da castis, ipak nije svaki rodendan

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
HZ_ilidzaa je napisao/la:Emire Zeljko Sasic u Bosni vcs kakva Dragana....
Dragana, Hanka Paldum, Halid Muslimovič, Plavi Orkestar, i ćelo Rajović vcrs u Areni ZenickojHZ_ilidzaa je napisao/la:Emire Zeljko Sasic u Bosni vcs kakva Dragana....
Emir ide u ŠB, kakva DraganaZenichanin je napisao/la:Emire hocemo na Draganu vcrs![]()
da castis, ipak nije svaki rodendan
ja cu da ti objasnim i ja to koristimPapastathopoulos je napisao/la:Ne znam gdje da postavim pitanje pa cu ovdje..
Naime, imam kuci mojaTV i naisao sam na opciju "dopuna kredita" i pise da je mjesecni limit dopune 30 KM..e sad..ako recimo dopunim 10 km kredita na svoj tel, oce li mi to 10km posebno doci na racun pored mjesecne pretplate od 40km (mojatv i adsl skupa) il je tih 30 km mjesecne dopune u sklopu te pretplate od 40km ? Nadam se da ste razumjeli pitanjei volio bi da mi neko odgovori ko ima iskustva s mojatv, a ne da neko nagadja koji je odgovor..
Hvala unaprijed..
Jesu ih ovo pucali iz oružja ili štaEkonomista je napisao/la:Jeste.legenda reala je napisao/la:Jeli Emir otišo na utakmicu u Široki![]()
legenda reala je napisao/la:Jesu ih ovo pucali iz oružja ili štaEkonomista je napisao/la:Jeste.legenda reala je napisao/la:Jeli Emir otišo na utakmicu u Široki![]()
![]()
Ja ga ne bi skino ni da mi platedelija je napisao/la:E raja znal ko gdje ima skinuti besplatno dnevni avaz
Ima PashaDonnie Darko je napisao/la:Imal iko sa jalije ovdje? Sve su prilike da se selim tamo.![]()
Ma Breza furka bila, mainstream metropola ofo ono.legenda reala je napisao/la:Ima PashaDonnie Darko je napisao/la:Imal iko sa jalije ovdje? Sve su prilike da se selim tamo.![]()
![]()
Stani jbt, jednom si iz Breze, jednom iz Zenice, sad opet iz Zenice.
Samo nemoj u Tetovo, tamo ti je Bosco, a đeš njega za komšiju
Ima i forumaš AllGunsBlazing i frankqqqqq , obojica sa Arsenalove teme. Ako ti bude trebalo dilera na Jaliji slobodno zovi.legenda reala je napisao/la:Ima PashaDonnie Darko je napisao/la:Imal iko sa jalije ovdje? Sve su prilike da se selim tamo.![]()
![]()
Stani jbt, jednom si iz Breze, jednom iz Zenice, sad opet iz Zenice.
Samo nemoj u Tetovo, tamo ti je Bosco, a đeš njega za komšiju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.