FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

irfan41
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la irfan41 » 26 dec 2009, 22:00

FK Sarajevo je napisao/la:Ima jos sanse da dodje Cocalic kod nas rekao je ako ne ode u Panionis da ce nazad u Premijer ligu ima ponude Olimpika i Sarajeva ali da se 100 posto nevraca u Zelju

cocalic je dobar stoper poslije torlaka i milosa najbolji u PL, ali ko ti je izvor ove info. pogotovo kad smo u pregovorima sa vuletom
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 26 dec 2009, 22:35

Ne pricaj kad se ne razumis,Cocalicu je istekao ugovor,ovo je naknada za treniranje :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

ency_hz87
Kontakt:

Post Postao/la ency_hz87 » 26 dec 2009, 22:45

-A- je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:
BOSNA JE ZAKON je napisao/la:izgleda nista od Skorine nagrade publike
hehe, koji su sve debili glasali pa je vas Skoro bolji igrac od Misketa i ostalih zmajeva :shock:

Jel ovdje ima nekih normi i sankcija za uvrede il da mu se odgovara istim jezikom??????

halo Gradacac,ti neznas sta znaci navijati i ziviti za svoj klub. Ti ne znas sta znaci svake sedmice ,nekada i po dva puta sedmicno,plakati i smijati se sa svojom bracom na tribini,i sa svojim igracima dijeliti i dobro i lose..pa i smrt bukvalno.

Ti ne znas,a niti mozes ikada shvatiti da mi ne navijamo za nas klub,mi zivimo Sarajevo.

Za tebe i sve ove koji nemaju svoje klubove je maksimum svrsavati na bundes lige i lige petice,ali PREKO TV-a

Ti ne znas sta znaci ljubav prema klubu i prema svetom dresu i grbu.
Ti neznas da kada saraejvo igra protiv bilo koga,pa taman to bila i reprezentacija,ili moj otac,brat da cemo mi uvijek ,ali bas uvijek navijati samo za svoje Sarajevo.

Ovo Ti,se odnosi i na sve one koji istinski ne navijaju i ne zive za svoje klubove,a ne samo za Sarajevo.

Prati reprezentaciju,likuj i voli koga hoces,ali to ti ne daje pravo da nekoga vrijedjas zbog nacina nejgovog zivota,a to ej za nas nasi klubovi.

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!!!!
svaka cast momak,ovako nesto lijepo o nasem klubu ovdje dugo nisam procitao,nemoze nas niko shvatit,ne mogu shvatit da zivimo za nas klub,da smo se rodili sa ljubavlju prema FKS.Nego nek on ide u gradacac da navija za zvijezdu u arsenalovom dresu,saban!!
.............::za bordo-bijele::.............
Gdje god bili uvijek smo korak ispred vaS
... VAMOS SARAJEVO ! ...

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 26 dec 2009, 23:07

-A- RESPECT za napisano,al iskreno ja mislim da ima nema potrebe objasnjavat jer nemogu i nikad nece razumjeti.....bitan je dzeko,ronaldo..i ostali.....................MI NIKAD ODUSTAT NECEMO......
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!

ency_hz87
Kontakt:

Post Postao/la ency_hz87 » 26 dec 2009, 23:14

Vampiri iz Cluja u Kosevskom paklu

Stadion Koševo je najveći stadion u Bosni. Kako je izgrađen je za ZOI 1984 sa tartan stazom na njemu se održalo prvenstvo Balkana u atletici 1996. Koristi ga i reprezentacija Bosne i Hercegovine. Međutim, život stadionu daje jedino Fudbalski klub Sarajevo koji privlači hiljade navijača i njihovu beskrajnu odanost.

Čim smo stigli u Bosnu rečeno nam je da nam neće biti lako tokom meča, a ni poslije, sve zbog podrške koju pružaju navijači Sarajeva. Domaći navijači su nas upozorili da postoji samo jedan momenat kada će izraziti prijateljstvo prema nama. Taj kratki momenat se desio prije utakmice kada su nam pružili ruku i zaželjeli sreću. Njihova upozorenja su se ispostavila tačnim. Mala grupa navijača Cluj-a je uletila u okean, okean koji je prijetio da nas proguta virom pjesme Hordi Zla. Stadion se polako punio, bilo je to zatišje pred buru. Prvi zvižduk sudije je zapalio fitilj. “Svi k'o jedan” – bila je poruka navijača Sarajeva. I zaista jesu pjevali kao jedan, u skoro perfektnoj harmoniji, tribine su odzvanjale takvim intenzitetom da smo se naježili. Bilo je kao da pjevaju ratničke pjesme. Atmosfera je bila zastrašujuća tokom cijele utakmice. Navijači su bili strašno disciplinovani i tako stvarali perfektno organizovanu predstavu. Svi su pljeskali kao jedan, svaki red je skakao kao jedan, sve je to stvorilo specijalnu atmosferu sa kojom se ne može uporediti nijedan stadion u Evropi. U Bosni, oni žive fudbal, na terenu i tribinama oni troše svu svoju energiju, sve sa svrhom. Ta energija dolazi iz ratova koje su vodili stoljećima, to im je u krvi, to ih je napravilo jednom, ujedinjenom nacijom. Njihova patnja ih je spojila. Stvorila je nevjerovatan spektakl koji nas je oduševio. Iako rezultat nije išao u njihovu korist masa je i dalje bodrila svoj tim. Čuo se posljednji sudijin zvižduk, oni su i dalje pjevali.Igrači Cluj-a moraju upiti ovaj duh, boriti se jedan za drugog, ujedinjeni kao tim. Moraju se boriti za klupske boje i za one koji ih bodre. Navijači Cluj-a, iako malobrojni, su žrtvovali sve, napuštajući domove i prateći svoj klub bilo gdje i bilo kad. Zaslužuju da ih se pozdravi časno, a ne površnim aplauzom sa sredine terena.

