ok brazzukkaMaestro je napisao/la:Kazem za tvoje dobro. Ovako samo imitiras forumasku legendu a nisi ni "l" od legende.
Igrač br. 6
Re: Igrač br. 6
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Veliki mangup 

- Goalgetter
- Kontakt:
Da nije ucinio ovo sranje sa tetovazom, zasluzio je kapitensku traku.
Sljedeca tetovaza JK i njena djeca
Ogi uno di noi
Ogi uno di noi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Misliš da nemore ništa ružnije istetivirat Kad ino Duško i Jelena Karleušaharden je napisao/la:Sljedeca tetovaza JK i njena djeca
Ogi uno di noi
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Nema problema bruda. Ali mani se toga u buducnosti. Jer jedan je @Modzi!Sarmelino je napisao/la:ok brazzukkaMaestro je napisao/la:Kazem za tvoje dobro. Ovako samo imitiras forumasku legendu a nisi ni "l" od legende.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- LlullSergio
- Kontakt:
Gospodin Karleuša
Kakva budaletina.A ona kakva je jezikača će morati odgovorit,a ova budala vjerujem da ima eksplicitne slike i da će to poslat u javnost

Kakva budaletina.A ona kakva je jezikača će morati odgovorit,a ova budala vjerujem da ima eksplicitne slike i da će to poslat u javnost

hvala na halalu.Maestro je napisao/la:Nema problema bruda. Ali mani se toga u buducnosti. Jer jedan je @Modzi!
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Gledaj da ti @Modzi halali.Sarmelino je napisao/la:hvala na halalu.Maestro je napisao/la:Nema problema bruda. Ali mani se toga u buducnosti. Jer jedan je @Modzi!
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
ok, raspitat cu seMaestro je napisao/la: Gledaj da ti @Modzi halali.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Gospodin Karleuša
a jes lik pojava, Bože dragi

a jes lik pojava, Bože dragi

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Joj budale braćo draga 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Vranjes je suptilan lik i posto je u zadnje vrijeme i muzicki aktivan mogao bi Karleusi poslati stih iz legendarne pjesme Bijelog Dugmeta.
"Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac".
Tosic ce da ocjeni valjanost izvedbe jer je on u ovoj situaciji svakako samo ziri.
Trebalo je shvatiti odmah da mu onu plavu kosu nije imao tko drugi savjetovat nego ova modna macka.
"Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac".
Tosic ce da ocjeni valjanost izvedbe jer je on u ovoj situaciji svakako samo ziri.
Trebalo je shvatiti odmah da mu onu plavu kosu nije imao tko drugi savjetovat nego ova modna macka.

Ovo je Ogi sve smisljeno odradio, zbario Karleusu da mu oprostimo

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- legenda reala
- Kontakt:
sad je na redu Severina
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.