Uh pardon,ja citiro pogresnog..jbg.jos je rano..sedra je napisao/la:Sta ceno sa Jahicem care?? Mislim da bi on mozda mogo mjesto Pandze,mada je i Pandza protiv pijetlova bio sasvim ok.karameldar je napisao/la:Edin___Dzeko Edin Dzeko
Zvanična stranica od danas u pogonu edindzeko.com
To mi nije jasno
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
-
- Kontakt:
koliko se nasih navijaca ocekuje u Portugalu???
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Ulazak Ibiševića je okrenuo utakmicu. Portugalci su svu pažnju usmjerili na Džeku, tako da je Vedo kasnije imao dosta prostora, ali nažalost nije pogodio.
Sve je otvoreno. Jedan gol u Lisabonu bi riješio sve.
Sve je otvoreno. Jedan gol u Lisabonu bi riješio sve.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mada je teren bio izuzetno težak za igru ekipa Portugala je vise pokazala od nas.Mislim da na onom tepihu u Lisabonu imamo vrlo malo sansi.Imao sam osjećaj da Ronaldo pa i cijela ekipa Portugala igra sa pola snage,kao da se čuvaju za utorak.Ne znam,daj Bože neko čudo da se desi pa da pobijedimo.
Maletica u prvu postavu...
pa nije samo njima teren bio tezak valja smo igrali na istom terenu a znas i sam da su nasi igraci skoro svi ponikli u enkim jacim evropskim ligama a ne u nasoj premier ligi tako da ni oni nisu bas navikli na ovakav teren, medunjanin ja sam ubjedjen da ce biti najbolji u lisabonu jer on je tehnicar njima ova njiva ne odgovara, a tu su i miske, pjanic a i ostalizvjezdas je napisao/la:Mada je teren bio izuzetno težak za igru ekipa Portugala je vise pokazala od nas.Mislim da na onom tepihu u Lisabonu imamo vrlo malo sansi.Imao sam osjećaj da Ronaldo pa i cijela ekipa Portugala igra sa pola snage,kao da se čuvaju za utorak.Ne znam,daj Bože neko čudo da se desi pa da pobijedimo.
Siguran sam da ćemo dati 1 gol u Portugalu, sad koliko ćemo ih primit... 

Čelik Zenica 1945
kao i uvijek, nijedanNimla_RZ je napisao/la:Siguran sam da ćemo dati 1 gol u Portugalu, sad koliko ćemo ih primit...

ser del barça es el millor que hi ha !
Ovde se jasno vidi da ako malo ofanzivnije igramo da smo ravnopravni sa njima,neke njihove sanse su bile zbog nespretnosti nase odbrane,dok su nase barem tri prave sanse i same kreirane...Hulaga je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovo zadnjih 20 min.mi puno ulijevaju nadu.Samo ih se ne trebamo bojati...
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Mi imamo veliku sansu u Portugal,sinoc cim smo malo pritisli Portugalska odbrana je postala panicna a kako i nebi kad su primali po 7 golova u 2 utakmnice a mi ne znamo za poraz zadnjih 7 tekmi u kojima smo primili samo 1 gol i to od Zeljeznicara.Ako bi Portugalci poveli u Lisabonu pritisak bi presao na njih jer bi ih mi stisnuli a njihova odbrana i (ne)spretni golman bi se uspanicili i nebi izdrzali pritisak.
Kad bolje razmislim ono sinoc je bilo maestralna taktika i odlicno tehnicki potkovana tekma,nasi defanzivci su zatvorili sve njihove igrace i ako je bilo manjih sitnijih propusta.Samo se pitam sta bi bilo da je Vedo igrao od pocetka?
Kad bolje razmislim ono sinoc je bilo maestralna taktika i odlicno tehnicki potkovana tekma,nasi defanzivci su zatvorili sve njihove igrace i ako je bilo manjih sitnijih propusta.Samo se pitam sta bi bilo da je Vedo igrao od pocetka?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Jeste,samo brate ona propustenica Zahirovica i ona odbijenica Spahica me je kostala pola zivota,ali dobro je proslo.Senaid L.F.C je napisao/la:Mi imamo veliku sansu u Portugal,sinoc cim smo malo pritisli Portugalska odbrana je postala panicna a kako i nebi kad su primali po 7 golova u 2 utakmnice a mi ne znamo za poraz zadnjih 7 tekmi u kojima smo primili samo 1 gol i to od Zeljeznicara.Ako bi Portugalci poveli u Lisabonu pritisak bi presao na njih jer bi ih mi stisnuli a njihova odbrana i (ne)spretni golman bi se uspanicili i nebi izdrzali pritisak.
