Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la tony-mortale » 20 feb 2011, 00:11

Interista di cuore je napisao/la:Penal na Motti u 3. minuti ;) ja vam necu trazit,al ako ce te vec tako pricat,onda budite realni do kraja.ha ya. Ofsajd je bio al je sudiju vjerovatno zeznulo sto se sve izvelo na brzinu i zato nije vidio....Isto tako ko sto nije vidio ofsajd nije vidio ni penal tako da...

@Tony

kakvo ba guranje ? pa vi ste nekakve tabele stavili kolko su sudije pomogle kojem klubu i Inter je tu bio daleko od vrha...bzvze vam prica,jedva ste svi cekali da se nesto svira za Inter...
pa eto sam si sebi odgovorio-znači guranje je priznavanje neregularnog gola (nije prvi za inter u sezoni) samo što je ovaj put jedini "gol" i znači umjesto da ste 3. iza napolia sudija vas gurno na drugo mjesto na -2 od prvog mjesta, eto o tom guranju pričam ;)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 20 feb 2011, 00:11

a sto ne pricas o penalu na Motti koji je bio prije gola ???

samo budite realni,nista vise...

kad je za Inter sta svirano tad je guranje (naravno) a kad se svira drugima tad su greske...pu **** ti zivot,ne mogu da vjerujem kakvi ste...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 feb 2011, 00:16

Interista di cuore je napisao/la:a sto ne pricas o penalu na Motti koji je bio prije gola ???

samo budite realni,nista vise...
pa kako ću pričati o tome kad nisam vidio, a + penal nije = gol = 3 boda.
a ovo je direktno upisivanje 2 boda koja apsolutno nisu zaslužena.
ono sramotno zadržavanje vremena u stilu real madrida je bruka al jbg i to je dozvoljeno, a ne kontam što ti sad tražiš alibije kao da si ti nešto tu kriv, nit si sudija niti si učestvovao u toj nečasnoj raboti, jbg priznaš kako jest, upisani su bodovi i ćao, pojeo vuk magare

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 feb 2011, 00:19

@ interista del coure

Nemoj matere ti samo pričati kako su sudije znaju oštetiti inter, nemoj samo to, mislim za ostalo sve postoji neko opravdanje postoji, ali za sudije fkt ne...

Interista o sudiji kao **** o poštenju... :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 20 feb 2011, 00:21

pa prvi sam napiso da je ofsajd,meni smeta kad Inter da takve golove jer znam da ce bit nesto ovakvo u stilu "guranje" i slicno.Greske se desavaju svima,ja ih nikad ne potenciram jer me to ne zanima,al ovdje kad se nesto svira za Inter to odmah svi polete,te guranje,te ovo,te ono...

da je ovo svirano Milanu ili Juvetu garantujem zivotom da se ne bi ovoliko spominjalo,al nebitno...

@Bianconeri1988

mene sudijske greske ne zanimaju,samo odgovaram na ove vase optuzbe...ofsajd je bio,al je bio i penal prije.

punto e basta.ne raspravljam se vise,nemam snage.

Inter se gura,namjesta i sta sve ne...samo mi nije jasno kako smo drugi na tabeli :shock:

pozz svima...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 feb 2011, 00:22

http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... tmw=254684

za neregularan gol protiv bolonje neki "kontraargument" je bio da je to samo 1 od 4 gola i svakako nebi ništa promjenio krajnji ishod, sad za ovaj koji je jedini je argument neki nesušeni penal :roll:
nije da nismo navikli, i onda se čude što liga sa prvog spada najvjerovatnije na 4. mjesto u evropi a i tu da stane biće dobro

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 20 feb 2011, 00:25

Bianconeri1988 je napisao/la:@ interista del coure

Nemoj matere ti samo pričati kako su sudije znaju oštetiti inter, nemoj samo to, mislim za ostalo sve postoji neko opravdanje postoji, ali za sudije fkt ne...

Interista o sudiji kao **** o poštenju... :lol: :lol: :lol:
argument, dokaz, cinjenice, ista......vidim nista nego uprazno lupetanje gluposti :roll:

znamo mi da naš Inter svi mrze, stoga ne cudi takve rijeci koje upucujete

a ja kad bi reko za vas namjestate, onda imam cinjenicu to je Serija B, a vi nista,...pih :roll:
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 feb 2011, 00:29

