Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

EPL
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la EPL » 26 jun 2014, 10:32

Tweeds_10 je napisao/la:najnesposobniji klub kad su u pitanu transferi. :lol: ubjedljivo. :lol:

iako cete vjerovatno na kraju dovest ovog herreru, al kad se dodje do cifre od 40 mil.
ti si najitelgentinij na ovome forumu ubjedljivo...

To Chelsi ima bolju politiku? Fabregas ispao jeftino??? sure!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 26 jun 2014, 10:35

Bilbao je vjerovatno najteži klub za pregovarat, ne prodaju jednostavno, sjetite se samo tranfera Martineza u Bayern.

Vjerovatno je ovo bila ponuda od Uniteda konkretno Bilbau, da se ne ide težim putem i plaćanjem ogromnih poreza za otkupnu klazulu gdje gube i United i Bilbao, ali izgleda ipak da će ići tim težim putem.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 26 jun 2014, 10:43

Smijesan momak pravo pa od Bilbaoa ne mozes drugo ni ocekivat zna se koga oni dovode i kako te baskijce i posto prodaju..za momka se vrijedi zauzet ali je tacno da se neko mora i prodat, pogotov znajuci da imamo i Powella nazad sa posudbe i treba momka forsirat..vrijedi a pri tome je englez

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 26 jun 2014, 11:02

EPL je napisao/la:
Tweeds_10 je napisao/la:najnesposobniji klub kad su u pitanu transferi. :lol: ubjedljivo. :lol:

iako cete vjerovatno na kraju dovest ovog herreru, al kad se dodje do cifre od 40 mil.
ti si najitelgentinij na ovome forumu ubjedljivo...

To Chelsi ima bolju politiku? Fabregas ispao jeftino??? sure!
Fabregas je kostao koliko i Fellaini, 27 mil funti.(33 mil eura) :lol: A koliko se sjecam vi ste proslo ljeto davali 40 mil za Cesca pa niste uspjeli. po ko zna koji put zadnjih godina :mrgreen:

ako mene pitas prejeftino za jednog od najboljih veznjaka svijeta, epl proven i poprilicno mlad. :)
pi.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 jun 2014, 11:07

Pa ovo nema veze sa Unitedom (i nikakva to nesposbnost nije), već sa Bilbaom, ovako rade svakom igraču koji želi da ih napusti, hoće da odugovlače da bi uzeli više, jer se klauzula poovećava od 1.7. Takav su klub, ciganče i spremni su na sve ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 jun 2014, 11:28

Nemoj se naljutiti buraz ali fkt se ne razumijes izgleda u ove stvari. ;)
Bilbao je klub iz Baskije, nemoj mi samo govoriti kako znas jer... , koji u svojim redovima gotovo striktno ima Baskijce i nikog drugog, igrace ne zele prodavati a kada to rade nacija se mora preznojiti dok oni zavrse. Nema sta United s tim, on moze nuditi i pregovarati do mile volje ali ne pregovaras sa drugim klubom, klubom kojeg interesuju pare i da zaradi na igracu, cesto imam osjecaj kako je to ljudima u Bilbaou zadnje na pameti. Mozda ga i puste, mozda ne, to nije do Uniteda. Eto, zapamti ovo dobro da ne kazes negdje vani i u drustvu pa da ti se ne smiju ljudi. RvP, Mata, Ferdinand svojevremeno, Rooney takodjer... ova uprava je mozda nova u transfer politici ali nikako ne mozes reci ovo gore sto ne vrijedi ni ponavljati. ;)

I da, kada je United trazio Fabregasa on je i dalje "voluo Barcu svim srcem" i zelio ostati, Barca ga nije htjela pustiti i svi su bili sigurni da nece ici nigdje. Sada ga je Barca dala na izvolte ko ponudi vise a iz Uniteda su se odmah javili, vjerovatno po instrukcijama LVG-a, i rekli kako ih Fabregas ne zanima. Sta ces, valjda Nizozemac zna sta radi. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 26 jun 2014, 11:33

Pa ovo je svako ocekivao ko je imalo pratio transfere Bilbaoa to rade svaki put , ja sam prvi znao da ce odbit prvu ponudu to su radili i Bayernu i svi znamo koliko su na kraju preplatili Martineza .

