Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

nerkolfc
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la nerkolfc » 13 jun 2013, 16:05

Henderson je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:Ako ode Sule mi cemo dovesti nekog i platit cemo ga 30 - 40 miliona. Sportsport ce nas odmah sa Dzekom povezati :D
Evo Marca prva počela mijenjati priču. Kao Real dosutao od Suareza jer je Liverpool odbio ponudu za njega i okreću se prema Hulku. ;)
http://www.sportklub.info/sahtjor-doveo ... b+Vesti%29 Evo Hene :D A samo da nam ostane , a ako mora ici prodati ga u Monaco od njih cemo najvise izvuci :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 jun 2013, 16:12

slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 jun 2013, 16:28

Ako ode Sule normalno je da cemo pokusati nadomjestiti gubitak, i sigurno necemo ostati na Sturidgu i Aspasu.

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 13 jun 2013, 17:32

Ozren je napisao/la:
RodgersBOSS je napisao/la:Bolje placat tih 20 k/pw nego drzati beskorisnog igraca u ekipi i davati mu (veliku) punu platu.Uz to cemo izvuci 15 miliona i sto bi se reklo "mozemo udarat nogom u guzicu". :mrgreen:
15 miliona je veliki novac,a s obzirom da on nikada nece opravdati tih 35 miliona ovo je sjajan posao-kod nas ce izgubiti na vrijednosti.Jednostavno igrac bez kvaliteta,to jest ni po cemu ne odskace od ostalih.

http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... n-in-13-14" onclick="window.open(this.href);return false;

Rodgers o kupovima za narednu sezonu.
Dobice 15 miliona, ali 5 ce proslijediti na racun Carrolla!
Nije **** nego pas se posro. :mrgreen:
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 jun 2013, 21:24

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... -principle" onclick="window.open(this.href);return false;

Gotovo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 13 jun 2013, 21:42

iako nije neko pojacanje, ali hvala Bogu pa se i ovo zavrsi hehe :)

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 13 jun 2013, 21:54

Pokretima me podsjeća na Bellamy-ja, nadam se da će u crvenom dresu biti poput njega.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 jun 2013, 21:55

HeKen je napisao/la:
sto Carrol je za 35 mill i sa nekoliko golova bio pojacanje a Aspas nije :? 8-) Treba sacekati pa vidjeti kako ce momak odigrati,kako ce se uklopiti...pa mu onda suditi :) s obzirom da je doveden za mizerne pare i s obzirom kako je igrao u Celti mislim da ce nas dobro pogurati sto se tice golova..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 13 jun 2013, 22:10

10-ak miliona nisu mizerne pare ,za mizerne pare je doveden Assaidi ,mada sam i ja mišljenja da će se ovaj dečko fino uklopit.

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 13 jun 2013, 22:13

Ponos Torina je napisao/la:
HeKen je napisao/la:
sto Carrol je za 35 mill i sa nekoliko golova bio pojacanje a Aspas nije :? 8-) Treba sacekati pa vidjeti kako ce momak odigrati,kako ce se uklopiti...pa mu onda suditi :) s obzirom da je doveden za mizerne pare i s obzirom kako je igrao u Celti mislim da ce nas dobro pogurati sto se tice golova..
nisam bas buraz tako mislio, mislio sam ono nije neko zvucno pojacanje ali eto...ma dabogda on zabio sljedece sezone i one tamo aBd bruku golova pa bio medju najboljim napadacima i to sto kazes tek kad ga vidim kako igra reci cu jel pravo pojacanje ili ne :)

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 13 jun 2013, 22:15

Zodiac je napisao/la:10-ak miliona nisu mizerne pare ,za mizerne pare je doveden Assaidi ,mada sam i ja mišljenja da će se ovaj dečko fino uklopit.
7.7 miliona druze
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 13 jun 2013, 22:16

neurofunk je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:10-ak miliona nisu mizerne pare ,za mizerne pare je doveden Assaidi ,mada sam i ja mišljenja da će se ovaj dečko fino uklopit.
7.7 miliona druze
funti, a neki govore da je placen i 7 ali eto tu je negdje oko 7-8 mil funti (9-10 mil eura) :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 jun 2013, 22:17

Sta mozes danas u ovom savremenom fudbalskom svijetu kupiti za 6 mill funti + bonusi? Ovo sto smo dali za Aspasa je smijesno plus sto je odbio Atletico Madrid....