Bianconeri1988 je napisao/la:slika

Interisti, stai zitti!
eto stavio ti čovjek dokaz.
a koju je to utakmicu juventus namjesti i kako?
znal iko :?: :?: :?:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 feb 2011, 00:31

tony-mortale je napisao/la:ništa neregularan gol intera ponovo samo ovaj put je bio jedini na utakmici i direktno su mu sudije donijele 2 boda, jbg mogu svi ostali sad plakati i žaliti se, a interisti jadnički kao naivni i nevini pitati ja i,
al činjenica da inter na krilima sudijskog guranja ide prema vrhu, ništa novo u seriji a 8-)
A kako ste vi dobili Cagliari? Bese, golom iz offsidea? :lol:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 feb 2011, 00:32

MaGiCa je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:ništa neregularan gol intera ponovo samo ovaj put je bio jedini na utakmici i direktno su mu sudije donijele 2 boda, jbg mogu svi ostali sad plakati i žaliti se, a interisti jadnički kao naivni i nevini pitati ja i,
al činjenica da inter na krilima sudijskog guranja ide prema vrhu, ništa novo u seriji a 8-)
A kako ste vi dobili Cagliari? Bese, golom iz offsidea? :lol:
koji Bese?
stavi i ti sliku isto ovako no problem, neću dekijev neregularan gol da stavljam jer to je samo 1 od 4, jbg znači onda nije neregularan

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 20 feb 2011, 00:34

ne mogu da vjerujem kakvi ste.

taj ofsajd sto spominjes protiv Bologne je bio 2mm,isti ko i onaj koji je MIlan dao par kola prije (Strasser il Merkel ne znam tacno protiv Cagliaria cini mi se)...Tad je to bilo tesko vidjet ( u pobjedi 1:0) a u pobjedi 4:1 je to ogromna greska...svasta ! :o

samo vi o sudijama,znam da je prpa kako se Inter priblizio...niko niije napiso da nije greska,al kolko ste vi navalili to je strasno...al neka sutra je novi dan,bice gresaka jos pa cu vas vidjet ;)

o moj Boze !

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 20 feb 2011, 00:35

i to je dokaz da je namjestena utakmica :lol: svaka vam cast :roll:

dokaz je kad te izbace iz lige ili vam dokazu namjestanje pa vam oduzmu bodove a ova slika je :roll:

a ta slika se moze smatrati kako god, sudijska namjerna greska, sudijska nenamjerna greska, sudija prespavao i sta vec ne...onda ako je tako mogu reci da je Tottenhem namjestio utakmicu protiv Milana jer je sudija u 90 minuti ponistio gol Milanu...mislim stvarno :lol: :roll:

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 20 feb 2011, 00:37

slika

jedan je Massimo Moratti...

samo vi greske gledajte...da imate na kraju opet neke izgovore(sada se juBe vratio, a bbilan nije u minusu :lol: ) kada Zanetti digne pehar 5 put zaredom, a Inter osvoji 6 titulu uzastopno

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 20 feb 2011, 00:38

tony-mortale je napisao/la:eto stavio ti čovjek dokaz.
a koju je to utakmicu juventus namjesti i kako?
znal iko :?: :?: :?:
Brate u tome i jeste problem što puno njih ovdje ne zna uopšte zašto je Juve optužen, a dodju ovdje da lupaju gluposti, ali haj dobro. Za ovo večeras nisam gledao utakmicu, ali po ovoj slici gol je neregularan. A čujem penal može li video za nas što nismo vidjeli da se uvjerimo da je postojao. Kad sam vidio da je 1:0 gledao sam zadnjih 7-8 minuta i Cagliari je napadao dok je Inter odvalčio loptu i zadržavao vrijeme, ali najbitnija su tri boda.

A ja sam duže vrijeme ovdje na ovom forumu i pratim situaciju iz kola u kolo i fakat kad se god desi neka greška sudije o tome se piše ovdje ne bitno radilo se o Juventusu, Interu, Romi, Milanu tako da ta priča da se najviše priča protiv Intera pada u vodu ;)
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 20 feb 2011, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 feb 2011, 00:39

pazzoetoogol je napisao/la:i to je dokaz da je namjestena utakmica :lol: svaka vam cast :roll:

dokaz je kad te izbace iz lige ili vam dokazu namjestanje pa vam oduzmu bodove a ova slika je :roll:

a ta slika se moze smatrati kako god, sudijska namjerna greska, sudijska nenamjerna greska, sudija prespavao i sta vec ne...onda ako je tako mogu reci da je Tottenhem namjestio utakmicu protiv Milana jer je sudija u 90 minuti ponistio gol Milanu...mislim stvarno :lol: :roll:
kako izbacivanje iz lige može biti dokaz, to je kazna valjda??
tebe konkretno pitam znaš li koju je utakmicu juventus namjestio i kako, jel platio nekom sudiji ako jest koliko, jel prijetio neko iz juventusa nekome da pusti neku utakmicu, ako jeste ko je prijetio, kome je prijetio i o kojoj utakmici se radi i sl.?
e to ako znaš to nam stavi i to je dokaz, mada znam da nemaš pojma o tome, jer naravno da nije dokazano da je ijedna utakmica namještena bila ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 feb 2011, 00:45

@ interista del cuore

Ne zanimaju te kad su na stranu intera, a da se konkurentima sudi i priznaju onakvi golovi zanimale bi te uvjeren sam u to...

