jesi me poslušao?zgmiky je napisao/la:mislim da će biti neriješeno sa golovima, 1-1 rezultat, X/XPasha_car_aga je napisao/la:Brude, ajde da cujem vase misljenje za utakmicu Atl.M-Real M... dobre su kvote, steta je zaobic ovu tekmu na kladionici?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
jesi me poslušao?zgmiky je napisao/la:mislim da će biti neriješeno sa golovima, 1-1 rezultat, X/XPasha_car_aga je napisao/la:Brude, ajde da cujem vase misljenje za utakmicu Atl.M-Real M... dobre su kvote, steta je zaobic ovu tekmu na kladionici?
Jasta sam, rekao sam da cu ispostovat, na zalost pado na drugom, gdje sam uvezao dva X-a, na ove dvije tekme LP.zgmiky je napisao/la:jesi me poslušao?zgmiky je napisao/la:mislim da će biti neriješeno sa golovima, 1-1 rezultat, X/XPasha_car_aga je napisao/la:Brude, ajde da cujem vase misljenje za utakmicu Atl.M-Real M... dobre su kvote, steta je zaobic ovu tekmu na kladionici?nije bilo 1-1 nego 0-0 alo je bilo X/X
Cestitke majstorezgmiky je napisao/la:nema na čemu Pasha, obje lige prvaka prošle![]()
Hahaha daj ba ne budi smiješan, garant si žute preko igrao pa sad svoje nezadovoljstvo tako ispoljavaš. Sam sebe pobijaš s tim videom, pa fino se vidi da nije bilo namjere, Ramos ga nije ni gledao pri skoku, a kamoli da ga je namjerno raskrvario. Ako je Ramos za ovo trebao biti kažnjen onda je Mandžo 2 crvena zaslužio zbog onolikog provociranja, vrijeđanja sudija, i jedno 10-ak faulova. U onom duelu Carvajal je pretjerao i trebao je dobiti žuti, al i Mandžo je njega držao za glavu sve vrijeme u tom duelu i još ga je kasnije skršio. Mažić je vrlo dobro sudio pod onolikim pritiskom i u onakvoj atmosferi, pričati da ne voli Mandžukića (možda zbog toga što je Hrvat?) je još smiješnije.Enemy00 je napisao/la:Ma drug ne trazim ja da se neko slozi sa mnom nego ovo je bruka kako sve prolazi Realu kako u prvenstvu spanije tako i u evropi.Horror Elbow Sergio Ramos vs Mario Mandžukić Atletico Madrid vs Real Mad...: " onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.