NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Očekujem da ćemo minimalno slaviti sa 1:0, strijelac Stepančev...
Bol je prolazna, ponos je vječan!
E jesi našao ko će ga zabit majstoreemcho1919 je napisao/la:Očekujem da ćemo minimalno slaviti sa 1:0, strijelac Stepančev...

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vakat jeharden je napisao/la:E jesi našao ko će ga zabit majstoreemcho1919 je napisao/la:Očekujem da ćemo minimalno slaviti sa 1:0, strijelac Stepančev...

Bol je prolazna, ponos je vječan!
Ja koliko se sjećam ovaj je dao gol jednom kad se golman okliznuo... i ta je ušla skoro od stativuemcho1919 je napisao/la:Vakat jeharden je napisao/la:E jesi našao ko će ga zabit majstoreemcho1919 je napisao/la:Očekujem da ćemo minimalno slaviti sa 1:0, strijelac Stepančev...

Ćelo, ćelo .... nije sudija i nema veze sa slikom, nego dobar trans (ko razumije shvatit će) 

Bas me zanima hoce li ćelavi doktor sutra igrati 

- TehnickiDirektor
- Kontakt:
Hoce.
Ne samo da ce igrat nego i asistirat [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE][FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE]
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
www.nkbratstvogracanica.com
Moze na zagrijavanjucesc4 je napisao/la:Ne samo da ce igrat nego i asistirat [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE][FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE]
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Sutra je kec na mišiće
**** ligu kad Orašje mora ući. Treba ispoštovati nacionalni ključ u ligi 12. 5 bošnjački(Sloboda, Sarajevo, Željo, Čelik i peti se traži između Mladosti,Olimpika i Travnika)-4 hrvatska (Zrinjski, Široki, Vitez, Orasje) -3 srpska(Radnik, Slavija i treći Mladost ili Krupa zavisi ko uđe). Eto zapamtite dobro. Volio bi da nisam upravu.

Nego sad ozbiljno ima li neko da ima onaj mobilni net pa da me doda na fb da mi javlja rez sutra ako mu nije problem??
www.nkbratstvogracanica.com
Potrudit ću se ja da ovdje stavljam rezultat 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
1:0 Halid Delic
2-0 Halid
Bravo momci 

-
- Moderator
- Kontakt:
Kad nam fali dva igraca u odbrani, a jos na to dodas tko nam je trener...tropic je napisao/la:Bravo momci

3-0 Mirza
Jedinstvo dosta jace, Topic najbolji do sad.
Bratstvo ni napada ni odbrane.
Jedinstvo dosta jace, Topic najbolji do sad.
Bratstvo ni napada ni odbrane.
Tako je, to je najveci razlogGracanicaAA je napisao/la:Kad nam fali dva igraca u odbrani, a jos na to dodas tko nam je trener...tropic je napisao/la:Bravo momcikuknjava

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.