Ako ga Van Gaal zeli doci ce na kraju 36 ili 40 miliona meni je svejedno meni ni u djep ni iz djepa :D
Glory Glory Man United !!! :D

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 26 jun 2014, 12:50

Ma momak je još jucer stigao u Manchester i završio sve s Unitedom. On ce biti kupljen, a i shvatam Bilbao. Ljudi imaju tu politiku "svojih igraca", pa kad prodaju igraca, žele što više izvuci. Ander ima klauzulu u ugovoru, koju ce United sigurno platiti, i sigurno ce taj transfer biti gotovo do 1.7. Oni mogu odugovlaciti koliko žele, ali taj posao je za mene gotov.

AkoBogda, 1.7. zvanicno predstavljanje Andera i Shawa.

A za ovog mamlaza Tweeds, ili kako vec..

Kad budeš imao neke argumente za ono što si napisao, dodji ovdje pa pametuj. Do tada, bacaj drkicu na najveci Britanski klub u historiji.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 26 jun 2014, 12:53

Koga smo to doveli da ne listam stranice unazad? :D

@ tweeds glupi su ti komentari fataj se plavaca i nijedne. ;)
04.10.2009 !!

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 26 jun 2014, 13:01

Nisu porezi. Klauzula je 40 miliona ovaj Ed nudi 36. Ok, prije dva dana Ath. je pristao jer su Anderu obecali da nece biti kruti ovo ljeto jer je proslo bilo poprilicno ruzno i Herrera se ponio kao gospodin. Niti jedna ruzna rijec. Jutros su rekli da hoce da plate 36 miliona ali na rate. Athletic je izdao saopstenje u kome odbija ponudu Uniteda. Sad je 40. Plati i nosi.

Ovaj Ed je neki cudan lik. Proslo ljeto je dva mjeseca zajebavao oko Thi.Alcantare pa na kraju nista. Sad sa Herrerom pravi istu gresku.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 26 jun 2014, 13:06

Što ne mogu ove price rekla-kazala. Zaboli me qrac hoce li ovi naši platiti 20, 30, 40, 50, 100 miliona za momka.

Na kraju, kad dodje, nitko nece ni spomenuti cijenu. Ima se para, to je bitno. ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jun 2014, 13:43

Ovi nasi su kao mazge kad zapnu za nekog igraca. Kao da je Herrera jedini vezni na Svijetu. Ili Shaw jedini bek. Boze sacuvaj kakve mi cijene placamo za ne potpuno afirmisane i dokazane igrace. Pa yebo te led, Vidal ne kosta puno vise od 40 miliona. A eto Fabregas je bio i jeftiniji, igrac koji je pokazao 100 puta vise, i samo je 2-3 godine stariji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 26 jun 2014, 13:47

Samo sto je razlika u tome sto bi npr. Vidal imao vecu platu, te mozda u ovom momentu bi izabrao drugi klub prije Uniteda...
- Ed Woodward for Prime Minister !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 jun 2014, 13:50

I prije sam govorio da ova uprava ima jos jedan test za poloziti, to je upravo ovaj ljetni prelazni rok.

Situaciji oko sponzora i marketinga kluba rade perfektno, najbolje u svijetu rekao bih, odlicno su rijesili situacijo oko Moyesa i reagovali brzo te doveli dobrog i provjerenog strucnjaka, doveli su jednog od najboljih igraca lige u svije redove iz rivala, zadrzali su Rooneya i sada imaju samo ovaj test za poloziti. Ako uspiju dovesti dobre igrace onda imaju moje povjerenje sigurno. Baskijci su nezgodni za pregovarati, svi znamo kako su odradili transfer Martineza te sta se sve desavalo sa Llorenteom. Razumijem fkt koliko je tesko uzeti njima igraca, nekad pomislim kako bi ga oni radije pustili dzaba kada mu istekne ugovor nego ga prodali po bilo kojoj cijeni.

Vidjet` cemo, ovo ljeto je za nas jedno od bitnijih u historiji kluba. Sada nam trebaju dobra pojacanja jer nikako ne smijemo priustiti jos jednu sezonu bez LP.
R.I.P

MIRZA RASCIC

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 26 jun 2014, 13:51

Cartman je napisao/la:Ovi nasi su kao mazge kad zapnu za nekog igraca. Kao da je Herrera jedini vezni na Svijetu. Ili Shaw jedini bek. Boze sacuvaj kakve mi cijene placamo za ne potpuno afirmisane i dokazane igrace. Pa yebo te led, Vidal ne kosta puno vise od 40 miliona. A eto Fabregas je bio i jeftiniji, igrac koji je pokazao 100 puta vise, i samo je 2-3 godine stariji.
od vijeka i postanka je bilo ko ne riskira taj ne profitira.. a momak je fantastican igrac i u ovom momentu vrijedi (kad uporedis sa visinama ostalih transfera) tih para. Kad se mogo jedan Berbatov preplatit, Veron, Hargreaves moze vala i on. Daleko su manje sanse da ce ispuhat bar su se spanci (vezni igraci)dokazali u EPL, doduse momak se deklarira kao Baskijac :lol:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 jun 2014, 14:20