Uronjeni u more bordo-bijelih, osjećali smo se priviligovano, čak i razmaženo. Pružena nam je prilika da uradimo nešto više od sna savršene podrške Cluj-u. Vidjeli smo kako bi ona izgledala. Vidjeli smo fudbal na višem nivou, svjedočili onome što bi moglo biti. Važno je ono što smo naučili iz svega ovoga. Za sad, nastavićemo da sanjamo, znajući da vrijeme, i samo vrijeme, može donijeti sličan stav i kod nas, u Kluž.

I ovo mi je bilo zaista lijepo kad sam prvi put procitao,ovo je izjavio jedan od igraca Cluj-a ja mislim Kone
.............::za bordo-bijele::.............
Gdje god bili uvijek smo korak ispred vaS
... VAMOS SARAJEVO ! ...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 dec 2009, 00:26

Predivno... :oops: :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 dec 2009, 11:53

perfektno.. :twisted:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 27 dec 2009, 12:43

ency_hz87 je napisao/la:Vampiri iz Cluja u Kosevskom paklu

Stadion Koševo je najveći stadion u Bosni. Kako je izgrađen je za ZOI 1984 sa tartan stazom na njemu se održalo prvenstvo Balkana u atletici 1996. Koristi ga i reprezentacija Bosne i Hercegovine. Međutim, život stadionu daje jedino Fudbalski klub Sarajevo koji privlači hiljade navijača i njihovu beskrajnu odanost.

Čim smo stigli u Bosnu rečeno nam je da nam neće biti lako tokom meča, a ni poslije, sve zbog podrške koju pružaju navijači Sarajeva. Domaći navijači su nas upozorili da postoji samo jedan momenat kada će izraziti prijateljstvo prema nama. Taj kratki momenat se desio prije utakmice kada su nam pružili ruku i zaželjeli sreću. Njihova upozorenja su se ispostavila tačnim. Mala grupa navijača Cluj-a je uletila u okean, okean koji je prijetio da nas proguta virom pjesme Hordi Zla. Stadion se polako punio, bilo je to zatišje pred buru. Prvi zvižduk sudije je zapalio fitilj. “Svi k'o jedan” – bila je poruka navijača Sarajeva. I zaista jesu pjevali kao jedan, u skoro perfektnoj harmoniji, tribine su odzvanjale takvim intenzitetom da smo se naježili. Bilo je kao da pjevaju ratničke pjesme. Atmosfera je bila zastrašujuća tokom cijele utakmice. Navijači su bili strašno disciplinovani i tako stvarali perfektno organizovanu predstavu. Svi su pljeskali kao jedan, svaki red je skakao kao jedan, sve je to stvorilo specijalnu atmosferu sa kojom se ne može uporediti nijedan stadion u Evropi. U Bosni, oni žive fudbal, na terenu i tribinama oni troše svu svoju energiju, sve sa svrhom. Ta energija dolazi iz ratova koje su vodili stoljećima, to im je u krvi, to ih je napravilo jednom, ujedinjenom nacijom. Njihova patnja ih je spojila. Stvorila je nevjerovatan spektakl koji nas je oduševio. Iako rezultat nije išao u njihovu korist masa je i dalje bodrila svoj tim. Čuo se posljednji sudijin zvižduk, oni su i dalje pjevali.Igrači Cluj-a moraju upiti ovaj duh, boriti se jedan za drugog, ujedinjeni kao tim. Moraju se boriti za klupske boje i za one koji ih bodre. Navijači Cluj-a, iako malobrojni, su žrtvovali sve, napuštajući domove i prateći svoj klub bilo gdje i bilo kad. Zaslužuju da ih se pozdravi časno, a ne površnim aplauzom sa sredine terena.

Uronjeni u more bordo-bijelih, osjećali smo se priviligovano, čak i razmaženo. Pružena nam je prilika da uradimo nešto više od sna savršene podrške Cluj-u. Vidjeli smo kako bi ona izgledala. Vidjeli smo fudbal na višem nivou, svjedočili onome što bi moglo biti. Važno je ono što smo naučili iz svega ovoga. Za sad, nastavićemo da sanjamo, znajući da vrijeme, i samo vrijeme, može donijeti sličan stav i kod nas, u Kluž.

