PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

TobeYarabi
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la TobeYarabi » 16 mar 2017, 19:27

Nemanja Trkulja (Borac), Goran Karačić (Adanaspor, Turska), Kerim Memija (Vejle BK, Danska), Eldar Čivić (Slovačko, Češka Republika), Advan Kadušić (Sarajevo), Marko Mihojević (Sarajevo), Stjepan Radeljić (Stuttgart, Njemačka), Vladimir Oršolić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Ajdin Redžić (Krupa), Amir Hadžiahmetović (Konyaspor), Kemal Osmanković (Željezničar), Darko Todorović (Sloboda), Ćazim Suljić (Crotone, Italija), Stjepan Lončar (Široki Brijeg), Dženis Beganović (Metalleghe BSI), Mićo Kuzmanović (Mladost DK), Luka Menalo (Široki Brijeg), Nemanja Anđušić (Sarajevo), Demir Peco (Radnik), Almir Aganspahić (Mladost DK), Rijad Kobiljar (Zrinjski), Alen Jurilj (Zagreb, Hrvatska).

zna li neko jel ovaj plavi kemal uopste postoji, ili su izmislili neko ime i napisali nk sdaovcar samo da olaksaju sarajevskim doktorima posao :rol: :rol: :rol:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 16 mar 2017, 19:29

Da li je Sanel Jahic kupio desetogodisnju kartu za Istocnu trEbinu. :hmmmmm: Predlagao mu je nesto Kostic po pola da uzmu, ne znam sta bi na kraju. Ima li neko od strumfova da je upuceniji da mi objasni. :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 mar 2017, 19:32

TobeYarabi je napisao/la:Nemanja Trkulja (Borac), Goran Karačić (Adanaspor, Turska), Kerim Memija (Vejle BK, Danska), Eldar Čivić (Slovačko, Češka Republika), Advan Kadušić (Sarajevo), Marko Mihojević (Sarajevo), Stjepan Radeljić (Stuttgart, Njemačka), Vladimir Oršolić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Ajdin Redžić (Krupa), Amir Hadžiahmetović (Konyaspor), Kemal Osmanković (Željezničar), Darko Todorović (Sloboda), Ćazim Suljić (Crotone, Italija), Stjepan Lončar (Široki Brijeg), Dženis Beganović (Metalleghe BSI), Mićo Kuzmanović (Mladost DK), Luka Menalo (Široki Brijeg), Nemanja Anđušić (Sarajevo), Demir Peco (Radnik), Almir Aganspahić (Mladost DK), Rijad Kobiljar (Zrinjski), Alen Jurilj (Zagreb, Hrvatska).
Golmani: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Kenan Pirić. Odbrana: Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Edin Cocalić, Ervin Zukanović, Dario Đumić, Sead Kolašinac, Daniel Pavlović. Sredina: Miralem Pjanić, Mario Vrančić, Gojko Cimirot, Sanjin Prcić, Amer Gojak, Edin Višća, Avdija Vršajević, Danijel Miličević, Rade Krunić. Napad: Riad Bajić, Vedad Ibišević, Armin Hodžić, Kenan Kodro, Milan Đurić.
slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 mar 2017, 19:36

Hebe Virtu, ne vadi :rol:

Od Blekića do Amidže. :rol:
IGARČI SU ŽIVJELI NA HRENOVKAMA, BILI IZBACIVANI IZ STANOVA JER NISU PLAĆALI KIRIJU, A U FRIŽIDERU SU IMALI SAMO – SIJALICU. TANOV DOLAZAK SVE JE PROMIJENIO
Kada je pred njih istupio brkati Azijat – sa šakama visoko stisnutim u zraku, za malenu glavu neproporcionalnim sunčanim naočalama na očima i bordo dresom visoko utrpanim u hlače odijela – navijači su oduševljeno počeli skandirati:
“Amidža! Amidža! Amidža!”
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 16 mar 2017, 19:36

vise nasih AKADEMACA u reprezentaciji, nego sto zeljo ima clanova :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 mar 2017, 19:38

Nemoj više infrakte, svega ti
Voli te tvoje Sarajevo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 mar 2017, 19:40

slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 16 mar 2017, 19:40

svaki put kad vidite najezdu misketovih isprdaka na forumu, znate da se nesto dobro desilo u FKS i da pucaju cirevi ili su kriminalci ponovo napravili neko ''dobro djelo'' u hnk..danas su to (ponovo) nasa djeca i AKADEMIJA
POSTAVLJAMO STANDARDE, NABIJAMO KOMPLEKSE!!! :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 mar 2017, 19:42

DerpChi priznaj!

Uz tebe smo!

Mjedenica, ne galami :rol:

UPRAVA NAPOLJE!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 mar 2017, 19:43

slika

slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 mar 2017, 19:45

mene stid ovo čitati :facepalm: :damn:
Voli te tvoje Sarajevo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 16 mar 2017, 19:45

niste uspjeli skrenuti temu, a placeni ste za to..znaci, ujutro nova doza terapije japankom..pokusajte skupiti vise lobotomaca i onih koji ''ne pisu na ovom forumu'' :urnebes: , mozda vam nesto i uspije proci. :lol: :lol:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 mar 2017, 19:46

slika

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 mar 2017, 19:47

Pozivam novinare da postave pitanje koje je vrlo jednostavno:Koji je status Sanela Jahica i da li mu se isplacuju mjesecna primanja?Predlazem na sutrasnjoj press konferenciji u Plavom salonu da se ovo pitanje postavi.
:silent: :silent: :silent: :silent:
Je suis Sanel Jahic
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 16 mar 2017, 19:47

Virtu4l je napisao/la:mene stid ovo čitati :facepalm: :damn:
Ne spustaj se na njihov nivo.
- Zeljeznicar -

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 mar 2017, 19:49

Zenzo je napisao/la:
Strašno, najgluplji likovi se nakačili na temu, pa i pitari se stide kad ovo čitaju.
Voli te tvoje Sarajevo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 16 mar 2017, 19:49

Neandertalac je napisao/la:DerpChi priznaj!

Uz tebe smo!
:
slika

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 16 mar 2017, 19:49

Sta ste napali Omču malo je nervozan zbog kenče i butmirske 3 rupe.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 16 mar 2017, 19:51

Zenzo je napisao/la:
treba li da posaljemo jos koja kola hitne pomoci, preko miljacke? :rol: :rol: :rol:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 mar 2017, 19:51

Raja, podržimo DerpChija! Okrutan je ovo svijet i ako ga mi ne prihvatimo i dalje će patiti.

Imaš moju podršku! :salut:

Ti su ljudi veoma nesretni jer žive u strahu što će se o njima napisati, što će reći ljudi ako kažu javno da su gay. Ja nikada ne bih mogao tako živjeti. Jedno kratko vrijeme živio sam dvostruki život i to je pravi pakao. Teško je objasniti nekome što znači kada te zove osoba koju voliš, a ti joj se ne smiješ javiti ili uhvatiti za ruku. Ali znam da nije svima jednostavno to reći. Imam prijatelje koji su imali strašna iskustva kada su doma svojima rekli da su gay. Ne samo da nisu dobili nikakvu potporu, nego su ih užasno maltretirali i ljudi su na kraju završili na psihijatriji. Svatko mora osjetiti potrebu da to kaže, ne treba nikoga prisiljavati na to, osobito ako bliža okolina za to nema razumijevanja.

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.