ovo treba stalno naglasavatiSarajevo1946 je napisao/la:Sve navijače, kojima je navijačka grupa i ultra furka ispred kluba, nabijem na q. To nisu navijači i takvi ne trebaju biti na stadionima, ne samo u slučaju Sarajeva, nego i svi ostali...
Ne znaju tri igrača i takvi se deklarišku i predstavljaju kao navijači, a obični su divljaci i debili.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
potpisujem .al vecina dolazi radi drugih stvari ,nekima je bitnije da se prica kako su utrčali u teren nego da je Sarajevo pobjedilo borca.kakvi klocevi,taman smo ih bili pritisli publika se digla na noge i zapad cak ustao .Bosniacum Lilium je napisao/la:ovo treba stalno naglasavatiSarajevo1946 je napisao/la:Sve navijače, kojima je navijačka grupa i ultra furka ispred kluba, nabijem na q. To nisu navijači i takvi ne trebaju biti na stadionima, ne samo u slučaju Sarajeva, nego i svi ostali...
Ne znaju tri igrača i takvi se deklarišku i predstavljaju kao navijači, a obični su divljaci i debili.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma znam dobro sto dolaze, zgadilo mi se sve. Istok je dzennet za sjever.bordobijeli je napisao/la:potpisujem .al vecina dolazi radi drugih stvari ,nekima je bitnije da se prica kako su utrčali u teren nego da je Sarajevo pobjedilo borca.kakvi klocevi,taman smo ih bili pritisli publika se digla na noge i zapad cak ustao .Bosniacum Lilium je napisao/la:ovo treba stalno naglasavatiSarajevo1946 je napisao/la:Sve navijače, kojima je navijačka grupa i ultra furka ispred kluba, nabijem na q. To nisu navijači i takvi ne trebaju biti na stadionima, ne samo u slučaju Sarajeva, nego i svi ostali...
Pogledaj samo fb profil tog momka sto je uletio. Ortodoksni furac kojeg zaboli cundara za FKS. Prepucanja preko slika i sl. Najavljivanje uleta u komentarima itd. Majmuncina teska, ali bitno je se gurat u prvim redovima i glumiti mudonju
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Jesi ovo sam smislio ili ti je neko pomogao?Buu je napisao/la:Ja tek sad vidim ovaj klip, jesu retardirani.Klub ostetili, grupu obrukali i jos na kraju batine dobili.
Kad se sve sad sabere, sram treba biti sve koji podrzavaju policiju koja je tukla momka koji ne pruza otpor. U stanicu brate pa tamo silu glumi ovako su izgleda dobro popusili foru i bit ce dobro kaznjena ova dva "lika" u policijskim uniformama. Ovo ne znaci da podrzavam momka koji je uletio u teren ali ...

Ali naravno ako cemo doci pameti onda sam za to da izgubimo 0-3.Ali ako ce nam to smanjiti pretjeranu dozu sile na tribini i oko kluba

0:3.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Mislim da u ovom trenutku opste nije biti ishod utakmice. Najbitnije je da se odstrane ovi vasi uljezi iz kluba. Ovo je direktan attack na klub Sarajevo, iznutra, na najgori mogoci nasin. Opet cu biti jasan, da su se zeljeli huligani sukobiti, mogli su im fino ceku u Vogosci napraviti ili negdje drugo, a ne raditi nemogucu misiju, koja je poslala jasnu sliku.
Kada se Zeljo trebao izdici iznad svih ostalih prije 2 godine, desilo se sranje sa Hajdukom, gdje je poslana jasna poruka. Sada vi kada ste na vrhuncu svega, neko vam salje poruku, da ne mozete.
Samo istrajte sa ovom privatizajom.
Kada se Zeljo trebao izdici iznad svih ostalih prije 2 godine, desilo se sranje sa Hajdukom, gdje je poslana jasna poruka. Sada vi kada ste na vrhuncu svega, neko vam salje poruku, da ne mozete.
Samo istrajte sa ovom privatizajom.

