ga gledao ne znam za druge ali ocenio sam ga po nekom mom misljenju da je odlican fudbaler, i vise nego odlican. Savrsen fit za ovaj stil koji forsira BR, brzi kratki pasovi, free role pozicije u napadu itd...
Eriksen je play, dobar igrac, ali nepotreban pored Coutinha i Stivija, rekao sam to vec...

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 15 jun 2013, 17:01

Mkhitaryana sam gledao u utakmicama lige prvaka i tri godine unazad momak je vjerovatno najbolji igrač Shakhtara. To nije nimalo lako. Meni je logičnije da ljudi nisu gledali Eriksena, s obzirom da su utakmice Shaktara u Ligi prvaka bile interesantnije. Ne kažem da je Eriksen slab, samo je Mkhitaryan za nijansu bolji, a cijena je ista, 20-tak miliona.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 15 jun 2013, 17:25

Desmond je napisao/la:Mkhitaryana sam gledao u utakmicama lige prvaka i tri godine unazad momak je vjerovatno najbolji igrač Shakhtara. To nije nimalo lako.
Gde lako, dok Willian nije otisao, jedan od najjacih timova u Evropi. Da je ostao Willian, Dortmundu bi bilo daleko teze da prodje. Ne bih se slozio za cenu, Danac je jeftiniji, Jermen ipak malo skuplji, ako bude bio "samo" 20m to ce biti fantasticno, ali sumnjam...

Charager
Kontakt:

Post Postao/la Charager » 15 jun 2013, 17:26

JA BI VIŠE VOLIO ERIKSENA AL ETO

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 15 jun 2013, 17:32

Paradajz je napisao/la:
Desmond je napisao/la:Mkhitaryana sam gledao u utakmicama lige prvaka i tri godine unazad momak je vjerovatno najbolji igrač Shakhtara. To nije nimalo lako.
Gde lako, dok Willian nije otisao, jedan od najjacih timova u Evropi. Da je ostao Willian, Dortmundu bi bilo daleko teze da prodje. Ne bih se slozio za cenu, Danac je jeftiniji, Jermen ipak malo skuplji, ako bude bio "samo" 20m to ce biti fantasticno, ali sumnjam...
Armenac je po meni skuplji samo zato što Shakhtar zna odlično da posluje i što im se ne može desiti da nekog svog iole boljeg igrača prodaju u bescijenje...Što se tiče mog mišljenja, 100x sam rekao da mislim da je Eriksen > Heno i to za nijansu...Holanđani nekako uvijek svoje igrače prodaju ispod svoje cijene, ne znaju da se cjenkaju i zato njihovi najbolji igrači gotovo uvijek odlaze u bolje klubove izvan Holandije.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 15 jun 2013, 17:52

Mkhitaryan može igrati na svim pozicijama u ofenzivno (ofensive all arounder), na nekim bolje, na nekim lošije naravno.
A može igrati i u vrhu napada.
To je jedna od najvećih prednosti Armenca.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 15 jun 2013, 17:55

[youtube][/youtube]
Otkud Brendan Rodgers na ovom klipu? :? :lol:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 15 jun 2013, 18:19

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/22919112
Zanimljivo. BBC nije sklon neprovjerenim informacijama, bar koliko sam ja upratio.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 jun 2013, 18:19

Kako dobro brani ovaj Orjan Nyland Haskjold za Norvesku U21 inace golman Moldea 300 000 mu cijena..

Ma Reina je sigurno novi golman Barcelone
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 15 jun 2013, 18:35

http://uk.eurosport.yahoo.com/news/foot ... w--;_ylv=3" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 15 jun 2013, 18:48

Suarez: If Barca or Real come calling, I want Liverpool to listen to me!

Torres: I don't want to go to Barcelona, 'It’s always nice to hear about interest from clubs like Barcelona, but my plan is to stay at Chelsea,' !

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 15 jun 2013, 18:51

Krasna paralela. Uporedi još i broj golova i asistencija u ligi u protekloj sezoni, te stav navijača o ostanku/odlasku navedene dvojice. Možda ti to da jasniju sliku.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.