U devedeset i nekoj na kontru, Njukaš se ispromašivao, nafaka vas vodila dobar dio sezone, zato ste se i raspali zadnjih desetak kola.JayCatwright je napisao/la: ↑06 jan 2025, 15:07VvD je i dobio crveni pa smo uzeli Newcastlea na strani.chily-rz je napisao/la: ↑06 jan 2025, 15:04Nadam se da će sudije tretirati VVD kao i ostala ljudska bića, vjerovatno ću onda imati priliku gledati kako se snalazite sa igračem manje, kontra Fulhama se spasio bod u akšam.JayCatwright je napisao/la: ↑06 jan 2025, 14:33
Čisto da se prestaneš pitati, Liverpool je u tri utakmice prošle sezone imao 2 pobjede i jedan poraz, i to poraz nakon autogola u 90+ minuti gdje su imali dva igrača manje.![]()
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- JayCatwright
- Kontakt:
Kad te ovako uništim u svakoj raspravi, onda se pozivaš na nafaku gdje nema objektivnih kriterija i gdje ne možeš dokazivati ništa, apsolutno podsjećaš na Zahiragića.chily-rz je napisao/la: ↑06 jan 2025, 15:18U devedeset i nekoj na kontru, Njukaš se ispromašivao, nafaka vas vodila dobar dio sezone, zato ste se i raspali zadnjih desetak kola.JayCatwright je napisao/la: ↑06 jan 2025, 15:07VvD je i dobio crveni pa smo uzeli Newcastlea na strani.![]()
Dobro priznajem ti onu u kojoj je Trent Arnold najbolji bek u svom haustoru.
Ne znam kako si me uništio u raspravi gdje tvrdim da je VVD povlašten ove sezone i da njegovi incidenti prolaze ispod radara. Ne znam šta je ako nije nafaka zabiti za pobjedu u devedeset i nekoj u utakmici gdje je protivnik imao tri puta više šuteva na gol.
Ne znam kako si me uništio u raspravi gdje tvrdim da je VVD povlašten ove sezone i da njegovi incidenti prolaze ispod radara. Ne znam šta je ako nije nafaka zabiti za pobjedu u devedeset i nekoj u utakmici gdje je protivnik imao tri puta više šuteva na gol.
Hajd Van Dijk barem ne udara glavom protivnicke igrace u svom kaznenom prostoru
Srce, čast i ponos!
Dugo sam na ovom forumu momci pa ne znam na koji period konkretno mislite.Jabroni je napisao/la: ↑06 jan 2025, 15:15Ne znam na koji period misliš ali ja ne pamtim kad je ova temaOtelo je napisao/la: ↑06 jan 2025, 11:26Ali je zapravo nevjerovatno šta ste vi uspjeli uraditi od ove teme. Nekad je između podjebavanja i prepucavanja bilo čak i normalnih postova i neka vrsta razgovora, ali ste svi na forumu 10 godina i umjesto da postanete imalo ozbiljniji vi ste svake sezone sve gori i gori.
I realno, nema ekipe u ligi, a vjerovatno ni u jednoj ligi svijeta koja ne bi prije prvog kola potpisala šest bodova prednosti nakon pola sezone, sa utakmicom manje ili ne.
Ovaj piše o nekom gubljenju lige nakon remija sa Unitedom, a i isti ovaj Liverpool dok je bio pred izbacivanjem iz lige je protiv Uniteda znao uzimati bodove, jer je to dio svakog derbija, bilo gdje i bilo kad.
Na kraju dana je Liverpool sa novim trenerom prvi i igra iznad očekivanja, makar mojih, jer sam očekivao borbu za top 4 i dobar nastup u nekom kupu + osminu finala LP makar, dok je sa druge strane Arsenal taj koji je trebao da se bori sa arapima za titulu i iskoristi onda ovu lošu sezonu istih, ali Arteta je pronašao način da unazadi ekipu čudnim sistemom igre i proda ESRa, jedinog koji je mogao da zamijeni Odegarda u slučaju povrede.
imala veći omjer konstruktivne diskusije naspram trolanja i podjebavanja.
Rekao bih da jedinu razliku pravi koji timovi se bore za vrh. Konkretno fan baze Liverpoola, Uniteda i Chelsea imaju dosta kvalitetnih forumaša, pa je i bio veći omjer tih diskusija. (uz izuzetke naravno)
Zadnjih godina se za vrh bori City koji ima Beška koji je mentalno zaostao, i Arsenalovce koji su uz bavarce najiritantnija skupina na forumu. Ovi kvalitetniji ili su pali pod uticaj ove belosvetske sudijske zavjere kontra Arsenala ili ni ne pišu na EPL temi više.
Likovi poput bege i brokule nisu nikad smisleno pisali, samo ih nisi primjećivao jer su se borili za evropsku ligu.
Zlatni period je onaj od 2010 do 2017 kad su skauzeri rijetko kad vodili raspravu na ovoj temi, više su onako u porodičnoj atmosferi na svojoj temi sklapali očekivanja za narednu sezonu u pohodu na sedmo ili osmo mjesto.
- JayCatwright
- Kontakt:
Zlatni period u kojem je Arsenal koji se svake sezone borio za titulu istu osvojio okruglo nula puta, a uz to su izgubili borbu i sa Lesterom jbt 

