FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

OdStruke
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la OdStruke » 25 sep 2013, 23:51

Neprijatelji nam ne trebaju pored nas ovakvih. One furače od 50 kila treba prevaspitati, ali ko god podržava ono šutanje u glavu dok momak leži na podu, dabogda dijete svoje rođeno gledao kako ga šutaju. Hus mi se popeo na qrac opasno. Nema opravdanja što Radovac i Travančić sjede na klupi, s njihovim ulaskom smo tek počeli da igramo. Osmanagića na klupu, beskoristan je. I šta je više s tim Bilbijom? Hoće li on zaigrati prije isteka ugovora?

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 25 sep 2013, 23:51

Mislim da Borac ipak ima prevelik lobi da bi FKS dobio za zelenim stolom, na kraju krajeva...koliko sam ja skontao, prica ljudi iz Borca je slijedeca...
FKS nije uspjesno organizovao utakmicu,niko nam nije mogao obezbjediti siguran nastavak utakmice, ako su uletili jedno uci ce opet na teren.
i druga stvar, isti scenario je vec vidjen i nema razloga da se sada drugacije kaznjava.
na kraju krajeva incident u BL je ostao van okvira terena, dakle na atletskoj, sto znaci da je ovaj na Kosevu incident tezi.
Opet mislim da treba sacekati komisiju, i sigurno da ce zanimljivije biti koliku kaznu ce dobiti FKS, po dosadasnjim iskustvima i povecanjima kazni svake godine, moglo bi ovo otici i na 5 utakmica.
mada ako uzmemo u obzir da skoro niko nije bio direktno ugrozen, ni igraci ni navijaci, onda bi se to moglo smanjiti...
Ali treba uzeti u obzir i to da ce ovo doci do UEFE i njenih instrukcija pri kaznjavanju...tacnije da ce se NSBIH htjeti dokazati kao autoritet preko svakog slijedeceg incidenta, evo prvi na redu je FKS.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 25 sep 2013, 23:53

@hearts ili ti ga @balavce !

Prvi si se nakacio na moje postove tako da si ti taj koji treba da me zaobidje. Toliko o tome! Ako ti smeta sto diram tvog "strucnjaka" tvoj problem. Meni iskreno ne smeta sto spominjes Jovica on je bivsi sa razlogom, naredao par losih rezultata i to je to, al se nije vadio na "srecu" kao ovaj sad. A igraci mu iz Slovenije dosli nespremni. Dakle prvi si mi se nakacio pa se i otkaci ;)

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 25 sep 2013, 23:57

1L8F9C2 je napisao/la:@hearts ili ti ga @balavce !

Prvi si se nakacio na moje postove tako da si ti taj koji treba da me zaobidje. Toliko o tome! Ako ti smeta sto diram tvog "strucnjaka" tvoj problem. Meni iskreno ne smeta sto spominjes Jovica on je bivsi sa razlogom, naredao par losih rezultata i to je to, al se nije vadio na "srecu" kao ovaj sad. A igraci mu iz Slovenije dosli nespremni. Dakle prvi si mi se nakacio pa se i otkaci ;)
Ok samo prestani pljuvati nekog bez koga ne bi imao čime da se "dičiš" i objašnjavaš sa ovim modernim navijačima tvojih godina, grupi momčića između 15 i 18 godina, jer je učestvovao u 4 trofeja od preko 6 koje smo osvojili u svojoj istoriji. Sa Popajom, Gracićem, Vujovićem,Granovom ili bilo kim drugim iza leđa. Ne trebaš ga voliti ali ga ne bi trebao ni pljuvati. A za Dragana ti priznajem šteta je da onakva sila ode iz kluba.
Over and out
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 sep 2013, 23:57

vidis ti sta uradise 2-3 narkomancica. Pa to je sevap izdegenecit
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 25 sep 2013, 23:59

hearts je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:@hearts ili ti ga @balavce !