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 13 jun 2013, 22:19

Ponos Torina je napisao/la:Sta mozes danas u ovom savremenom fudbalskom svijetu kupiti za 6 mill funti? Ovo sto smo dali za Aspasa je smijesno plus sto je odbio Atletico Madrid....
+1

Liverpool je to, mi i za nekog anonimusa moramo dati duplo vise nego neki manji tim, npr mi bi za Michua vjerovatno dali oko 10 miliona dok ga je Swansea doveo za 2. Ljudi znaju ko ima para i uvijek ce pokusat da izmuzu sto vise.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 jun 2013, 22:22

neurofunk je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Sta mozes danas u ovom savremenom fudbalskom svijetu kupiti za 6 mill funti? Ovo sto smo dali za Aspasa je smijesno plus sto je odbio Atletico Madrid....
+1

Liverpool je to, mi i za nekog anonimusa moramo dati duplo vise nego neki manji tim, npr mi bi za Michua vjerovatno dali oko 10 miliona dok ga je Swansea doveo za 2. Ljudi znaju ko ima para i uvijek ce pokusat da izmuzu sto vise.
Pa da fakat je tesko dovesti igraca dobrog da je ispod 10 mill plus Ime kluba diktira cijenu..Uglavnom za mene je ovo odlican posao a ubjedjen sam da ce biti senzacija i da ce sa ovim transferom Rodgers dobro da pogodi kao i sa zadnja 2.. :mrgreen:

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 13 jun 2013, 22:24

Nemoj tako, Coutinha i Sturridgea je doveo komitet. Ovaj ako se ne pokaze bice Rodgersovo pojacanje, ako se pokaze doveo ga komitet.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 jun 2013, 22:24

lfckop je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Napokon se i ova saga završava.

Andy Carroll has returned from his holiday in the USA and ready to put pen to paper on a lucrative contract at Upton Park.

West Ham će platiti Carrola 15 miliona funti i on će potpisati ugovor na 5 godina uz 100 000 funti sedmičnu platu. Liverpool će platiti Carrolu 5 miliona funti, jer West Ham nudi 80 000 funti sedmično, dok će preostalih 20 000 funti sedmično Liverpool platiti. :roll:
Ma posao stoljeća, platiš ga povrijeđenog 35M funti, izliječiš i daš mu priliku da igra, onda ga pošalješ na posudbu da bi imao više prilike da igra. Nakon svega ti se posere i traži da platiš još 5 miliona jer mu je guzica zinula na pare. Sjajan igrač Carlo, zaista sjajan.
Šta sjajan, presjajan :D jedan je Big Andy :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 jun 2013, 22:42

SS.ba ekskluzivno- Liverpool ponovo želi Sigurdssona?

Menader Liverpoola, Brendan Rodgers, želi u svojim redovima vidjeti islandskog fudbalera Gylfija Sigurdssona, trenutnog člana Tottenhama.

Rodgers je vodio Sigurdssona u ekipi Swanseaja, kada je ovaj pružaio sjajne partije, a prošlog ljeta ga je kupio Tottenham za sedam miliona funti, iako ga je Rodgers htio dovesti na Anfield odmah po preuzimanju Liverpoola.

Liverpool je već doveo dva pojačanja za narednu sezonu. Osigurali su potpis Kolo Tourea i Iaga Aspasa, a upravo bi Sigurdsson trebao pojačati napadačku opcije tima sa Anfielda u narednoj sezoni.

:mrgreen: :lol: :lol: :lol:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 jun 2013, 22:46

Ponos Torina je napisao/la:SS.ba ekskluzivno- Liverpool ponovo želi Sigurdssona?

Menader Liverpoola, Brendan Rodgers, želi u svojim redovima vidjeti islandskog fudbalera Gylfija Sigurdssona, trenutnog člana Tottenhama.

Rodgers je vodio Sigurdssona u ekipi Swanseaja, kada je ovaj pružaio sjajne partije, a prošlog ljeta ga je kupio Tottenham za sedam miliona funti, iako ga je Rodgers htio dovesti na Anfield odmah po preuzimanju Liverpoola.

Liverpool je već doveo dva pojačanja za narednu sezonu. Osigurali su potpis Kolo Tourea i Iaga Aspasa, a upravo bi Sigurdsson trebao pojačati napadačku opcije tima sa Anfielda u narednoj sezoni.

:mrgreen: :lol: :lol: :lol:
nije dosta sto mu je jednom zabio noz u leđa. sad ce se oni opet odbrani okrenuti papadopolous i illori naredne mete. ne bi lose bilo da dođe i luis alberto taj cini mi se da je talentovan. ima jos dosta vremena za sad solidna 2 pojacanja. nije ovo sjajno niti su to igraci koji su neke zvijezde i nostielji igre al mogu doprinjeti kolektivu a to je najvaznije za nas, da stvorimo jak kolektiv. mozemo mi i bez zvijezda kao sto je suarez samo ako se bude radilo pametno i popune se sve rupe u ekipi solidnim igracima.
You are someone else I am still right here

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 13 jun 2013, 22:46

Pretpostavljam da će Aspas igrati lijevokrilnog napadača u formaciji 4-3-3.
Nadrljali smo isto kao i sa Borinijem.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Kaunas i 5 gostiju.