Gdje je veliki Liverpul bio u borbi sa Leicesterom, niste ni do Evropa lige dobacili, kažem ti niste ni bili u bilo kakvoj priči godinama pa vas nije ni bilo ovdjeJayCatwright je napisao/la: ↑06 jan 2025, 15:42Zlatni period u kojem je Arsenal koji se svake sezone borio za titulu istu osvojio okruglo nula puta, a uz to su izgubili borbu i sa Lesterom jbt![]()

Jedino su Arsenalovi simpatizeri konstanta ovdje, u dobru i zlu, pljuljemo po korumpiranim i bahatim sudijama od kako su zaustavili niz na 49 i pogurali Fergusonove mesare ka pobjedi, slavila čitava Engleska. To je dio tradicije nas topnika i ostat će za naših života.
- JayCatwright
- Kontakt:
Glupost vala, uvijek smo pisali, mozda pod drugim nickovima, ne vole nas admini ko ni vas sudijechily-rz je napisao/la: ↑06 jan 2025, 15:52Gdje je veliki Liverpul bio u borbi sa Leicesterom, niste ni do Evropa lige dobacili, kažem ti niste ni bili u bilo kakvoj priči godinama pa vas nije ni bilo ovdjeJayCatwright je napisao/la: ↑06 jan 2025, 15:42Zlatni period u kojem je Arsenal koji se svake sezone borio za titulu istu osvojio okruglo nula puta, a uz to su izgubili borbu i sa Lesterom jbt![]()
![]()
Jedino su Arsenalovi simpatizeri konstanta ovdje, u dobru i zlu, pljuljemo po korumpiranim i bahatim sudijama od kako su zaustavili niz na 49 i pogurali Fergusonove mesare ka pobjedi, slavila čitava Engleska. To je dio tradicije nas topnika i ostat će za naših života.
- feniksptica
- Kontakt:
Znaci otjeraju te s teme, pokažu da nisi dobrodošao i ti opet uporan. Tobejarabi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dermot Gallagher (bivši sudija): "Pedro je udario loptu prema glavi Salibe. Ljudi kažu da je Saliba došao do lopte. To nije slučaj, lopta je pronašla njega. Sudija je dosudio penal i VAR nije imao pravo da preinači tu odluku."
Objasnio čovjek, Salibu je lopta pronašla
Objasnio čovjek, Salibu je lopta pronašla

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Igra zato rukometa ali se ne svira jer je član kluba čija je partija na čelu vlade

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- wadethegreat
- Kontakt:
Tema bi procvjetala da Chilly i jos par ljudi odmore dva mjeseca 

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
pa zar mu nije dosta ispravljanja trentovih gresaka?
Rođen s tobom da budem
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 16:08Igra zato rukometa ali se ne svira jer je član kluba čija je partija na čelu vlade![]()

Srce, čast i ponos!
Ja se nadam da si i sebe uvrstio među tih par ljudi, ne znam spisak ali ako bi se sastavila prava ekipa učestvovao bi u akciji spašavanja konstruktivne i kvalitetne diskusije na ovoj temi. Ako su ljudi osuđeni na tvoje analize onda je možda bolje da ja nastavim ono moje.wadethegreat je napisao/la: ↑06 jan 2025, 16:14Tema bi procvjetala da Chilly i jos par ljudi odmore dva mjeseca![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
wade i ekipica svakako izrone samo kada je aktivan transfer rokchily-rz je napisao/la: ↑06 jan 2025, 16:36Ja se nadam da si i sebe uvrstio među tih par ljudi, ne znam spisak ali ako bi se sastavila prava ekipa učestvovao bi u akciji spašavanja konstruktivne i kvalitetne diskusije na ovoj temi. Ako su ljudi osuđeni na tvoje analize onda je možda bolje da ja nastavim ono moje.wadethegreat je napisao/la: ↑06 jan 2025, 16:14Tema bi procvjetala da Chilly i jos par ljudi odmore dva mjeseca![]()
Ja bi volontiro da neko ubije brasno u meni ako bi to znacilo da neko i chilya raskuje ko kera 

Izroni on svako malo i nek roni što se mene tiče u Boehli vodama do kraja balade ali šta me proziva svako malo ko da ljudima nisam dosadio i bez njega.JayCatwright je napisao/la: ↑06 jan 2025, 16:39
wade i ekipica svakako izrone samo kada je aktivan transfer rok