Ali sad iako vam nije igralo par bitnih igrača na sredini terena, moje mišljenje je da vam se ne piše dobro protiv Bayerna jer što jest jest trenutna odbrana Intera je prosjek...valjda će to povratak Lucia popraviti ;)
kako izbacivanje iz lige može biti dokaz, to je kazna valjda??
tebe konkretno pitam znaš li koju je utakmicu juventus namjestio i kako, jel platio nekom sudiji ako jest koliko, jel prijetio neko iz juventusa nekome da pusti neku utakmicu, ako jeste ko je prijetio, kome je prijetio i o kojoj utakmici se radi i sl.?
e to ako znaš to nam stavi i to je dokaz, mada znam da nemaš pojma o tome, jer naravno da nije dokazano da je ijedna utakmica namještena bila
Juve je osuđen za namještanje utakmica jer je namještena tekma između Fiorentine i Parme...koje ironije...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 20 feb 2011, 00:47

kakve sad ima veze juventus **** mi se za juventus, eto ja tebe sad pitam kontra otkud ti znas da je ovo veceras namjestena utakmica daj mi dokaz, a ne onu sliku :roll: mislim to mozemo naglabati al cinjenica je da se ovdje jedva ceka da se razapne neko zbog nekih gresaka

juve0211 nemoj molim te zapocinjati to, sud zna zasto ste izbaceni neznamo ni ja ni ti

toliko, zivi bili ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 20 feb 2011, 00:53

pazzoetoogol je napisao/la:kakve sad ima veze juventus **** mi se za juventus, eto ja tebe sad pitam kontra otkud ti znas da je ovo veceras namjestena utakmica daj mi dokaz, a ne onu sliku :roll: mislim to mozemo naglabati al cinjenica je da se ovdje jedva ceka da se razapne neko zbog nekih gresaka

juve0211 nemoj molim te zapocinjati to, sud zna zasto ste izbaceni neznamo ni ja ni ti

toliko, zivi bili ;)
Stvar je u tome da ti nemaš pojma, možda si Italijanski fudbal počeo pratiti od "jučer" (nisam imao namjeru, ali moram, jer me tvoj nick također nekako vuče na to, a i dolazak na ovaj forum), ali to me ne zanima ima ovdje ljudi koji simpatišu Inter ali znaju šta je bilo, pa se malo raspitaj ;). Stvar je u tome da ti ne znaš, a pričaš i sad kao nešto postavljaš pitanje dokaži da je ovo namješteno (kad si vidio da si se upustio u pogrešnu raspravu gdje malo znaš o toj temi sad bi mjenjao, a hoćeš provocirati, e onda budi spreman za diskusiju)
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 20 feb 2011, 00:59, ukupno mijenjano 2 puta.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 feb 2011, 00:53

pazzoetoogol je napisao/la:kakve sad ima veze juventus **** mi se za juventus, eto ja tebe sad pitam kontra otkud ti znas da je ovo veceras namjestena utakmica daj mi dokaz, a ne onu sliku :roll: mislim to mozemo naglabati al cinjenica je da se ovdje jedva ceka da se razapne neko zbog nekih gresaka

toliko, zivi bili ;)
a gdje ja kažem da je utakmica namještena?
ama baš nigdje.
kažem da je jedini gol na utakmici neregularan dokaz je neko stavio prije mene al i ja ga citirao, znači interu sudija poklonio 2 boda koja nije zaslužio jer za 90 minuta nije napravio smislene akcije ;)
ti si rekao da je juventus namještao a dokaz naravno nikakav nemaš, kažeš dovoljno je to što su izbačeni, ali zbog čega su izbačeni?'

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 feb 2011, 00:56

Ljudi, ajde malo calm down. :lol:
Jeste Inter sudijskom greskom pobedio, ali jbga desava se.
Vi od toga pravite "ne znam ti ja sta".
Jbga, shit happens.
I Milan je dobio Cagliarija i Palerma na greske sudija.
Juve je dobio penal za Krasica koji nije postojao protiv Bologne.
Napoli je dobio Romu, penal mozda i nije postojao.
Jbga, takve stvari se desavaju.
Ne navlaci se jasno samo za jedan klub.

PS. A Intera, sere li sere ove kalendarske godine. :lol:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.