Cartman je napisao/la:Ovi nasi su kao mazge kad zapnu za nekog igraca. Kao da je Herrera jedini vezni na Svijetu. Ili Shaw jedini bek. Boze sacuvaj kakve mi cijene placamo za ne potpuno afirmisane i dokazane igrace. Pa yebo te led, Vidal ne kosta puno vise od 40 miliona. A eto Fabregas je bio i jeftiniji, igrac koji je pokazao 100 puta vise, i samo je 2-3 godine stariji.
Ander želi doći u tome je razlika, Cesca smo ganjali prošlo ljeto i skontali da neće doći, ovo nisu ni pokušali, pogotovo jer ne igramo LP. Vidal isto tako, nema šanse da bi ga Juve pustio za 40mil, on ti je 60 minimalno. A Van Gaal je očito dao odobrenje za Andera, dok je Cesca propustio, dakle radi se po njegovim naredbama, neće valjda Ed sam dovoditi koga on hoće :mrgreen:

Shawa ganjaju jer je Englez, i želi se nastaviti sa tom politikom uzimanja mladih talentovanih Engleza, i jer je potrebno ispuniti tu kvotu homegrown igrača, uz to je talentovan i sigurno budućnost na toj poziciji.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 26 jun 2014, 14:32

Koliko sam upucen,proslo ljeto igraci koje smo trazili nisu htjeli da dođu kod nas,a ovo ljeto,i Shaw i Ander da se pitaju,bi vjerovatno dosli,ali problem prave njihovi klubovi..
Al ipak ocekujem da ce Herrera na kraju doci,ionako se rijetko kad prihvati odma prva ponuda..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 jun 2014, 14:35

Ako Ander zeli, a sve su prilike da je tako, onda je vrlo moguce da Baski odugovlace da bi izvukli i ta dodatna 4 miliona za njega. Ono, ako ga vec prodajemo ajde da ih oderemo Evropa da se sjebe. :mrgreen:

Najdrazi su mi padobranci koji dodji i piskaraju kako je previse i brinu se "kuda fudbal ide" kao da ide iz nasih dzepova. Ako klub ima - dat` ce i 50 ako treba i ako zeli igraca i tu treba staviti tacku. I meni se neke cifre cine smijesnim za pojedine igrace ali eto kao neko mari za moje misljenje pa ce fudbal stati na trenutak ako se bacim s Avaza jer sve ode u qrc radi para.
R.I.P

MIRZA RASCIC

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 jun 2014, 14:41

Rooney88 je napisao/la: Najdrazi su mi padobranci koji dodji i piskaraju kako je previse i brinu se "kuda fudbal ide" kao da ide iz nasih dzepova. Ako klub ima - dat` ce i 50 ako treba i ako zeli igraca i tu treba staviti tacku.
Ma isti ti bi pljuvali i ismijavali da se niko ne dovede, ili da smo doveli nekoga jefitno, onda bi ismijavali taj klub od koga smo doveli tog igrača, uvijek nađu razlog za pljuvanje i trollanje. Jbg to je jače od njih, nemoj im zamjeriti, samo kad su u pitanju njihovi klubovi onda je sve bajno i cvjetaju ruže, svaki potez je ispravan itd..standardna troll spika :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FC Manchester United

Post Postao/la JoseMourinho » 26 jun 2014, 14:55

Realno mali je igračina po mebi a evo u dvije godine sam ga sigurno gledo preko 20-25 puta da ne pretjeram i ove godine je odigrao sjajnu sezonu po meni najbolji igrač Bilbaoa, a i oko njega se sva igra vratila...
Samo sto ove godine je igrao tog ofanzivnog veznog i tu je bio bolji nego prošle godine na nešto defanzivnijoj ulozi, nekako mu je ova vise godila kad ima dvojcu iza sebe...
kako god mali je potencijal i mislim da ce van gaal izvuc max. iz njega a i fellainija koji nema šanse da ponovi nako lošu sezonu ;)

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.