FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 sep 2013, 13:15

I pojedinci se nazivaju navijacima Sarajeva. Pu bagro jedna, treba vam dozivotno zabraniti dolazak na stadion. Sarajevo ima najskuplje navijace na svijetu! PRosle godine su klub kostali preko 300hiljada, ove cak i bodove. Nadam se da ce suspendovati stadion i da ce se igrati pred praznim tribinama ili dozvoliti ulaz samoj djeci i zenama, mozda tad klub prodise i ostvari rezultat. NAvijac sam Sarajeva i ovakve stvari mi se gade. Ovaj klub moze i bez Sjevera, ako ce ovo klubu raditi. Musemic treba da ide, igramo katastrofalno, bolje bi igrali bez trenera. Njegovo takticko znanje je nula. JA treba da se nerviram zbog pojedinaca, PM.

Rusite klub seljacine, ne pomazete mu. Mislim na pojedince, naravno.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 sep 2013, 13:16

likusa je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kao neutralan ponjake se FS koji je registrovao 0:3 za bojac. Pa nije uslo 500 ljudi u teren nego 4-5. Utakmica se mogla nastaviti samo sto su cepi iz BL sve to dobro iscenirale. Fuj fuj fuj.
ma brate realno evo ko navijac Sarajeva , da se ovo desilo u Banja luci i da su izasli da igraju , ja bi sebi glavu otkinuo !!!

Realno odigrano 70 minuta samo budala moze izaci na teren igrati , da je u ptianju neka ekipa sa dna tabele pa haj , al Borac uzima 3 boda na najtezem gostovanju mozda ove sezone i sretni ljudi i zadovoljni.

Ovo je sve normalno i regularno, sami sebe smo sjebali i nema tu dalje price.
Opet kazem samo retardirani bi igraci izasli na teren i nastavili igrati.
realan post,ja se slazem...koji bi to klub htio nastavit igrat ?Ma niko
ma pusti i ove ovdje sto pricju , cuj 3-0 za SArajevo , pa sta bi sutra bilo npr u Zenici na utakmici Celik - Zeljeznicar ??

Uletili bi 30 robijaaša sa bakljama vas zasluzili , ufatili ih izbacili sa terena i kao nastavili bi opet igrati , ma daj ..
Pa da je ovo registorovano u nasu korist, svako kolo bi bilo mrtvih na stadionu

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 26 sep 2013, 13:17

Ma ovo je prestrogo,uredu kazniti klub novcano,ali prekinuti tekmu e to je nidje vezze...Nego se ocigledno zna ko ce biti prvak :D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 26 sep 2013, 13:17

Sada neka ultrasi prate utakmicu dosta je nas koji smo isfurani, prevaziđeni i slično :roll: :roll:
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 sep 2013, 13:19

mater narkomansku. Poslati im racun, neka im roditelji placaju kad su pustili te kauboje da se ponasaju kao da posjeduju klub. Jos ih s halalom dobro nadegeneciti, da ni Bogu vise ne valja
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 26 sep 2013, 13:21

Ado1921 je napisao/la:Ma ovo je prestrogo,uredu kazniti klub novcano,ali prekinuti tekmu e to je nidje vezze...Nego se ocigledno zna ko ce biti prvak :D
normalno da se zna..onaj ko je naučio nek bude, ŽELJO naravno :mrgreen: :mrgreen:
Jer si JEDAN JEDINI...........

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 26 sep 2013, 13:22

Sta sad nam opet drugi neko kriv? Pustite vise te usfuran fore kako se određuje ko je prva, jer smo sami krivi. Najvece zlo zadnje 2 godine su kluba Horde, i to nas previse kosta
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 26 sep 2013, 13:22

Maljudi moji pa stvarno ne mogu da vjerujem sta rade ovi momci sa sjevera ovakva podrska nam ne treba nije sarajevo njihova svojina nego svih iskrenih navijaca sarajeva bruka I sramota lako se odnose prema klubu

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 26 sep 2013, 13:22

Zalosno je sta nam takozvani navijaci rade iz utakmice u utakmicu . Zele neki napredak , a sami unistavaju i malo doba koje se desava oko kluba . Svi su govorili aaaaaaa ode Said , Hadzija , nesposobne nam ubrave . A da imaju i malo u glavi pa da vide aha ja sam klub kostao 150 000 prosle sezone pa da se to podjelilo Saidu i Hadziji sad bi gledali titule i slavili pobjede . nego jok treba sve poslati u pm i posrati se u sve dobro sto se radi .

