zna li neko jel ovaj plavi kemal uopste postoji, ili su izmislili neko ime i napisali nk sdaovcar samo da olaksaju sarajevskim doktorima posao

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
TobeYarabi je napisao/la:Nemanja Trkulja (Borac), Goran Karačić (Adanaspor, Turska), Kerim Memija (Vejle BK, Danska), Eldar Čivić (Slovačko, Češka Republika), Advan Kadušić (Sarajevo), Marko Mihojević (Sarajevo), Stjepan Radeljić (Stuttgart, Njemačka), Vladimir Oršolić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Ajdin Redžić (Krupa), Amir Hadžiahmetović (Konyaspor), Kemal Osmanković (Željezničar), Darko Todorović (Sloboda), Ćazim Suljić (Crotone, Italija), Stjepan Lončar (Široki Brijeg), Dženis Beganović (Metalleghe BSI), Mićo Kuzmanović (Mladost DK), Luka Menalo (Široki Brijeg), Nemanja Anđušić (Sarajevo), Demir Peco (Radnik), Almir Aganspahić (Mladost DK), Rijad Kobiljar (Zrinjski), Alen Jurilj (Zagreb, Hrvatska).
Golmani: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Kenan Pirić. Odbrana: Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Edin Cocalić, Ervin Zukanović, Dario Đumić, Sead Kolašinac, Daniel Pavlović. Sredina: Miralem Pjanić, Mario Vrančić, Gojko Cimirot, Sanjin Prcić, Amer Gojak, Edin Višća, Avdija Vršajević, Danijel Miličević, Rade Krunić. Napad: Riad Bajić, Vedad Ibišević, Armin Hodžić, Kenan Kodro, Milan Đurić.
IGARČI SU ŽIVJELI NA HRENOVKAMA, BILI IZBACIVANI IZ STANOVA JER NISU PLAĆALI KIRIJU, A U FRIŽIDERU SU IMALI SAMO – SIJALICU. TANOV DOLAZAK SVE JE PROMIJENIO
Kada je pred njih istupio brkati Azijat – sa šakama visoko stisnutim u zraku, za malenu glavu neproporcionalnim sunčanim naočalama na očima i bordo dresom visoko utrpanim u hlače odijela – navijači su oduševljeno počeli skandirati:
“Amidža! Amidža! Amidža!”
Ne spustaj se na njihov nivo.Virtu4l je napisao/la:mene stid ovo čitati![]()
Strašno, najgluplji likovi se nakačili na temu, pa i pitari se stide kad ovo čitaju.Zenzo je napisao/la:Ne spustaj se na njihov nivo.Virtu4l je napisao/la:mene stid ovo čitati![]()
Neandertalac je napisao/la:DerpChi priznaj!
Uz tebe smo!
:
treba li da posaljemo jos koja kola hitne pomoci, preko miljacke?Zenzo je napisao/la:Ne spustaj se na njihov nivo.Virtu4l je napisao/la:mene stid ovo čitati![]()
Ti su ljudi veoma nesretni jer žive u strahu što će se o njima napisati, što će reći ljudi ako kažu javno da su gay. Ja nikada ne bih mogao tako živjeti. Jedno kratko vrijeme živio sam dvostruki život i to je pravi pakao. Teško je objasniti nekome što znači kada te zove osoba koju voliš, a ti joj se ne smiješ javiti ili uhvatiti za ruku. Ali znam da nije svima jednostavno to reći. Imam prijatelje koji su imali strašna iskustva kada su doma svojima rekli da su gay. Ne samo da nisu dobili nikakvu potporu, nego su ih užasno maltretirali i ljudi su na kraju završili na psihijatriji. Svatko mora osjetiti potrebu da to kaže, ne treba nikoga prisiljavati na to, osobito ako bliža okolina za to nema razumijevanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.