Ok samo prestani pljuvati nekog bez koga ne bi imao čime da se "dičiš" i objašnjavaš sa ovim modernim navijačima tvojih godina, grupi momčića između 15 i 18 godina, jer je učestvovao u 4 trofeja od preko 6 koje smo osvojili u svojoj istoriji. Sa Popajom, Gracićem, Vujovićem,Granovom ili bilo kim drugim iza leđa. Ne trebaš ga voliti ali ga ne bi trebao ni pljuvati. A za Dragana ti priznajem šteta je da onakva sila ode iz kluba.
Over and out
Mene ne zanima proslost, Liverpoolu je jedan Dalglish donio 15 puta vise nego Musemic nama pa je dobio nogu jer nema REZULTATA razumijes REZULTATA !

I necu prestati da ga prozivam ili pljujem kako ti kazes a ti se pojedi od muke.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 26 sep 2013, 00:01

Čim ne bude imao rezultata odmah ga tjerati ali odmah nogom nabiti da mi je babo rahmetli. Ovako sutra kad osvane na prvom mjestu samo reci da nema rezultata. Mada i ovako ne stoji loše koliko vidim ili ti navijaš za neki drugi klub koji se nalazi ispod FK Sarajevo na tabeli ? Da pogađam Vitez ? Ili Travnik zbog Dragana ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 26 sep 2013, 00:02

slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 26 sep 2013, 00:02

Dodjite i navijajte za nas dok traje zabrana :lol:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 26 sep 2013, 00:03

Mokroguz je napisao/la:Dodjite i navijajte za nas dok traje zabrana :lol:
Je li džaba ulaz za nas ? Treba li koga zaganjati bakljom ako vam trebaju tri boda ? :D
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 sep 2013, 00:03

za prekid mi puca k.i.t.a kao i za tekmu..ono sto mi je zapelo za oko je ono cipelarenje te kvazi interventne ili specijalne policije..pa sta je ono p.i.c.k.a li im materina...pa ono je trebala bit spec.policija jedne drzave ili kantona a ona se stoka ko jalijasi zadnji ponasaju...jos kamere snimaju...j.e.b.e.e.m li im sve po redu klosarsko...jel neko od vas popio vojnicu cizmu u glavu..jel znate da je momak hladno mogao umrijet...da se razumijemo..ono ulijetanje je za svaku osudu i tu treba bit rigorozan...jel stoka sad trebala da ga ubije na sred stadiona u direktnom prenosu..fuj...uhapsis ga,odrezes kaznu da se onesvijesti i sretno prijatno...i da,ovaj sa bakljom ne bi ni stigao do juga da s.t.o.k.a nije hladila m.u.d.a po tribinama na tekmi visokog rizika...nego kad su vidjeli da su z.a.s.r.a.l.i,hajmo ga sad ubit...fuujjj mrako
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 sep 2013, 00:04

4 balavca razjebu 5 000 ljudi ,bace mrlju na FKS na sjever na hz .ovome treba stati u kraj vise :oops:

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 26 sep 2013, 00:07

hearts je napisao/la:Čim ne bude imao rezultata odmah ga tjerati ali odmah nogom nabiti da mi je babo rahmetli. Ovako sutra kad osvane na prvom mjestu samo reci da nema rezultata. Mada i ovako ne stoji loše koliko vidim ili ti navijaš za neki drugi klub koji se nalazi ispod FK Sarajevo na tabeli ? Da pogađam Vitez ? Ili Travnik zbog Dragana ?
E cime se ti zadovoljavas :roll: Uz ovakav raspored moramo cekati odluku komisije da bi bili prvi. Izgubimo kuci 5 bodova i ti zadovoljan(Mozda i 8 jer doticni gura Kovacevica i Vusljanina prije Radovca i Travancica). Uz to Mladosti ne opucamo na gol. Da se ne vracamo na proslu polusezonu tacnije od kad nas je preuzeo cak smo uspjeli i Leotaru da ne udjemo u 16 metara. Dragan bar ima ponuda i uvijek trenira neki klub dok ovaj moze samo u FKS ili Olimpic na 2 mjeseca ;)

I opet me citiras :mrgreen:

