Časti me žena povodom triplete.Sveti je napisao/la:A jesmo se obnovilimandraX je napisao/la:Naručen G3, sutra stiže aBd! Ne bude li valjao, tražit' ću te @madridist.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Časti me žena povodom triplete.Sveti je napisao/la:A jesmo se obnovilimandraX je napisao/la:Naručen G3, sutra stiže aBd! Ne bude li valjao, tražit' ću te @madridist.
Dok sam koristio g2 odnio sam u telekom da srede touch,rio_Ferdy88 je napisao/la:Ja svoj poslao na servis, ima li neko iskustva sa servisom preko BH Telecoma
Mora da si negdje letio u snu, pa se i mob sam prešaltaoalan_kardec je napisao/la:Sinoć sve bilo u redu sa telefonom, jutros ustanem vidim upaljen mi režim rada u avionu i sad nikako ne mogu da isključim.![]()
![]()
morebitrio_Ferdy88 je napisao/la:Mora da si negdje letio u snu, pa se i mob sam prešaltaoalan_kardec je napisao/la:Sinoć sve bilo u redu sa telefonom, jutros ustanem vidim upaljen mi režim rada u avionu i sad nikako ne mogu da isključim.![]()
![]()
brate moj bio na win10 znači to je muka bilaR32 je napisao/la:Nije zar da si se patio sve do sad.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Vratio se na wp8.1 sa w10
kakvo olakšanje odmah, kakva brzina w8.1, stabilnost, sve je mnogo bolje, ne znam sta da kazem, za mene nema vise w10 dok se ofišl ne pojavi
mada evo najavljuju naravno novi build i koji je dosta stabilniji, kaze Gabe Aul da ovaj rom koristi vec kao daily driver
telefon diše punim plućima sada
A de mi reci kakav je interfejs kod cenera, jel promijenjen znanto?QUARESMA 18<<< je napisao/la:kakav ja i nošnja na servis, sve dok postoji mogućnost da ga sam mogu napraviti, ništa drugo ne dolazi u obzir![]()
ma došao sad kući nakratko i reko da probam, prvo preko Lumia software recovery probao, restartuje se telefon i zapne na nokia logou
onda pokusam preko windows phone recovery toola, i odmah učita dostupan rom i instalira isti, mozda 15-20 minuta mi trebalo sve da odradim
i evo me sad na wp8.1 ko da sam tek uzeo lumiu
imas na YTSveti je napisao/la:A de mi reci kakav je interfejs kod cenera, jel promijenjen znanto?QUARESMA 18<<< je napisao/la:kakav ja i nošnja na servis, sve dok postoji mogućnost da ga sam mogu napraviti, ništa drugo ne dolazi u obzir![]()
ma došao sad kući nakratko i reko da probam, prvo preko Lumia software recovery probao, restartuje se telefon i zapne na nokia logou
onda pokusam preko windows phone recovery toola, i odmah učita dostupan rom i instalira isti, mozda 15-20 minuta mi trebalo sve da odradim
i evo me sad na wp8.1 ko da sam tek uzeo lumiu
Edit: evo uspio sam rijesiti prvi problem tako sto sam iskljucio wifi pa ponovo upalio i sad radi mada nema bas neke logike ( jer croome je radio a dolfin jetpack nije) ali evo sad radi nakon sto sam reset wifiPapastathopoulos je napisao/la: A za drugi problem ali bi te zamolio da mi das ime tog programa za pojacavanje zvuka, barem za player ?
hvala
Probaj ovu app za filmove, serije itd.Masterr27 je napisao/la:Edit: evo uspio sam rijesiti prvi problem tako sto sam iskljucio wifi pa ponovo upalio i sad radi mada nema bas neke logike ( jer croome je radio a dolfin jetpack nije) ali evo sad radi nakon sto sam reset wifiPapastathopoulos je napisao/la: A za drugi problem ali bi te zamolio da mi das ime tog programa za pojacavanje zvuka, barem za player ?
hvala![]()
A sto se tice playera koristim Poweramp (nazalost trial je verzija) ali nevjerovatno koliko pomaze u jacini zvuka(bar meni)tako da cu ga vjerovatno i kupiti.A dobar je i PlayerPro takodje koji je trial.
Eh da mi je jos naci kakvu sl. aplikaciju za filmove(online),youtbe itd. da pojaca zvuk ili slusalice super bi bilo, nevjerovanto koliko mi je zvucnik los ili je to sto sam navikao na lumiji da "ori,,gori"![]()
ali naci ce se neko zar da pokusam rijesiti i ovo
Joj nemoj mi to raditanonimni je napisao/la:Drugi problem ne mozes rijesiti bez roota jer moras u sistemu izmijeniti dio za zvuk
Znam za tu aplikaciju ali nazalost je ne mogu koristiti dok ne kupim sd karticuPapastathopoulos je napisao/la:Probaj ovu app za filmove, serije itd.
http://popcorn-time.se/ (scrollaj na dno stranice gdje imaš .apk instalaciju skinuti za android)
![]()
Ne možeš drugačije previše poboljšati zvuk, nema aplikacije koja će ti drastično pojačati to, a što se rootanja tiče, gubiš garanciju i nije nemoguće da nešto od toga što si spomenuo pokvariš, ipak čačkaš kodove i linije koje su pisane da bi uređaj radio kako treba...Masterr27 je napisao/la:Joj nemoj mi to raditanonimni je napisao/la:Drugi problem ne mozes rijesiti bez roota jer moras u sistemu izmijeniti dio za zvukzar je to jedino rijesenje?? Gubim garanciju time jel tako? I koliko je to sigurno da ce mi se zvuk pojacati odnosno da necu zeznut sistem ili cak zvucnik?
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 31 gost.