La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Costulja ne staje
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Mogla bi do kraja sezone biti zanimljiva borba izmedju zute podmornice, te dva Baskijska kluba kada je cetvrta pozicija u pitanju i kvalifikacije za LP.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Licno mislim da ce to biti borba izmedju zute podmornice i Bilbao-a.Zutalji opet igraju onaj prefinjeni fudbal kao nekad dok Baski imaju veoma jak tim koji prsti od talenta i kvaliteta.Da im je nafatat kakvog novog Llorentea to bi bila strahota od ekipe jer Aduriz nije taj kvalitet iako je sasvim solidan napadacamerosm je napisao/la:Mogla bi do kraja sezone biti zanimljiva borba izmedju zute podmornice, te dva Baskijska kluba kada je cetvrta pozicija u pitanju i kvalifikacije za LP.

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Real ima najkvalitetniju ekipu od tog trojca.Valjda se sljedeće godine ne budu brukali u LP.
Šteta što se Athletic zajebavao s Bielsom.Da nisu sad bismo gledali borbu velike četvorke i još zanimljiviju ligu.
Šteta što se Athletic zajebavao s Bielsom.Da nisu sad bismo gledali borbu velike četvorke i još zanimljiviju ligu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Athletic: Iraizoz, Iraola, Gurpegui, Laporte, Balenziaga, Mikel Rico, Iturraspe, Susaeta, Ander Herrera, Muniain y Toquero
Barca: Pinto, Montoya, Piqué, Mascherano, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Alexis y Neymar.
Barca: Pinto, Montoya, Piqué, Mascherano, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Alexis y Neymar.
Dobro je imati PlanB !
koji potezići busquetsa, virtuoz
ne bih baš rekao da su se brukali ove sezone, nadigrao ih je jedino šahtar u donjeckuKawhi je napisao/la:Real ima najkvalitetniju ekipu od tog trojca.Valjda se sljedeće godine ne budu brukali u LP.
Bilo je nesretnih autogolova, prečki, nesuđenih penala. Bodovno je debakl, ali igrom sam vrlo zadovoljan.
Bodovi se na kraju i gledaju.maminho je napisao/la:ne bih baš rekao da su se brukali ove sezone, nadigrao ih je jedino šahtar u donjeckuKawhi je napisao/la:Real ima najkvalitetniju ekipu od tog trojca.Valjda se sljedeće godine ne budu brukali u LP.
Bilo je nesretnih autogolova, prečki, nesuđenih penala. Bodovno je debakl, ali igrom sam vrlo zadovoljan.
Athletic unosi dodatnu zanimljivost u prvenstvo.Odličnu su tekmu odigrali,trebalo je biti i više od 1:0.Jel jedini ja vidim Costulju i Chola kako na kraju uzimaju titulu ispred duopola?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Bodovi se na kraju i gledaju.maminho je napisao/la:ne bih baš rekao da su se brukali ove sezone, nadigrao ih je jedino šahtar u donjeckuKawhi je napisao/la:Real ima najkvalitetniju ekipu od tog trojca.Valjda se sljedeće godine ne budu brukali u LP.
Athletic unosi dodatnu zanimljivost u prvenstvo.Odličnu su tekmu odigrali,trebalo je biti i više od 1:0.Jel jedini ja vidim Costulju i Chola kako na kraju uzimaju titulu ispred duopola?
kako god, bilo bi lijepo..
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
ma neces ni ti uskoro viditi takve glupostiKawhi je napisao/la:Jel jedini ja vidim Costulju i Chola kako na kraju uzimaju titulu ispred duopola?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nuevo San Mames ostao neosvojiva tvrđava.
Athletic je sad malo pobjegao Realu u borbi za LP, ali predmnijevam da će to biti četveroboj Athletic-Villarreal-Real-Sevilla. Jedan od tih klubova će ostati bez Europe.
Malaga živi opasno.
Athletic je sad malo pobjegao Realu u borbi za LP, ali predmnijevam da će to biti četveroboj Athletic-Villarreal-Real-Sevilla. Jedan od tih klubova će ostati bez Europe.
Malaga živi opasno.

“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Pepe Mel dobio otkaz 
Bit će čudno gledati Betis bez njega.

Bit će čudno gledati Betis bez njega.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
smećar del nido dobio 6 godina zatvora

Zar nije 7 ?maminho je napisao/la:smećar del nido dobio 6 godina zatvora
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Istina.Korinov je napisao/la:Zar nije 7 ?maminho je napisao/la:smećar del nido dobio 6 godina zatvora
Prvo je bilo 7 i pol, pa su mu smanjili.
Pa jel iko prati ovu Primeru?
Novi trener Betisa je Garrido.
A Pepe Mel, predmet obožavanja Betisovih navijača (i ja sam među simpatizerima tog predivnog kluba) rekao je da će se odreći otpremnine ako Betis te novce potroši na pojačanja.
Tako je to u normalnom dijelu grada Seville, u onom drugom predsjednici idu u zatvor.

Novi trener Betisa je Garrido.
A Pepe Mel, predmet obožavanja Betisovih navijača (i ja sam među simpatizerima tog predivnog kluba) rekao je da će se odreći otpremnine ako Betis te novce potroši na pojačanja.
Tako je to u normalnom dijelu grada Seville, u onom drugom predsjednici idu u zatvor.
12:00 Alcorcon ? - ? Granada
17:00 Gimnastic ? - ? Valencia
17:00 Las Palmas ? - ? Almeria
19:00 Real Jaen ? - ? Espanyol
21:00 Malaga ? - ? Osasuna
ostatak parova Kupa Kralja!
17:00 Gimnastic ? - ? Valencia
17:00 Las Palmas ? - ? Almeria
19:00 Real Jaen ? - ? Espanyol
21:00 Malaga ? - ? Osasuna
ostatak parova Kupa Kralja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.