Sad drugo sta radi koji qrac onaj sikuritas ili koji vec bog jeste na stadionu . Samo uzimaju pare guzovace a sve se pronese kraj njih svaki put . imam osjecaj da njemu daju 10 KM da im unese sva pirotehnicka **** i njemu dobro . Policiju na ulaz , rukavice i vazelin pa mu i u pakas ruku zavuci pa da vidim ko ce je onda pronjeti na tekmu . Neki osudjuju policiju , ma da je vise onakvih reakcija manje bi bilo majmuna kao sto je onaj neizivljeni ruralni medjed . pa pichkoo mala trebalo ga je razvaliti ondje na ocigled svih , i tuci ga sljedeca tri dana pa da ga vidim onda .

Nova tri boda izgubljena na kosevu , svaka cast svim navijacima koji misle onako da navijaju za svoj klub . Meni kojem je FKS dio porodice i kojem je ne zamislivo ne otici pogledati svoj klub , najteze pada sto ja koji sam normalan i koji svoje zivce pojedne na tekmi , necu moci zbog ruralnog medjeda moci otici sada u nedelju da pogledam tekmu , da proslavim gol koji bi sigurna pao jucer , da ne mogu da pogledam nista radi njega .

Majmuune mrs sa Haseta i ne vracaj se vise nikada , a ni njemu slicni .
Zadnja izmjena: mikimaus, dana/u 26 sep 2013, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 26 sep 2013, 13:22

Ocekivano Sarajevo uvijek ispasta **** li vam majku svima u savezu picka vam materina retardirana u Tuzli protiv Slobode ljudi igraju s ne registrovanim igracem izgubimo protiv cetalja ista situacija 2005 3-0 za njih sad opet za njih 0-3 mater vam lopovsku, a ne moze se ni ocekivati nista drugo kad znamo koji klubovi imaju lobi u savezu i ko odlucuje o ovakvim situacijama... SAVEZ NAPOLJE!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 sep 2013, 13:24

Karte za sjever staviti 20 KM
Fuj,sta nam balavurdija uradi.
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 sep 2013, 13:25

ovo je prilika da se promjene neke stvari dosta je klub bio taoc navijaca i sitni ublehasa oko kluba ,vrijeme je da izadju na vidjelo pravi navijaci i uzmu tribinu u svoje ruke,a ovi huliganćići ne dati im da prismrde koševu ,pa nek bude i 200 ljudi na stadionu al bice kako treba ovo je dno dna .sad kad su ljudi poceli da sredjuju klub da nalaze ulagace naslo se 4 balavca da se prave pametni ma to treba udarati na svakom koraku

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 26 sep 2013, 13:26

Cuj ovog savez napolje HAHAHA

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 26 sep 2013, 13:27

APSOLUTNA PODRŠKA UPRAVI FKS U NASTOJANJIMA DA FKS ETABLIRIRA U VODEĆI KLUB U BIH I ŠIRE Ne dozvolite maloumnicima da to upropaste

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 26 sep 2013, 13:28

maroonGiant je napisao/la:Ocekivano Sarajevo uvijek ispasta **** li vam majku svima u savezu picka vam materina retardirana u Tuzli protiv Slobode ljudi igraju s ne registrovanim igracem izgubimo protiv cetalja ista situacija 2005 3-0 za njih sad opet za njih 0-3 mater vam lopovsku, a ne moze se ni ocekivati nista drugo kad znamo koji klubovi imaju lobi u savezu i ko odlucuje o ovakvim situacijama... SAVEZ NAPOLJE!!
Počisti u svojoj avliji pa onda prozivaj ostale,pojma ti nemas..nista ti savez nije kriv
SLOBODA NAVIJAČIMA

Alpacino
Kontakt:

