2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Dragić, Deng i Hasan za Cousinsa i Casspija. 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Tacno si najveci hejter Klaya za kojeg znamalemsa je napisao/la:Bio je bolji u odbrani
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
AhahaClutch je napisao/la:Tacno si najveci hejter Klaya za kojeg znamalemsa je napisao/la:Bio je bolji u odbrani
Zasto?
Jer stalno pricas protiv njega. Valjda zbog Bradealemsa je napisao/la:AhahaClutch je napisao/la:Tacno si najveci hejter Klaya za kojeg znamalemsa je napisao/la:Bio je bolji u odbrani
Zasto?

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Čudi me kako Pat nije izbio Hassanu iz glave to ganjanje blokada, ipak se radi od jednom od najboljih defanzivnih trenera ikad i o čovjeku kojem je odbrana reketa svetinja.
@clutch
Ma ne, dobar je Klay, samo nisam bio dio hype-a, al' eto proslo je i to. Tu je gdje pripada
Ma ne, dobar je Klay, samo nisam bio dio hype-a, al' eto proslo je i to. Tu je gdje pripada
Sto bi mu izbijao iz glave nesto u cem je najbolji na svijetu? To ko da Stephu izbijes da sutira trojke.Epidaurus je napisao/la:Čudi me kako Pat nije izbio Hassanu iz glave to ganjanje blokada, ipak se radi od jednom od najboljih defanzivnih trenera ikad i o čovjeku kojem je odbrana reketa svetinja.
Lik ima wingspan skoro kao Wilt, i uz to je strasno atletican. Blokade i rim protekcija su ono sto on igra. Covjeka i ne brani blizu tijelom, nego tempira blokadu. Slicnu stvar su radili Wilt i Russell jer su jednostavno to bili u stanju. To je bolesno dobar i jako rijetko vidjen kvalitet. Ne samo zbog blokada nego i jer svaki put kad si blizu tjeras sutera da mijenja svoj sut.
Whiteside strasno napreduje defanzivno kako sezona odmice, jer osim blokada i skokova, poprilicno svemu ostalom su ga morali uciti, pa i tome.
Od problema s faulovima i prevelike agresivnosti, odbrane pick and rolla, tempiranja blokade itd itd. Tu je Pat vjerovatno uskocio i sada to izgleda dosta bolje. Samo ga je nedavna povreda sprijecila da nastavi s odlicnim partijama, ali evo po povratku se upravo to i desava uz pobjede Heata na 2 zajebana gostovanja.
Miki je napisao da je Gobert mnogo bolji defanzivac i nikako se ne bih slozio s tim. Mozda jeste trenutno bolji, ali nije ni blizu atletican kao Whiteside i kroz godinu dana Whitesada vidim kao najboljeg defanzivnog centra u ligi.
Edit: Izvinjavam se ukoliko si mislio na agresivno ganjanje blokada, sto jeste bio slucaj i cesto su mu samo blokade bile u mislima, pa je cesto pravio goaltending ili zurio na beka i ostavljao svog igraca samog na zakucavanju itd, ali kazem sve to je dosta dosta popravio u zadnje vrijeme.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
@Clutch
A cuj pricamo trenutnom stanju gdje Rudy jeste bolji defanzivac, i da ono se odnosilo na njihovo pozicioniranje prvenstveno
Ali daleko od toga da je Hassan los, on uz taj napredak koji je itekako vidljiv moze preskociti Rudya slazem se, neko je pricao kako nema ofanzivnog poteza ali po onom sto sam ja vidio do sad on uopste ne izgleda lose kad dobije loptu 2-3m od kosa, uradi jedan "bully move" i baci poluhorog, nesto slicno sto Drummond radi
Hassan se u napadu osjeca "komfornije" od Rudya
A cuj pricamo trenutnom stanju gdje Rudy jeste bolji defanzivac, i da ono se odnosilo na njihovo pozicioniranje prvenstveno
Ali daleko od toga da je Hassan los, on uz taj napredak koji je itekako vidljiv moze preskociti Rudya slazem se, neko je pricao kako nema ofanzivnog poteza ali po onom sto sam ja vidio do sad on uopste ne izgleda lose kad dobije loptu 2-3m od kosa, uradi jedan "bully move" i baci poluhorog, nesto slicno sto Drummond radi
Hassan se u napadu osjeca "komfornije" od Rudya
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma čisto sam mislio na to što ponekad previše ide na blokadu pa se onda odbrana raspadne al opet i takvom igrom čovjek ima ogroman defanzivni impact i samo stop akcijama odnosno blokadama zaustavi 11% protivničkih pokušaja za 2 što je zastrašujuće. DRTG mu je 93 i malo mi je nejasno kako odbrana Miamia bolje izgleda kad je on na klupi nego kad je on u igri xDClutch je napisao/la:Sto bi mu izbijao iz glave nesto u cem je najbolji na svijetu? To ko da Stephu izbijes da sutira trojke.Epidaurus je napisao/la:Čudi me kako Pat nije izbio Hassanu iz glave to ganjanje blokada, ipak se radi od jednom od najboljih defanzivnih trenera ikad i o čovjeku kojem je odbrana reketa svetinja.
Lik ima wingspan skoro kao Wilt, i uz to je strasno atletican. Blokade i rim protekcija su ono sto on igra. Covjeka i ne brani blizu tijelom, nego tempira blokadu. Slicnu stvar su radili Wilt i Russell jer su jednostavno to bili u stanju. To je bolesno dobar i jako rijetko vidjen kvalitet. Ne samo zbog blokada nego i jer svaki put kad si blizu tjeras sutera da mijenja svoj sut.
Whiteside strasno napreduje defanzivno kako sezona odmice, jer osim blokada i skokova, poprilicno svemu ostalom su ga morali uciti, pa i tome.
Od problema s faulovima i prevelike agresivnosti, odbrane pick and rolla, tempiranja blokade itd itd. Tu je Pat vjerovatno uskocio i sada to izgleda dosta bolje. Samo ga je nedavna povreda sprijecila da nastavi s odlicnim partijama, ali evo po povratku se upravo to i desava uz pobjede Heata na 2 zajebana gostovanja.
Miki je napisao da je Gobert mnogo bolji defanzivac i nikako se ne bih slozio s tim. Mozda jeste trenutno bolji, ali nije ni blizu atletican kao Whiteside i kroz godinu dana Whitesada vidim kao najboljeg defanzivnog centra u ligi.
Edit: Izvinjavam se ukoliko si mislio na agresivno ganjanje blokada, sto jeste bio slucaj i cesto su mu samo blokade bile u mislima, pa je cesto pravio goaltending ili zurio na beka i ostavljao svog igraca samog na zakucavanju itd, ali kazem sve to je dosta dosta popravio u zadnje vrijeme.
Pa jer nije bio dobar defanzivno koliko se mislilo i ocekivalo. Ali kao sto sam naveo, jako brzo uci i svakim danom je sve bolji i bolji.Epidaurus je napisao/la:DRTG mu je 93 i malo mi je nejasno kako odbrana Miamia bolje izgleda kad je on na klupi nego kad je on u igri xD
I od sinocSince December 20th, the game against Portland, Hassan Whiteside has not only made the Heat better on defense, he's lead the team in defensive rating
#Hornets shot 38.3% during Hassan Whiteside’s court time, compared to 51.4% when he was out.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
On neće jer mu nećemo nuditi max, čak sumnjam da nam je ikako u planovima. Svakako će biti timova koji će ponuditi to što traži i naravno to će i rado prihvatiti, tako da mi nemamo tu šta raditi. Samo gubljenje vremena.dscile je napisao/la:Taman sam cekao Ria da kaze da nece Hassan zbog klime u Boston![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Boston ceka Haywarda. Ispunjava sve uvjete
1.bijel
2.ide u crkvu
Moze max
1.bijel
2.ide u crkvu
Moze max

