FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ibe nije desni bek. On je krilo, desetka ili napadac. Rodgers ga je stavio na desnog wing backa i igrao je odlicno, ali to je drugacija uloga sa puno manje defanzivnih obaceza od klasicnog beka. U mladjim kategorijama je igrao krilo, na posudbams u Birminghamu, a kasnije i u Derbyu je igrao lijevog inside forwarda. Grijeh bi bio i pokusati napraviti klasicnog beka od njega.
Clyne je po meni jedan od perspektivnijih desnih bekova u Evropi. Slican Aurieru, samo sigurniji nazad. Moram naglasiti da sam ga vise gledao nego Sergea.
Clyne je po meni jedan od perspektivnijih desnih bekova u Evropi. Slican Aurieru, samo sigurniji nazad. Moram naglasiti da sam ga vise gledao nego Sergea.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... ba-3996509" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj će na kraju dovesti Pogbu u pokušaju da zadrži fotelju
Ovaj će na kraju dovesti Pogbu u pokušaju da zadrži fotelju
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Možda bi nam i valjao nešto defanzivniji bek ,neka je i visočiji kao Abidal što je nekad bio na onoj strani
Ali ništa dok se ne vidi ko će trener biti.Dobar trener će znati gdje i kakav mu balans treba samim tim i koja vrsta igrača/beka.
Ovako je sve šau-bau priča.Mi živimo do tekme do tekme,do nekog trofeja pa onda do izbora i kakva će biti uprava,pa onda trener...jadno ali tako je

Ovako je sve šau-bau priča.Mi živimo do tekme do tekme,do nekog trofeja pa onda do izbora i kakva će biti uprava,pa onda trener...jadno ali tako je

Ma Problem je najvise u tom desnom beku. Ko vam je uopce zamjena za alvesa? Nije valjda onaj mrtvi daglas 

naprijed rejal
Moze im Robocap to pokriti i Montoya, ali ga se Juda odrekao.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
Koliko još igrača u ekipi imaju pjesme napisane u njihovu časti? Poklopite se hejteri.
[youtube][/youtube]
Osim Alvesa.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Osim Alvesa.
[youtube][/youtube]
Montoya. Douglas nea nikakve veze, on je politički transfer.Sveti je napisao/la:Ma Problem je najvise u tom desnom beku. Ko vam je uopce zamjena za alvesa? Nije valjda onaj mrtvi daglas
Douglas je politički transfer kojim je otac Neymara dokazao da ima agentsku firmu jer su ga optužili kod slučaja "Neymar" da je mućka. Ovim transferom je samo dokazao da je sve regularno.Sveti je napisao/la:Kako mislis politicki?
To ti je ukratko
pa sad ispade da je Barcelona privatna prcija nekog tamo oca fudbalera koji do prije par godina nije,imao veze sa barcom?Rajaz je napisao/la:Douglas je politički transfer kojim je otac Neymara dokazao da ima agentsku firmu jer su ga optužili kod slučaja "Neymar" da je mućka. Ovim transferom je samo dokazao da je sve regularno.Sveti je napisao/la:Kako mislis politicki?
To ti je ukratko
naprijed rejal
Neymar je najkomplikovaniji transfer u historiji fudbala. Vec 2009 je prošao medicinske preglede u Madridu da bi ga Rosell 2011 ( na onom svj. klupskom prvenstvu ) skinuo Perezu. Od tada je počeo rat i provlačenje po sudovima koje traje evo sve do danas. Jer Neymar je zlatna koka, ne Bale, ne Suarez. Ovo je kao da si kupio firmu u kojoj postoji više vlasnika i svaki od njih hoće svoj dio kolača. Ovdje više ni sud ne pomažeSveti je napisao/la:pa sad ispade da je Barcelona privatna prcija nekog tamo oca fudbalera koji do prije par godina nije,imao veze sa barcom?Rajaz je napisao/la:Douglas je politički transfer kojim je otac Neymara dokazao da ima agentsku firmu jer su ga optužili kod slučaja "Neymar" da je mućka. Ovim transferom je samo dokazao da je sve regularno.Sveti je napisao/la:Kako mislis politicki?
To ti je ukratko
De Sciglio
ma vodite ga dzaba vala sto se mene tice, koliko mi je zivaca izvukao do sad da to nije normalno. Vec dugo je van terena, a i ovo sto je odigrao je ravno katastrofi, ja ne znam kako se takav igrac uopste dovodi u vezu sa Barcelonom i Realom. U odbrani je ajmo reci i solidan, ali ima kikseva i on, dok je u ofanzivnom dijelu gluho bilo, ako ne usmrti nekoga na trbinaama u svojoj karijeri onda nije nista 
jednostavno receno, on nije za ovakvog Milana a kamoli za Barcu.

jednostavno receno, on nije za ovakvog Milana a kamoli za Barcu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Nije ovo više stara Barca ,raskopusale su nas ljenčuge na svim poljima pa nije ni čudo što nam svaki igrač valja...
- prasovic89
- Kontakt:
Evo sutra prilike za 1. mjestoooo 

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
Real nam prepustio prvo mjesto , treba ovo sutra iskoristiti obavezno , ali mi je panika nesto , ovi nasi se uvijek prepadnu ili tako nesto
E stvarno ako sutra prokockamo još jednu šansu za prvo mjesto...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Vec smo dva puta prokockali poklone Reala, ne vidim razloga zašto ne bi i treci put
zayebavam se, valjda ce biti treca sreca
...ali nikad se ne zna sa onim našim budalama.

zayebavam se, valjda ce biti treca sreca

- Donnie Darko
- Kontakt:
ako ne pobjede sutra enrique momentalno treba nogu u guzicu dobit.
**** ekipu kojoj treba 10 poklona da zasjednu na prvu poziciju.
**** ekipu kojoj treba 10 poklona da zasjednu na prvu poziciju.
Još kad skontaš da nam se Rayo vazda naguzi. 
Sedam međusobnih mečeva otkako su ponovo ušli u Primeru. Svih sedam pobjeda, naravno, uz gol razliku 31-1.

Sedam međusobnih mečeva otkako su ponovo ušli u Primeru. Svih sedam pobjeda, naravno, uz gol razliku 31-1.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Neandertalac
- Kontakt:
Jel u 12 sutra ?prasovic89 je napisao/la:Evo sutra prilike za 1. mjestoooo

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.