ŠB_Fidelis je napisao/la:Vidis, Lance je jak bio, na sve nacine.

Al nije to Vanjak.

u kojem smislu...ajde realno da malo pricamo, posto si ovdje ti jedan od rijetkih s kojim se moze komunicirati realno.....evo da se malo prisjetimo....te godine bosna je imala ekipu: subasic, parezanin, neno, saporac, tada tek pocetnik keno bajramovic, bukva, kovacevic....tada se bosna tek vratila, znaci teko je dosao neno(polusezonu je proveo ne igrajuci prije nego sto se vratio, sto je poslije bio rezultat lose odigranog finala...to je bila sezona 2003/2004 ako se ne varam...a za siroki su igrali ako se dobro sjecam: vanjak, princ, pinjuh, vujanovic, perkovic, horvat, colak....potpuno dvije izjednacene ekipe....ali bas.....tada je vanjka krenulo i kad jos????????...kada je jos potopio bosnu u finalu....idemo onda...slijedece godine titula ide kod nas...slavimo je na pecari...lens ubija tada....onda opet iduce godine osvajamo titulu u trecoj tekmi play - offa u skenderiji i tada je lens jedan od kljucnih igraca(cini mi se da je tada vanjak napravio bezuspjesan comeback iz zadra gdje je radio kao advokat

, tada smo osvojili)..onda vi osvajate,tada nema vanjka....slijedece godine se lens vraca i dovodite ezugvua da ga cuva....onog sto ga je lens napunio za tri minute u skenderiji, ako si slucajno bio znas na sta mislim..ja ne vidim da je vanjak toliko puta kljucni igrac koliko se ovdje o tome pise....jer lens je bio igrac koji je uvijek mogao da zabije svima 20 poena, bez obzira kakav dan imao, sto se tice nase lige barem....i sada da kojim slucajem bosna ostane, i da se vrati ja se ne bih smio kladiti da ce grgat da dobro prodje...ne znam da li bi ti