E smješnijeg kluba vidio nisam.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I ja sam bio na istoku i ostao poslije izlaska nekih 15-ak minuta ispred naprđiv'o malo ni riječi jedne nije bilo na to svi su se pitali koje su opcije u igriHead je napisao/la:Bio sam na istoku i laz ke da se skandiralo ubij srbina..ortodoksna laz..
Covjece jedan od uslova je da se isprazni tribina kako ne shvatas!sjeverna tribina nije bila ispraznjena sat vremena nakon prekida.cak su se i palile baklje dok je bio prekid.okrenuli su ledja onom vasem direktoru jer nisu htjeli izaci.jel to smatras ispunjenim uslovimakoalem je napisao/la:Pravila kažu da ako su se stekli uslovi da se utakmica nastavi, a jedan klub odbije, biće kažnjen.fredi je napisao/la:Cuj bodovi vama?komisija ce odluciti kome idu bodovi ali cisto jedan podsjetnik zeljeznicar borac u banjaluci naredjeno je nakon prekida da se isprazni tribina sa borcevim navijacima u roku od 15 minuta naravno to je fizicki nemoguce pogotovo jer postoji jedan ulaz.utakmica prekinuta balavi amar nece da nastavi 0:3 za zeljeznicar dovidjenja cao.to je noviji period bih lige.znaci bice tesko bice 0:3 sve ostalo je cirkus i vi to znate.igraci su bili ugrozeni samim tim sto je klinac sa bakljom protrcao izmedju njih i gotovo.
Ako vi dobijete 3 boda neka bude tako ali sam o ce dokazati da je ova lika prava sprdacina i da nema jednakih pravila za sve.a vama nek bude na cast **** pobjedu ko da je bitno mozda bi i uzeli da se nastavilo ali pravila su pravila
Traženo je iz Borca da se isprazni i kad je to riješeno pozvani su na teren da izađu. Mup je garantovao sigurnost, delegat i sudije procijenile da su se stekli uslovi, to potpisali u zapisniku, gospoda iz BL nisu htjela da igraju nego su otišli na tuširanje i u čemu je problem ?aleksandar_veliki je napisao/la:
Ko kaze da je uslov da se tribina isprazni. Ako policija garantuje, ako policija smatra da je gora stvar isprazniti tribinu zbog sigurnosti gostujucih navijaca, to ne mora biti uslov. Te suplje nemoj pusiti beze.
Kao što su nakon Sadovića svi redom vježbali aperkate i udarali redom po stadionima. Bile su audicije u Gacku i Trebinjufredi je napisao/la:Eto vidjecemo sta ce se sutra odluciti.nista onda moje misljenje je da bi najbolje bilo da svaka ekipa koja igra kuci ima svojih para navijaca koji ce prekidati utakmice u zavisnosti od raspolozenja i rezultata.e onda kad nastupi prekid onda ce se sat vremena STICATI USLOVI ZA IGRU sta god to znacilo.i onda se fino pozovu gostujuci igraci na teren ukoliko nece igrati a nijedna ekipa nece 3:0 za domacina.majko moja stvarno cast izuzetcima ali ne mogu vjerovat da neki stvarno imaju obraza traziti bodove
Risto Đogo 2hearts je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/suput-is ... ina/114475 Počeli su jesti **** a dotičnom gospodinu se poserem usta i dobro naguram. Jeste orilo pa su ih onda poimenice prozivali, čak je bila i neka parola protiv Dušanke Majkić pleme vam **** mrtvo lažovsko
Štrumfe želje su jedno pravilnik drugo to ti brko tvoj kažeTMstrumf je napisao/la:Ovo ce biti dosudjeno u korist borca jer je ovo preslikana situacija utakmice borac zeljo kada je bila prekinuta utakmica.Samo je pitanje koliko ce sarajevo dobiti utakmica bez gledalaca.
hearts je napisao/la:Sve to nema veze sa pozicijom na tabeli. Kao da kažeš da 9 golova Grčke ne vrijedi 19 bodova kao i naših sa 25 ne lupaj. U svakom slučaju objasnio si mi i aferim. Dragan je king i to je to. sa 6000 plate i oprane pare preko igrača baš onako moralan lik. U svakom slučaju završili smo oko toga sve si pojasnio1L8F9C2 je napisao/la:Hajde malo da razjasnimo nesto. Dobro stekli su se uslovi za igru ali poslije koliko vremena ? Imali smo jasno 15 minuta da napustimo tribinu to se nije ucinilo i cao. Po vasoj logici mogli smo 3 sata sjediti na tribini i kad izadjemo mozemo onda reci da su se stvorili uslovi.
Naravno da je sve bilo bolje kad je Dragan bio. To je i budali jasno. Samo je fazon sto su se njemu zamjerili Gradina, Travnik, Zvjezda,Zeta, dok ovom strucnjaku prolazi Kukesi, Leotar, Mladost itd. Pogledaj nam gol razliku i sve ti je jasno ako ne dobijemo ova tri katastrofa vise utakmica nego golovahearts je napisao/la:Jesmo vala kod Dragana vezli i pobjeđivali sa stilom i dođe ovaj uhljup i sjeba sve![]()
![]()
Zbog tebe i takvih kao ti treba biti 3:0 za Borac i 10 utakmica kazne Sarajevu
I što se tiče pražnjenja tribina je ispražnjena kad su gostujući navijači deportovani a to je bio zadnji uslov Asmira i ekipe, računali su da neće biti moguće i otišli su na tuširanje