Svraka-novi vodja navijaca

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ako mislis na klupski koef. malo je skocio sa 2.824 na 3.058Buu je napisao/la:ovom pobjedom jel nam koeficijent malo skocio ili je ostao isti?
ma sta ti je ba,meni jedino Macabi djeluje kao da imamo skoro nikakve sanse ali i tu ima sanse njima ona ekipa iz azerbejdzana dadne gol' u gostima,a da se protiv Jabloneca igrat to mi je veoma smjesno vec smo na pripremama s njima igrali nerjesenu u Sloveniji,takodjer Ferencvárosi mi ne djeluje opasno bolji je Sheriff 2 putakovacic je napisao/la:Mogući protivnici i naše šanse protiv njih:
Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)/Xäzär Länkäran FK (AZE), KS Flamurtari (ALB)/FK Jablonec (CZE), Ferencvárosi TC (HUN)/Aalesunds FK (NOR), NK Olimpija Ljubljana (SVN)/Bohemian FC (IRL), FC Gomel (BLR)
Crveni- šanse skoro nikakve
Žuti- za nadigravanje
Zeleni- njih bi morali proći
jos da ih hocemo tamo dobitBianconeri1988 je napisao/la:Skočio! Pobjeda donosi ja mislim 0,5 poena, a prolaz 1, dakle ukoliko prođemo mogli bi osvojiti 1,5 bod minimalno...Tako sam ja to sve skontao...Buu je napisao/la:ovom pobjedom jel nam koeficijent malo skocio ili je ostao isti?
da, hvalasantos je napisao/la:ako mislis na klupski koef. malo je skocio sa 2.824 na 3.058Buu je napisao/la:ovom pobjedom jel nam koeficijent malo skocio ili je ostao isti?
upravoDylan Dog je napisao/la:Sve mi daj,al Izraelce NE!
pa ako ih tamo dobijemo(odnosno prodjemo ih), ja mislim da automatski preuzimamo njihov koeficijent, a to je negdje oko 9500Buu je napisao/la:jos da ih hocemo tamo dobitBianconeri1988 je napisao/la:Skočio! Pobjeda donosi ja mislim 0,5 poena, a prolaz 1, dakle ukoliko prođemo mogli bi osvojiti 1,5 bod minimalno...Tako sam ja to sve skontao...Buu je napisao/la:ovom pobjedom jel nam koeficijent malo skocio ili je ostao isti?
da, hvalasantos je napisao/la:ako mislis na klupski koef. malo je skocio sa 2.824 na 3.058Buu je napisao/la:ovom pobjedom jel nam koeficijent malo skocio ili je ostao isti?
Jel ti fakat misliš da je Bilobrk bolji od Karića?Schwarz je napisao/la:djale je napisao/la:Umjesto Karica nemamo dovesti koga iz nase lige, mozda je Amar trebao dovesti Bilobrka al sad je gotovo .Bogicevic, Zeba i Svraka najbolji, Markovic i Savic ispod prosjeka ostatka ekipe. Odlican je bio i Adilovic , pogotovo u 2pol. kad se borio poput Lazara.
tako je, u play offu ne vazi koefcijentmagic je napisao/la:preuzimate im koficijent al samo za ovu rundu,u pley off ako udjete opet ste nenositelji...
Zensko si al naklon do poda.mamaSmurf je napisao/la:Ovu utakmicu je Amar morao postaviti taktiku naslijepo.Sada već zna s kim ima posla,pa mislim da će u drugoj utakmici sve izgledati bolje.Ja ne znam gdje su pojedini vidjeli kvalitetniju ekipu od Želje,osim ako je nabijanje lopte sa naprijed kvalitetnija igra.Mene je malo nervirao Savić sa bespotrebnim peljanjem lopte ,svaki put kad je tako izgubio loptu strah me je hvatao.Rezultat je taman,da se ne opustimo,a da imamo šanse u revanšu.
stani de ljudi da apsolviramo Šerriiifu pa cemo dalje, blizu smo, ovo me sve podsjeca na anortozisChWilla je napisao/la:sa svima se možemo nositi osim sa maccabijem, to baš, baš, baš ne bi valjalo.
ferencvaros nije s glave velesila koja je bio, a s jablonecom smo neriješeno igrali na pripremama. vjerovatno bismo bili blagi, skroz blagi autsajder, al' moglo bi se nadigravati, itekako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.