Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
Drug Saša je jedan od prvih ponosnih članova najmoćnije organizacije u svemiru, a da je sa ovih prostora. Uz druga Halida, koji ne vidi slučajno samo na jedno oko, svakako i najmoćniji od estradnih umjetnika.
Loša je naš odavno
Sretno burza ostavi šta para i za BiH

Sretno burza ostavi šta para i za BiH

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- majestic24
- Kontakt:
Ima li budnih???
Joj,dvije noci vec nespavam. Mali mi je bolestan,ima upalu grla i temperaturu. Nemoze nista jesti ni piti koliko ga grlo boli. Volio bih sad 5 sati sna u komoadu vise od ista (vise bi samo volio da mali ozdravi)
Joj,dvije noci vec nespavam. Mali mi je bolestan,ima upalu grla i temperaturu. Nemoze nista jesti ni piti koliko ga grlo boli. Volio bih sad 5 sati sna u komoadu vise od ista (vise bi samo volio da mali ozdravi)
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Zenichanin
- Kontakt:
Loša je se prije nastupa kvalitetno nasmrko svega, izasao ni sam ne zna gdje jedon_burza je napisao/la:Losa iluminat![]()
![]()
![]()
Sigurno ima dionice i u J.P Morgan![]()
Okani se toga. **** me svako ako je Losa i znao kakva ce mu scenografija biti

Na press konferenciju kasnio pola sata i dolazi izvan sebe
na svako pitanje odgovara da ne zna nista

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
Kakav završetak radne sedmice.Položio najteži predmet,a sad slijedi opuštajući vikend

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- legenda reala
- Kontakt:
Koje ta Loša
valjal čemu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Legendo,ja sam mislio da ste vi tamo u Goraždu gostoljubivi,žali mi se ovaj jedan što se zaposlio u Goraždu stalno mu domaće stanovništvo prigovara šta ćeš nam,uzimaš mjesto nekom našem,idi radi tamo odakle si 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- legenda reala
- Kontakt:
Ne znam, to mu možda neko rekao, kome je konkurencija inače smo poznati ko dobri domaćini
Čime se taj nesretnik bavi pa je došao u Gz da radi

Čime se taj nesretnik bavi pa je došao u Gz da radi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Zenichanin
- Kontakt:
Ljegendo koliko se krecu kurbani u Gorazdu 

WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
Zenichanin je napisao/la:Ljegendo koliko se krecu kurbani u Gorazdu
Doveze ti ih covjek u kombiju
Thomas Müller - Fußballgott
- legenda reala
- Kontakt:
Zavisi kako koji, 4,5-5 , neki i dovlačedon_burza je napisao/la:Zenichanin je napisao/la:Ljegendo koliko se krecu kurbani u Gorazdu

- Zenichanin
- Kontakt:
ja bih jedno jagnje, ne treba mi punolegenda reala je napisao/la:Zavisi kako koji, 4,5-5 , neki i dovlačedon_burza je napisao/la:Zenichanin je napisao/la:Ljegendo koliko se krecu kurbani u Gorazdu

WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hljeb tejebo, sinoć minute nisam odspavao, i danas da bih ostao budan zveknem dva nesa tri u jedan, tri big billa, jedan za doručak, drugi za ručak, treći onako iz šege. Još plus na dvije kafe išo. Jbt roka me kofein ko da sam se kokaina oždro. Mislim nije da znam kako kokain djeluje, al sam uvijek ovako to zamišljo. 40+ sati bez sna, a oka ne mogu sklopit, plus drka mi se nenormalno cijeli dan.
smotaj jednuDonnie Darko je napisao/la:Hljeb tejebo, sinoć minute nisam odspavao, i danas da bih ostao budan zveknem dva nesa tri u jedan, tri big billa, jedan za doručak, drugi za ručak, treći onako iz šege. Još plus na dvije kafe išo. Jbt roka me kofein ko da sam se kokaina oždro. Mislim nije da znam kako kokain djeluje, al sam uvijek ovako to zamišljo. 40+ sati bez sna, a oka ne mogu sklopit, plus drka mi se nenormalno cijeli dan.

- Zenichanin
- Kontakt:
ma mlatni ti njeg pa nek ide sve u PMDonnie Darko je napisao/la:Hljeb tejebo, sinoć minute nisam odspavao, i danas da bih ostao budan zveknem dva nesa tri u jedan, tri big billa, jedan za doručak, drugi za ručak, treći onako iz šege. Još plus na dvije kafe išo. Jbt roka me kofein ko da sam se kokaina oždro. Mislim nije da znam kako kokain djeluje, al sam uvijek ovako to zamišljo. 40+ sati bez sna, a oka ne mogu sklopit, plus drka mi se nenormalno cijeli dan.

WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
Joj sad na FTV na kraju dnevnika,kao hoce da se zahvale staroj radnici koja ide u penziju.
Okrenu sliku na nju,kad tamo sjedi baba za vjerovatno najstarijim kompjuterom na svijetu.
Vjerovatno ga je Hitler koristio kad je racunao koliko mu treba ljudi i vremena za Rusiju,i kako znamo zajebo se,nije izracuno dobro,eto i tad je bio star.
Okrenu sliku na nju,kad tamo sjedi baba za vjerovatno najstarijim kompjuterom na svijetu.
Vjerovatno ga je Hitler koristio kad je racunao koliko mu treba ljudi i vremena za Rusiju,i kako znamo zajebo se,nije izracuno dobro,eto i tad je bio star.
- Ekonomista
- Kontakt:
Ja Acu Lukasa ne bi slušao ni pjan 

- Sarajevo1946
- Kontakt:
Otkud to?Ekonomista je napisao/la:Aca Lukas 15 decembra u Zetri.![]()
![]()
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.