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne treba nam ni on, niko nam ne treba, bolje igrati sa no name igračima negoli sa preplaćenim zvjezdicama 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- JoseMourinho
- Kontakt:
A zbog čega to Boston ne bi dao 15-17miliona hasi?
I ti rio pretjerujes malo je rec, dojadilo bgm ko da ste modrica maxima yebote
I ti rio pretjerujes malo je rec, dojadilo bgm ko da ste modrica maxima yebote

- adriano_leite
- Kontakt:
Da, u momentu kad sam pisao Ajzea je imao 4 poena sut 1 od 7, 1 skok, 1 asist, 3 TO, dok ga je Irving s druge strane punio uz 4 asista i 0 TO. Sta se desilo kasnije, ne mogu reci na osnovu box scorea, jer sam zaspao. Halali sto ne mogu sebi dozvoliti da komentarisem nesto na osnovu box scorea. Trebao si to sinoc u tom momentu napisati ako si gledao tekmuGreivis je napisao/la:Jel?adriano_leite je napisao/la:Irving skoluje Ajzeu veceras i to na oba dijela parketa.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Cautinho
- Kontakt:
Kako vi gledate ove NBA utakmice,ne pratim nesto,a volio bih veceras taj derbi pogledat pa ako imate neke malo bolje streamove i slicno bio bih zahvalan
Keep walking.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Izabrao si savršeno vrijeme za derbi večeri, istina Sunsi su oslabljeni fali par igrača ali utakmica će svejedno biti vrhunska. Ostavit ću ti link malo kasnije.Cautinho je napisao/la:Kako vi gledate ove NBA utakmice,ne pratim nesto,a volio bih veceras taj derbi pogledat pa ako imate neke malo bolje streamove i slicno bio bih zahvalan
Mislim da prica o Phili i Netsima?Donnie Darko je napisao/la:Izabrao si savršeno vrijeme za derbi večeri, istina Sunsi su oslabljeni fali par igrača ali utakmica će svejedno biti vrhunska. Ostavit ću ti link malo kasnije.Cautinho je napisao/la:Kako vi gledate ove NBA utakmice,ne pratim nesto,a volio bih veceras taj derbi pogledat pa ako imate neke malo bolje streamove i slicno bio bih zahvalan
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Volim ja Kyria. Samo mu treba malo da vrati formu.adriano_leite je napisao/la:Da, u momentu kad sam pisao Ajzea je imao 4 poena sut 1 od 7, 1 skok, 1 asist, 3 TO, dok ga je Irving s druge strane punio uz 4 asista i 0 TO. Sta se desilo kasnije, ne mogu reci na osnovu box scorea, jer sam zaspao. Halali sto ne mogu sebi dozvoliti da komentarisem nesto na osnovu box scorea. Trebao si to sinoc u tom momentu napisati ako si gledao tekmuGreivis je napisao/la:Jel?adriano_leite je napisao/la:Irving skoluje Ajzeu veceras i to na oba dijela parketa.
.
Russ ce veceras unistiti laznjaka.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.