I ovo mi je bilo zaista lijepo kad sam prvi put procitao,ovo je izjavio jedan od igraca Cluj-a ja mislim Kone
mozes putovati svijetom ali Fk Sarajevo a ni horde neces nigdje moci naci,mislim ni priblizno im slicne
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 dec 2009, 12:59

Sjajan tekst svaka mu cast onome ko je napisao
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 27 dec 2009, 13:15

nemojte mi vjerovat ali sam se najezio sav a kad se sjetim ono na pocetku usi su mi zujile :ugeek:
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 27 dec 2009, 14:08

Tema!
Rođeni brato

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 dec 2009, 16:19

The_Target je napisao/la:Tema!
Pa pri temi smo razgovaramo o ovom tekstu o Sarajevu kako su ovi iz Cluja opisali utakmicu na Kosevu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 dec 2009, 16:29

Ako kojim slucajem Cocalic dodje u Sarajevo ja mislim da ce Sarajevo osvojit ovu ligu :D jos ako ostane stari tim od ove polusezone moguce je,al posto ce to biti tesko sacuvat neke igrace,kao npr.Skoru i Dzakmica onda ode sve u 2 rijeci :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 dec 2009, 16:32

harry_90 je napisao/la:Ako kojim slucajem Cocalic dodje u Sarajevo ja mislim da ce Sarajevo osvojit ovu ligu :D jos ako ostane stari tim od ove polusezone moguce je,al posto ce to biti tesko sacuvat neke igrace,kao npr.Skoru i Dzakmica onda ode sve u 2 rijeci :D
Samo su male sanse da dodje sigurno da ce odmarati ovu polusezonu jer nijedan klub nece Zelji da plati 200.000 eura

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 dec 2009, 16:36

FK Sarajevo je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ako kojim slucajem Cocalic dodje u Sarajevo ja mislim da ce Sarajevo osvojit ovu ligu :D jos ako ostane stari tim od ove polusezone moguce je,al posto ce to biti tesko sacuvat neke igrace,kao npr.Skoru i Dzakmica onda ode sve u 2 rijeci :D
Samo su male sanse da dodje sigurno da ce odmarati ovu polusezonu jer nijedan klub nece Zelji da plati 200.000 eura
Ma ja bi najvise volio da ostane u Grckoj,neka momak uspije u zivotu,nek bjezi iz ove lige,ha ya :D

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 dec 2009, 16:37

harry_90 je napisao/la:
Ma ja bi najvise volio da ostane u Grckoj,neka momak uspije u zivotu,nek bjezi iz ove lige,ha ya :D
Ali kad Panionis Zelji nudi 75.000 eura i 10 posto od sljedeceg trasnfera a Zeljo nece trazi 200.000 u kesu heheheh

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 dec 2009, 16:42

Uh jesu ovi iz Zelje zagrizli za pare,i sta ce ako ih dobiju,izmedju sebe ce nekoliko hiljada podijelit,kao i svugdje i na kraju nema para :D

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 dec 2009, 16:43

harry_90 je napisao/la:Uh jesu ovi iz Zelje zagrizli za pare,i sta ce ako ih dobiju,izmedju sebe ce nekoliko hiljada podijelit,kao i svugdje i na kraju nema para :D
Ko i nasi dobiju 300.000 eura 200.000 uzmu sebi 100.000 dadnu klubu i onda kazu fali para pa sto ne izvade iz svog djepa i onako nisu halal zaradjene a i nisu njihove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 dec 2009, 16:52

harry_90 je napisao/la:Uh jesu ovi iz Zelje zagrizli za pare,i sta ce ako ih dobiju,izmedju sebe ce nekoliko hiljada podijelit,kao i svugdje i na kraju nema para :D
Ko i nasi dobiju 300.000 eura 200.000 uzmu sebi 100.000 dadnu klubu i onda kazu fali para pa sto ne izvade iz svog djepa i onako nisu halal zaradjene a i nisu njihove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma svako gleda svoj interes,a to da ce izvadit pare iz svog dzepa je naucna fantastika,ne bi nase uprave dale krvi nekom za zivot,a kamoli klubu para :D et vidis u Slobodi nahapali se para,klub katastrofa ove godine,Malkocevica otjerali,bajne su uprave :twisted: ove sezone bih volio da Sarajevo osvoji ligu,jer su zasluzili,sto su i dokazali u kvalifikacijama za Evropsku ligu :lol:

Keno HORDAS
Kontakt:

Post Postao/la Keno HORDAS » 27 dec 2009, 16:52

Najvjerovatnije ce svi igraci koji su igrali u prvom dijelu sezone ostati u Sarajevu,danas sam pricao sa Skorom to mi je rekao,jedino je Jahovic nezadovoljan i moguce da negdje ode,al ni to nije sigurno... ;) On kaze da su nam potrebna 3-4 kvalitetna pojacanja ako zelimo da idemo na titulu,al ovi nasi nesto puno biraju... :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: belosevic23 i 30 gostiju.