Bice bolje kad se Papac vraati mad mi je i Jahic sinoc bio ok.Ja bih ga stavio na stopera zajedno sa Pandzzom i Spahicem,Papac umjesto Salihovica i to je to..Samo da Lulic proradi i Medo,nekako su mi njih dvojica najvise zakazzali sinoc
- miralem444
- Kontakt:
Sta reci nakon sinosnje tekme ,ljudi treba bit zadovoljan momci su se borili ,samo nadam se da ste svi vidjeli da dzeko sam u napadu nemoze ne dzeko nemoze nijedan igrac na svijetu sam u napadu igrat , ulaskom Vede sve se okrenulo na nasu stranu edin je imao vise prostora iako ruku na srce portugalci su samo na njega motrili to je vedo moro iskoristit one dvije extra sanse nikad preboljet necu pogotov onu drugu zaista moro je ono poentirat al nek on zabije u Lisabonu i sve mu se oprasta. ...u lisabonu ostajemo bez seje ,al vraca se papac, pandza.. nadam se da ce momci u lisabonu pokazat sta mogu jer zaista teren je bio kriminalan,bit ce tesko al ja iskreno vjerujem u ove momke i nadams e da ce nas obradovat...kratak rezime igre nnasih igraca sinoc:
BEGOVIC-jednostano fasciniram sam koju mirnocu daje nasoj odbrani jednostavno dobili smo extra golmana na duge staze to je ono sto me posebno raduje,nema kod njega srljana lagano polako BEZE svaka ti cast ....
SPAHIC- sta reci strepio sam citavu tekmu da nedobije zuti ,jer bez spahe nista nije isto nas kralj nasa legenda ,kapa dolje maestro bosanski..
JAHIC-odlican ,borio se trudio primjetilo se na njemu da zeli selektoru dat do znanja da za njega ima mjesta u nasoj reprezentaciji..
ZAHIROVIC-momak koji ce imat veliku karijeru ako ovako nastavi,pravi ratnik gine a to je ono sto se cijeni i sto pravi navijaci ove zemlje nikad nece zaboravit ..samo naprijed i u lisabonu onako ronalda ustopaj i sve ce bit med i mlijeko..
SALIHOVIC-dobar je bio borio se trudio se al na onakvom terenu preteskoje igrat,nece ga bit u lisabonu ali vraca nam se papac i too je ono sto me posebno raduje...
RAHIMIC-odlican ,kad pogledam kolko ima godina dodje mi da placem jer elvir je covjek koji puno znaci ovo reprezentaciji pravi razbijac protivnickih napada..
MEDUNJANIN-ljudi po meni je odigrao dobro mozda ga susic cuva za lisabona neznam,i nije mi bilo jasno zasto ga je izveo..
PJANIC-trudio se borio se,al nekako ulaskom vede pjanic je dosao na svoje od neke 70 -e minute pjanic koja je explodiro odjednom ,imenjace moj u lisabonu svih 90 minuta da haras..
MISIMOVIC-solidan ,puno je grijesio pogovot u prvom dijelu al isto ko za pjanica ulaskom vede i on je poceo odradjivat svoj poso...
LULIC-po meni najlosi sinoc,al vjerujem da ce lula u lisabonu samljet portugalce..
DZEKO-ma o njemu je sve receno,sam se dolje hrvio sa onim portugalsim gorostasima,ulaskom vede i dzeko je dosao na svoje puno mu je lakse bio igrat,nadam se da ce safet u lisabonu krenut i sa dzeko i sa vedom,zapamtite ovo sto vam kazem sinoc da smo krenuli sa dzekom i vedom zabili bi im sigg. gol dva...
MALETIC-odlican iskoristio je pruzenu priliku borio se trudio se svaka cast..
IBISEVIC-trudio se ja sam zadovoljan,imo je one dvije sanse moro je bar jednu realizovat al sta se moze idemo dalje nadam se da ce vedo u lisabonu pokazat svoje umijece,hajmo zmaju nas!!!
IBRICIC-pa neznam igro je malo vremena da bi se sad nesto pricalo ...
Jos nesto iskren da vam budem nisam gledo emisiju o Ronaldu na FTV-u il BHT-u ,al cuo sam price kao da liku ugase svijetlo i centriraju mu loptu i on navodno procjeni da ta lopta nece mu ici na glavu nego je ramenom udari , e pa **** majku zasto sinoc nije procjenio da ce lopta oskocit o busen , helem nije on vanzemaljac on je obican covjek on jest extra igrac al zaha je sinoc pokazo i dokazo da se ronaldo moze cuvat...
SVE U SVEMU IDEMO POKAZAT PORTUGALCIMA KO SMO I STA SMO ,IMAMO REALNE SANSE ZA PROLAZAK NA EURO I VJERUJEM DA OVI MOMCI NAS MOGU OBRADOVAT DONIJET RADOST I SRECU NAMA BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA KOJI ZIVIMO ZA OVU ZEMLJU...NAPRIJED SAJINI ZMAJEVI!!!