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 26 sep 2013, 00:09

I izgubimo samo dvaput u tom periodu a pojma nemamo. Jesi vidio....
Zamolili su te iz porodice Musemić da ga bar na trenutak prestaneš prozivati da mogu zaspati kolektivno im šište jaja za tvoje balavo mišljenje Draganeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ........
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 26 sep 2013, 00:10

kada vidim komentare sumara iz bl na njihovim forumima, tacno pozelim da vam daju 3 boda pa da se jos vise s.jebu :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 26 sep 2013, 00:11

hearts je napisao/la:I izgubimo samo dvaput u tom periodu a pojma nemamo. Jesi vidio....
Zamolili su te iz porodice Musemić da ga bar na trenutak prestaneš prozivati da mogu zaspati kolektivno im šište jaja za tvoje balavo mišljenje Draganeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ........
Pa dobro izgubimo dva puta a koliko imamo pobjeda i remija, to je zanimljiv podatak ;)

"Nisam ni gledao izvođenje penala. Melunović nikome nije ni rekao da izvodi penal :lol: , uzeo je sam da izvodi. Nemamo nešto specijalno igača koji izvodi penale. Definitivno nemamo određenog igrača zadužnog za penale " rekao je Musemic :mrgreen:

P.S. Nisam htio prvi put da reagujem na ovo "balavo" ali moram. Koliko si ogranicen i koliko si jadna licnost upravo pokazuje ovo da ne znas ni diskutovati, ako neko ima drugo misljenje odmah je balav. Ovim si samo dokazao da nisi odrastao i da se lazno predstavljas i da se treba pitati ko ima 15-16 godina koje meni pripisujes.
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 26 sep 2013, 00:14, ukupno mijenjano 4 puta.

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 26 sep 2013, 00:12

Banjalucki lesinar 2 je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:slika
Ne opravdavam njegovo ulijetanje, ali ovoj dvojici kretena sto su ga na zemlji sutali zelim sve najgore, dabogda se sutra ne probudili! Samo me zanima kako nocas mogu mirno spavati?
Sta je trebo ga uhvatit za ruku i poljubit, jer je mogao ubit covjeka ???

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 26 sep 2013, 00:13

Nikako nam ovo nije trebalo. Sada hoćemo li se uspjeti izvući ne znam, ali ne razumijem mozak koji je tako spreman odmoći klubu za koji navija.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 sep 2013, 00:20

fedeltafrotta je napisao/la:nadam se da će se izmajmunisat nešto pa da bude normalan derbi ;)
kako je krenulo za derby bi mrtva glava pala , bolje da nema publike

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 26 sep 2013, 00:20

hearts je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:
hearts je napisao/la:I izgubimo samo dvaput u tom periodu a pojma nemamo. Jesi vidio....
Pa dobro izgubimo dva puta a koliko imamo pobjeda i remija, to je zanimljiv podatak ;)

"Nisam ni gledao izvođenje penala. Melunović nikome nije ni rekao da izvodi penal :lol: , uzeo je sam da izvodi. Nemamo nešto specijalno igača koji izvodi penale. Definitivno nemamo određenog igrača zadužnog za penale " rekao je Musemic :mrgreen:

P.S. Nisam htio prvi put da reagujem na ovo "balavo" ali moram. Koliko si ogranicen i koliko si jadna licnost upravo pokazuje ovo da ne znas ni diskutovati, ako neko ima drugo misljenje odmah je balav. Ovim si samo dokazao da nisi odrastao i da se lazno predstavljas i da se treba pitati ko ima 15-16 godina koje meni pripisujes.
Smaraš, dosadan si imaš **** argumente, pričaš o nečemu što nema veze sa životom, Husref je legenda z amnoge izvikane u ovoj državi, pa i za trenere ala Jović, Jagodić i ostala buranija. Ti ga nastavi prozivati i dalje i grickaj muda jer će biti trener još bar pola godine dok izgrizeš sve. I pritom me lično boli **** hoće li biti trener ili neće, ni u džep ni iz džepa, ali je jadno i bijedno da ga neko proziva a da pritom ni sam ne zna zašto ga proziva
Opet se ponavljam. Ti si taj koji me prvi citirao i poceo da smara. Ili si senilan ili ne znas da skontas da si prvi poceo ;) Evo nesto prije spavanja o tvom strucnjaku, koji trenutno vodi klub koji igra jedan od najgori fudbala poslije rata.

;)
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 26 sep 2013, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], N3R3D, napoleon72 i 39 gostiju.