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 26 sep 2013, 12:40, ukupno mijenjano 2 puta.
+11L8F9C2 je napisao/la:
Kad se sve sad sabere, sram treba biti sve koji podrzavaju policiju koja je tukla momka koji ne pruza otpor. U stanicu brate pa tamo silu glumi ovako su izgleda dobro popusili foru i bit ce dobro kaznjena ova dva "lika" u policijskim uniformama. Ovo ne znaci da podrzavam momka koji je uletio u teren ali ...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Cuj ne glumi otpor, a 5s prije toga jurisa sa bakljom preko cijelog terena da pogodi gostujuce navijace... Malo je i dobio, trebali su ga nabubati pred svima, da se vidi da to ne pije vode... Nadam se da je u marici dobio svoju porciju...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa ti koje ti branis su upravo mogli biti inicijatori velikog sranja. Mogao je opet pasti neduzan zivot, zbog nekih drugih interesa. Policija je reagovala, kako je reagovala (nije mi drago zbog udaraca u glavu, jer moze podleci od toga, posebno ako je pod dejstvom nekih narkotika), ali moralu su od jednog napraviti primjer za ostale. Tako to svugdje ide. Samo smo mi sada svi najpametniji. Kada policija ne tuce, onda je parola "sto ne tuce?, a kada tuce, onda "sto tuce?bob je napisao/la:+11L8F9C2 je napisao/la:
eto kraj price 0-3 . regularno
+1Baja_Zvjerka je napisao/la:Cuj ne glumi otpor, a 5s prije toga jurisa sa bakljom preko cijelog terena da pogodi gostujuce navijace... Malo je i dobio, trebali su ga nabubati pred svima, da se vidi da to ne pije vode... Nadam se da je u marici dobio svoju porciju...
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Da Borac pomalo ni kriv ni duzan izleti za glavnog favorita u ligi i pored vas i nasaS_Roma je napisao/la:eto kraj price 0-3 . regularno
Vi morate biti svjesni da i ako su prpozicije bile na vasoj strani dugacije nema sanse da se moglo postupiti,zbog mira u savezu jer je i njima ovako isto ucinjeno prije 2 godine.
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Kontakt:
Da hoce ovaj Tan dignut ruke definitivno nismo za boljeg
Zadnja izmjena: bacelonafan, dana/u 26 sep 2013, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sta nam balavurdija uradi
ovo ce nas unazaditi samo tako zapamtite , na svim poljima
Kad se sve sabere samo batina pomaže protiv ovakvih. Žao mi je što ovo pišem, ali je tako.1L8F9C2 je napisao/la:Kad se sve sad sabere, sram treba biti sve koji podrzavaju policiju koja je tukla momka koji ne pruza otpor.
Ulijeće sa na stadion i u Engleskoj ligi i zaštitari/policija ne tuku te navijače, ali to djeluje simpatično, jer oni samo hoće pet minuta slave, vrlo rijetko se desi da žele neki obračun. Međutim, takvi do kraja života ne smiju prići stadionu. Kod nas je druga priča, rade šta hoće i niko ih ne kažnjava za to. Ali kad ti jednom odvale bubrege, drugi put ćeš se zapitati dali da napraviš sličnu glupost...
Koštao je svoj klub šest bodova, ne tri, nego bukvalno šest, jer se igralo protiv direktnog rivala za konačni plasman.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
trebali su ga dovesti do sjevera pa ga tamo tuci do nesvijesti1L8F9C2 je napisao/la:Jesi ovo sam smislio ili ti je neko pomogao?Buu je napisao/la:Ja tek sad vidim ovaj klip, jesu retardirani.Klub ostetili, grupu obrukali i jos na kraju batine dobili.
Ali naravno ako cemo doci pameti onda sam za to da izgubimo 0-3.Ali ako ce nam to smanjiti pretjeranu dozu sile na tribini i oko kluba
da ne padne mudonjama od 40 kila na pamet da se k.rce preko ledja kluba
dobra stara milicija juge!!!
inace da naglasim da smatram da nema pomaka dok se na tekmama ne uvede murija na konjima!!! to je najbolja moguca zastita od huliganizma
ps moze profil face male sa bakljom
-
- Kontakt:
O cemu ti pricas? Nemoj da pisem o vasim akcija pogolem je spisak,svaka grupa bi se tih debilizama isto stidila,al to vam se i vidi na tribini al da ne trosim slova na gluposti bolje je!lisander je napisao/la:Cuj Borac trazio da se isprazni sjever, pa to delegat utvrdi sta i kako dalje, i da li se stvore uslovi za nastavak, a realno ne bi je ni vi nastavili u Banja Luci da se ovo desilo i zato nemoj da se kofrcite uokolo, nego pomalo emancipujte svoje ove debile na sjeveru i nek malo sjasu sa kompleksa dokazivanja ovim iz Drezdena, jer Horde Zla i Lesinari su dvije najseljackije grupe u drzavi.
Gubitak 3 boda utakmice bez publike i novcana kazna .... a u maju kad zeljo bude prvak svi ce vam biti krivi heheh.
-
- Kontakt:
Sto je trazio to je i dobio 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.