BEGOVIC-jednostano fasciniram sam koju mirnocu daje nasoj odbrani jednostavno dobili smo extra golmana na duge staze to je ono sto me posebno raduje,nema kod njega srljana lagano polako BEZE svaka ti cast ....
SPAHIC- sta reci strepio sam citavu tekmu da nedobije zuti ,jer bez spahe nista nije isto nas kralj nasa legenda ,kapa dolje maestro bosanski..
JAHIC-odlican ,borio se trudio primjetilo se na njemu da zeli selektoru dat do znanja da za njega ima mjesta u nasoj reprezentaciji..
ZAHIROVIC-momak koji ce imat veliku karijeru ako ovako nastavi,pravi ratnik gine a to je ono sto se cijeni i sto pravi navijaci ove zemlje nikad nece zaboravit ..samo naprijed i u lisabonu onako ronalda ustopaj i sve ce bit med i mlijeko..
SALIHOVIC-dobar je bio borio se trudio se al na onakvom terenu preteskoje igrat,nece ga bit u lisabonu ali vraca nam se papac i too je ono sto me posebno raduje...
RAHIMIC-odlican ,kad pogledam kolko ima godina dodje mi da placem jer elvir je covjek koji puno znaci ovo reprezentaciji pravi razbijac protivnickih napada..
MEDUNJANIN-ljudi po meni je odigrao dobro mozda ga susic cuva za lisabona neznam,i nije mi bilo jasno zasto ga je izveo..

PJANIC-trudio se borio se,al nekako ulaskom vede pjanic je dosao na svoje od neke 70 -e minute pjanic koja je explodiro odjednom ,imenjace moj u lisabonu svih 90 minuta da haras..
MISIMOVIC-solidan ,puno je grijesio pogovot u prvom dijelu al isto ko za pjanica ulaskom vede i on je poceo odradjivat svoj poso...
LULIC-po meni najlosi sinoc,al vjerujem da ce lula u lisabonu samljet portugalce..
DZEKO-ma o njemu je sve receno,sam se dolje hrvio sa onim portugalsim gorostasima,ulaskom vede i dzeko je dosao na svoje puno mu je lakse bio igrat,nadam se da ce safet u lisabonu krenut i sa dzeko i sa vedom,zapamtite ovo sto vam kazem sinoc da smo krenuli sa dzekom i vedom zabili bi im sigg. gol dva...
MALETIC-odlican iskoristio je pruzenu priliku borio se trudio se svaka cast..
IBISEVIC-trudio se ja sam zadovoljan,imo je one dvije sanse moro je bar jednu realizovat al sta se moze idemo dalje nadam se da ce vedo u lisabonu pokazat svoje umijece,hajmo zmaju nas!!!
IBRICIC-pa neznam igro je malo vremena da bi se sad nesto pricalo ...
Jos nesto iskren da vam budem nisam gledo emisiju o Ronaldu na FTV-u il BHT-u ,al cuo sam price kao da liku ugase svijetlo i centriraju mu loptu i on navodno procjeni da ta lopta nece mu ici na glavu nego je ramenom udari , e pa **** majku zasto sinoc nije procjenio da ce lopta oskocit o busen , helem nije on vanzemaljac on je obican covjek on jest extra igrac al zaha je sinoc pokazo i dokazo da se ronaldo moze cuvat...
SVE U SVEMU IDEMO POKAZAT PORTUGALCIMA KO SMO I STA SMO ,IMAMO REALNE SANSE ZA PROLAZAK NA EURO I VJERUJEM DA OVI MOMCI NAS MOGU OBRADOVAT DONIJET RADOST I SRECU NAMA BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA KOJI ZIVIMO ZA OVU ZEMLJU...NAPRIJED SAJINI ZMAJEVI!!!
Zadnja izmjena: miralem444, dana/u 12 nov 2011, 08:55, ukupno mijenjano 2 puta.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
rossoner je napisao/la: kad je Vedo ušao skroz su se rasuli bili.
Ja ne znam šta im je bilo al kao da su postali totalno druga ekipa tada, dal su se umorili Portugalci dotad? il ne znaju igrat kad se brane tj kad igraju protiv 2 napadača?
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
Sva Pažnja njihove odbrane je bila usmjerena ka Džeki, tako da je Vedad dobio dosta prostora. Da je ušao 15 min. ranije, vjerujem da bi ih još više pritisnuli. Dobra procjena Sušića.Goldy je napisao/la:rossoner je napisao/la: kad je Vedo ušao skroz su se rasuli bili.
