FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zar niko nije snimao tekmu ????
jbte
jbte
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Fali i realu nesto pa da dobije barcelonu, pa tako i svakom tmu nesto fali, ali treba uzeti u obriz da jedan serifovac vrijedi kao pola mog zelje, zato ne prdite da nesto fali, nama fali samo malo vise podrske a ne podcjenjivanja jer uz malo srece ako Bog da prolazimo dalje.deset je napisao/la:Sve čestitke na pobjedi.Po meni Zeba i Bešlija najbolji.Samo je žalosno što ni na vidiku nemate njihovu zamjenu.Višću trebaju pustiti:novinari,menadžeri.Momak se jednostavno gubi.Ja mislim da na momante nezna ni šta igra.Staniću sve pohvale, jer igrati na neprirodnoj poziciji koju svako vidi i onako ginuti je za mene uspjeh.
Za revanš ću da šutim.......jer ono što sam sinoć vidio štošta vama fali.
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
Tako je i pola dinama vrijedilo , pa odose papatm87gigo je napisao/la:Fali i realu nesto pa da dobije barcelonu, pa tako i svakom tmu nesto fali, ali treba uzeti u obriz da jedan serifovac vrijedi kao pola mog zelje, zato ne prdite da nesto fali, nama fali samo malo vise podrske a ne podcjenjivanja jer uz malo srece ako Bog da prolazimo dalje.deset je napisao/la:Sve čestitke na pobjedi.Po meni Zeba i Bešlija najbolji.Samo je žalosno što ni na vidiku nemate njihovu zamjenu.Višću trebaju pustiti:novinari,menadžeri.Momak se jednostavno gubi.Ja mislim da na momante nezna ni šta igra.Staniću sve pohvale, jer igrati na neprirodnoj poziciji koju svako vidi i onako ginuti je za mene uspjeh.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
**** ga, ti se bas i ne razumijes kako nemamo zamjenu za Besliju -Colic, Smajic, Stanic jel dovoljno za Zebu Stanceski, Jamak.Po onome sto sam ja vidio mi smo bili bolja ekipa i slavili a sto se tvoje zamjerke tice i hrdjavom kurcu dlake smetaju.deset je napisao/la:Sve čestitke na pobjedi.Po meni Zeba i Bešlija najbolji.Samo je žalosno što ni na vidiku nemate njihovu zamjenu.Višću trebaju pustiti:novinari,menadžeri.Momak se jednostavno gubi.Ja mislim da na momante nezna ni šta igra.Staniću sve pohvale, jer igrati na neprirodnoj poziciji koju svako vidi i onako ginuti je za mene uspjeh.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
I koga bi vi volili da dobijemo u slucaju da prodjemo Seriff ?

Ne trebamo se lagati ko se nada prolazu 

- Marseille84
- Kontakt:
Bravo Zeljo ! 
Samo Sheriff vrijedei malo manje od 5 000 000, a ne kao neki pricaju da jedan igrac ko pola zelje

Samo Sheriff vrijedei malo manje od 5 000 000, a ne kao neki pricaju da jedan igrac ko pola zelje

-
- Kontakt:
nemoj mi rec da je to po transfermarketu?Marseille84 je napisao/la:Bravo Zeljo !

@deset
Pa normalno da nam fali, pa nismo man.utd, sinoc sam bio prezadovoljan, ko se imalo razumije u fudbal, vidjeo je sinoc da Serif i nije toliki bauk, kad im je Amar na poluvremenu objasnio da se moze igrati i da su i to ljudi koji se umore i padnu u zadnjih 20 min. i da su prodali svoje najbolje igrace, i da su doveli pojacanja iz burkine faso, srbije, i albanije, i nasi su poceli igrati, i pokazali da mozemo biti i bolji tim od njih.
-Evidentno je da su oni fizicki jaci od nas, ali da su tehnicki jaci, NISU tako mi dragog BOGA !!!
-Mi imamo Amara oni nemaju (tek je sada vidio kako Serif igra, i upoznao ih )
-Oni se sada nas pribojavaju, jer smo ih pobjedili, znaci nismo igrali 0-0 ili 1-1 ili izgubili, pobjedili smo ih, pa smo cak u drugom poluvremenu bili i bolji, sto na njih stavlja pritisak da moraju postici 2 gola da nas izbace, a mi najvjerovatnije jedan da idemo dalje, ili mozda nijedan jer svakako imamo prednost, POBIJEDILI SMO !!!
Sinoc je pobjedila ekipa, ne Zeba, ne Beslija, ne Smajic i ostali, pobijedio je kolektiv zvani F.K. ZELJEZNICAR !!!
P.S.
Samo malo o Karicu, covjek nije branio skoro 2 godina, u prvoj svojoj utakmici ima za protivnika F.C. Sheriff, renomiranog protivnika (u odnosu na nas), i normalno je da trema postoji.
Nas problem je sto ocekujemo da bude kao Seha, i njegova svaka greska se okarakterise ka "joj slab je, jesi vidio sta uradi", mora nam biti jasno da on nikad nece biti bolji od Sehe, i to treba da gledamo, nije bolji od Sehe ali je u odnosu na ostale golmane u Premier ligi dobar, sta vise odlican...
Reci cu vam samo jedno. isti taj Ibrahim Sehic u Lukavici prima gol iz mrtvog ugla, lob, glavom...a on stoji na liniji gola, djeluje nemoguce ali tako je, pa je izrastao u najboljeg. Pustimo covjeka da stekne malo rutine, da nadje pravu formu, pa tek onda recimo da li valja ili ne valja...ne kaze se bezveze Sabur...jer smo sa sehom imali tog Sabura na izvoz...
Uzivajte
Pa normalno da nam fali, pa nismo man.utd, sinoc sam bio prezadovoljan, ko se imalo razumije u fudbal, vidjeo je sinoc da Serif i nije toliki bauk, kad im je Amar na poluvremenu objasnio da se moze igrati i da su i to ljudi koji se umore i padnu u zadnjih 20 min. i da su prodali svoje najbolje igrace, i da su doveli pojacanja iz burkine faso, srbije, i albanije, i nasi su poceli igrati, i pokazali da mozemo biti i bolji tim od njih.
-Evidentno je da su oni fizicki jaci od nas, ali da su tehnicki jaci, NISU tako mi dragog BOGA !!!
-Mi imamo Amara oni nemaju (tek je sada vidio kako Serif igra, i upoznao ih )
-Oni se sada nas pribojavaju, jer smo ih pobjedili, znaci nismo igrali 0-0 ili 1-1 ili izgubili, pobjedili smo ih, pa smo cak u drugom poluvremenu bili i bolji, sto na njih stavlja pritisak da moraju postici 2 gola da nas izbace, a mi najvjerovatnije jedan da idemo dalje, ili mozda nijedan jer svakako imamo prednost, POBIJEDILI SMO !!!
Sinoc je pobjedila ekipa, ne Zeba, ne Beslija, ne Smajic i ostali, pobijedio je kolektiv zvani F.K. ZELJEZNICAR !!!
P.S.
Samo malo o Karicu, covjek nije branio skoro 2 godina, u prvoj svojoj utakmici ima za protivnika F.C. Sheriff, renomiranog protivnika (u odnosu na nas), i normalno je da trema postoji.
Nas problem je sto ocekujemo da bude kao Seha, i njegova svaka greska se okarakterise ka "joj slab je, jesi vidio sta uradi", mora nam biti jasno da on nikad nece biti bolji od Sehe, i to treba da gledamo, nije bolji od Sehe ali je u odnosu na ostale golmane u Premier ligi dobar, sta vise odlican...
Reci cu vam samo jedno. isti taj Ibrahim Sehic u Lukavici prima gol iz mrtvog ugla, lob, glavom...a on stoji na liniji gola, djeluje nemoguce ali tako je, pa je izrastao u najboljeg. Pustimo covjeka da stekne malo rutine, da nadje pravu formu, pa tek onda recimo da li valja ili ne valja...ne kaze se bezveze Sabur...jer smo sa sehom imali tog Sabura na izvoz...
Uzivajte