Post Postao/la Alpacino » 26 sep 2013, 13:28

TvBHT je napisao/la:Cuj ovog savez napolje HAHAHA
Aco regulisi ovo ziv bio, ovaj momak vec 5-6 account pravi na forumu, a trajno je banovan, koliko znam to je kaznjivo.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 26 sep 2013, 13:29

Svaka vam čast, kako ste poletli da popljujete sjever! Eto svi su pravi navijači, a oni koji idu hiljade kilometara, koji navijaju 120 minuta, koji odvajaju gomile para za koreografije nisu......!Kad se napravi neka extra koreografija ili bakljada 90% vas se **** tim i stavlja slike na fejs, a kad neko napravi problem možete vi i bez sjevera. Kad se zbog tog istog istoka plati 30.000 EURa, svi se ušute, ali se svaka baklja nabije na nos. Kad je trebalo tjerati razne Muće i Co, svi ste se **** ''uspjesima'' sjevera, a sad vam ne valjaju.......

Da se razumijemo ne oprevdavam postupak 4-5 glupana, ali sad izjavljivati da Sarajevo može bez sjevera je dno dna!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 26 sep 2013, 13:30

maroonGiant je napisao/la:Ocekivano Sarajevo uvijek ispasta **** li vam majku svima u savezu picka vam materina retardirana u Tuzli protiv Slobode ljudi igraju s ne registrovanim igracem izgubimo protiv cetalja ista situacija 2005 3-0 za njih sad opet za njih 0-3 mater vam lopovsku, a ne moze se ni ocekivati nista drugo kad znamo koji klubovi imaju lobi u savezu i ko odlucuje o ovakvim situacijama... SAVEZ NAPOLJE!!
Dobro si skontao druze. Ne samo Sarajevo nego svi nasi klubovi. Samo cekaju da nas skaraju a mi isto mazlumi. Na drugim stadionima po 200 ulijece u teren velicaju se ratni zlocinci pjevaju se fasisticke pjesme postavljaju svastike a nama nedaju da stavimo drzavnu zastavu u svojoj drzavi
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

jugend
Kontakt:

Post Postao/la jugend » 26 sep 2013, 13:31

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Treba bola podjelit ligu na 3 djela pa neka ovi igraju s bsk-om a ovi s grudama. Imamo mi velikana za derbi svako kolo. Ovo je smijesno vise postalo. Vazda nasi klubovi donji
Toooo bolan! Cujes li ti sebe?! A da su ovo sto si ti rekao izjavili Hrvati ili Srbi digao bi se na zadnje , jer bi onda opet Hrvati i Srbi bili krivi za podjelu BiH , a eto kao vama ne odgovara podjela...pa vi je rusite!!! I jos nesto , niste vi ni veliki klubovi kako sebi tepate i umisljate, naprotiv...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 26 sep 2013, 13:32

Ocekivano rekao bih. Možemo porediti ovu utakmicu sa onom iz Banja Luke i napadom na Sadovića, ali to izgleda nije nikom bitno.
Uletiš u teren, dobiješ batine, usput me ne zanima da li je policija koristila prekomjernu silu, koštaš klub 3 boda od direktnog konkurenta, igraš naredne utakmice pred praznim tribinama, vjerovatno i derbi, doneseš i direktnu finanijsku kaznu klubu i onda kažešja sam Hordaš. Ja volim Sarajevo. :roll:

Da se razumijemo i ja sam svaku utakmicu na sjeveru i sinoć je podrška do 70. minute bila odlična. Nosila igrače, vjerovatno bi se kasnije ispostavilo i do pobjede. Jednostavno se moja definicija navijača razlikuje od pojedinih. Navijač i grupa nisu nikad iznad kluba. Najgore od svega je što ove pojedince gotovo niko ne osuđuje. Mislim na navijače sa sjevera. Svi traže nekakva opravdanja. Mislim, vjerovatno je policija koristila prekomjernu silu, ali to je sada najmanje bitno. Taj isti lik je Sarajevo zavio u crno i sad bih se trebao brinuti za njega.
#divovi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, boki86, Doktorinho, Fouzi1, Kyle88, riki46, UltraNorth i 76 gostiju.