Ja nesumnjam u Aspasa, jer od njega ništa ne očekujem. Sumnjam u Rodgersa.peppo_owen je napisao/la:zar ima neko da sumnja u Aspasa.Cim je to Spanac to mora valjat.Nadam se da ce narednih dana rijesiti pitanje stopera,Toby ili Papa.Spominje se cifra od oko 10m za onog malog iz barce.a to je svakako previse.↲nego kakve su sanse da Eriksen i Henrik dodju?Cudno,povezujemo se konstantno sa 5-6 istih igraca,za razliku od proslog roka kad je pola Evrope povezano sa nama
Znaš kako je. Borini je igrao u Romi i imao je veoma dobru sezonu iza sebe jer je igrao napadača. Potom je došao u Liverpool i igrao je krilo gdje se nikako nije snašao. Assaidi je imao odličnu sezonu iza sebe, u Liverpoolu nikakvu jer nije igrao.
Evo i sada Aspas dolazi kao napadač, koji priznati se mora, zna sa lijevom nogom. Ako on bude igrao napadača u formaciji 4-4-2, onda se može očekivati nešto od njega. Ali, ako on bude igrao krilo, onda nismo ništa postigli. Nije brz, borben jeste, nije nešto fizički jak ( lahko je bacati ovu hudu odbranu u Primeri koja ne igra duel igru ) ... Ako bude igrao krilo = Borini 2 samo malo jeftiniji.
Ali, ja mislim da je on došao kao zamjena ili Boriniji ili Downingu. Više mislim da je ovom drugom jer je stariji, ima veću platu i nije ga doveo Rodgers. Onda neka sjedi na klupi. Poznavajući trenera i ekipu koju imamo, ovo je njegova trenutna kombinacija:
-----Lucas-----Gerard-----
-Sturidge-Allen-Coutinho-
----------Suarez------------
Ganja se Heno da zamjeni Allena, koji će opet zamjeniti u prvoj postavi Lucasa jer ga Rodgers ne voli zbog stila igre i to je to što se tiče igre naprijed.