- Marseille84
- Kontakt:
Jesteamer_zeljoo je napisao/la:nemoj mi rec da je to po transfermarketu?Marseille84 je napisao/la:Bravo Zeljo !
Samo Sheriff vrijedei malo manje od 5 000 000, a ne kao neki pricaju da jedan igrac ko pola zeljehaha

-
- Kontakt:
ma transfermarket je niđe veze, potpuno netacnoMarseille84 je napisao/la:Jesteamer_zeljoo je napisao/la:nemoj mi rec da je to po transfermarketu?Marseille84 je napisao/la:Bravo Zeljo !
Samo Sheriff vrijedei malo manje od 5 000 000, a ne kao neki pricaju da jedan igrac ko pola zeljehaha
,po transfermarketu ste vi vrijedniji od njih.

Zeljo je vrijedniji u odnosu na Seriff,po transfermarketu zeljo vrijedi nekih 5.698.000 £ dok Serif nesta manje 4.356.000 £Marseille84 je napisao/la:Bravo Zeljo !

- SarajlijaTM
u pravu si bili smo mnogo bolja ekipa i rastrcanija,a kvalitetnih zamjena u vezi ima ko u prici,zeba jeste najbolji sa beslijom naravno,ali tu su superborbeni i tehnicki potkovan stancevski i smajic koji je za nase uslove brz ko nekad birvaktile babangida(ako ga se ko sjeca)pile87 je napisao/la:**** ga, ti se bas i ne razumijes kako nemamo zamjenu za Besliju -Colic, Smajic, Stanic jel dovoljno za Zebu Stanceski, Jamak.Po onome sto sam ja vidio mi smo bili bolja ekipa i slavili a sto se tvoje zamjerke tice i hrdjavom kurcu dlake smetaju.deset je napisao/la:Sve čestitke na pobjedi.Po meni Zeba i Bešlija najbolji.Samo je žalosno što ni na vidiku nemate njihovu zamjenu.Višću trebaju pustiti:novinari,menadžeri.Momak se jednostavno gubi.Ja mislim da na momante nezna ni šta igra.Staniću sve pohvale, jer igrati na neprirodnoj poziciji koju svako vidi i onako ginuti je za mene uspjeh.

adilovic vec 5x bolji od laze
karic ce biti sve bolji sigurno,ko sto osim rece,golmani se cjene po primljenim golovima
a tek treba da pocnu igrati selimovic kvesic i drakul uz citavu ekipu koja je izgleda imala extra pripreme
ko sto neko rece,mogli su jos jednu tekmu odigrati komotno
imamo sansu,imamo prednost,protivnike treceg kola treba vidjeti,ali ne puno naglabati o tome
jos je trnovit put dalje,samo hrabro,bez euforije prevelike i cvrsto odigrati i abd idemo dalje
i jos nesto za kraj: mi na klupi imamo SIR AMARA OSIMA!!!
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
kada ovo pocinje
kada ovo pocinje

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
pocelo je...sad su parovi 1 grupe..za par min ide 2 u kojoj je zeljo
Dobili smo:Ferencvaros ili alesund
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ferencvaros ili Alesund
- KB-TM87
- Kontakt:
ferencvaros/alesund ?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
zeljo - ferencvaros ili aalesund ,
dobar zdrijeb
dobar zdrijeb
ferenc/aelesunds
dobro je
dobro je

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 31 gost.