Ja ne znam šta im je bilo al kao da su postali totalno druga ekipa tada, dal su se umorili Portugalci dotad? il ne znaju igrat kad se brane tj kad igraju protiv 2 napadača?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- miralem444
- Kontakt:
ma jednostavno receno ulaskom vede stovrilo s evise prostora i za dzeku i za pjanica i za misketa naprijed...dzeko sam tesko da sza moze napravit ,ne dzeko nego bilo koji igrac na svijetu mora imat nekog kraj sebe ko ce navlacit pritivnicke igrace i stvar mu prostora za igruVirtu4l je napisao/la:Sva Pažnja njihove odbrane je bila usmjerena ka Džeki, tako da je Vedad dobio dosta prostora. Da je ušao 15 min. ranije, vjerujem da bi ih još više pritisnuli. Dobra procjena Sušića.Goldy je napisao/la:rossoner je napisao/la: kad je Vedo ušao skroz su se rasuli bili.

>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
kako je kratko pamcenje u bosanaca. sad odjednom Dzeko ne moze sam u napadu (nije dao gol) a proslu utakmicu, koja je bila jedna od nasih najbolje odigranih ikada igrao takodje sam u napadu (zabio i bio prilicno opasan).
pa u zadnje vrijeme uvijek igra "sam" u napadu.. Rijec "sam" je pod navodnicima jer nije sam kad igraju ofanzivni Pjanic, Miske i Lula iza njega i ubacuju se prema naprijed.
zasto mjenjati nesto sto dobro funkcionise?
pa u zadnje vrijeme uvijek igra "sam" u napadu.. Rijec "sam" je pod navodnicima jer nije sam kad igraju ofanzivni Pjanic, Miske i Lula iza njega i ubacuju se prema naprijed.
tipicno bosansko razmisljanje al hajde navikli smo...calcio je napisao/la:kako je kratko pamcenje u bosanaca. sad odjednom Dzeko ne moze sam u napadu (nije dao gol) a proslu utakmicu, koja je bila jedna od nasih najbolje odigranih ikada igrao takodje sam u napadu (zabio i bio prilicno opasan).
Ne znam da li je neko objavio ali u Lisabonu sudi Wolfgang Stark. Starkovi pomoćnici u ovom meču bit će Jan-Hendrik Salver i Mike Pickel, a Manuel Gräfe obavljat će funkciju četvrtog suca.
- JuveSissoko
- Kontakt:
u reprezentaciji kad nema Misimovica ili Pjanica nema ni Dzeke, sem ako se ne radi o nekoj losiji repci kao protivniku.Takav nam sistem igre, kad nema Misketa da dobro igra Dzeko pocne silovat loptu kao sinoc u prvom poluvremenu sto je veoma frustrirajuce kako za njeg tako i za nas koji ga gledamo.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- BH Patriot
- Kontakt:
Sinoćnjim ishodom meča možemo biti zadovoljni jer smo zaista imali mnogo sreće u nekoliko šansi gostiju iz Portugala (zicer Ronalda i Postige) koji su nas mogli koštati poraza, ali sreća prati hrabre zar ne !?
Hladne glave ući u duel na La Luzu, te probati doći do pobjede koja bi usrećila sve navijače BiH. Ipak svi znamo da će biti veoma teško jer sinoć Ronaldo & Nani nisu bili na svojoj razini najvjerovatnije zbog terena, ali im to neće predstavljati problem u Lissabonu jer je trava za poželjeti.
Što se tiče naših igrača podbacili su Medunjanin, Misimović i Lulić koji su odigrali ispod svojih očekivanja i nisu bili na razini kao u prethodnim susretima. Nadam se da će u revanšu pokazati svoje pravo lice, te da će odigrati dobru partiju. Sušić je možda pogriješio što je počeo sa jednim napadačem (Džeko) jer u napadu Džeko nije imao pravu podršku, te je morao stvarati sam šanse za pogodak. U drugom poluvremenu kada je ušao Ibišević igra je se totalno promijenila i stvorili smo nekoliko 100% šansi za pogodak, ali nismo bili miljenici sreće.
Hladne glave ući u duel na La Luzu, te probati doći do pobjede koja bi usrećila sve navijače BiH. Ipak svi znamo da će biti veoma teško jer sinoć Ronaldo & Nani nisu bili na svojoj razini najvjerovatnije zbog terena, ali im to neće predstavljati problem u Lissabonu jer je trava za poželjeti.
Što se tiče naših igrača podbacili su Medunjanin, Misimović i Lulić koji su odigrali ispod svojih očekivanja i nisu bili na razini kao u prethodnim susretima. Nadam se da će u revanšu pokazati svoje pravo lice, te da će odigrati dobru partiju. Sušić je možda pogriješio što je počeo sa jednim napadačem (Džeko) jer u napadu Džeko nije imao pravu podršku, te je morao stvarati sam šanse za pogodak. U drugom poluvremenu kada je ušao Ibišević igra je se totalno promijenila i stvorili smo nekoliko 100% šansi za pogodak, ali nismo bili miljenici sreće.
Livin' La Vida Loca ;)
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.