Sretan rođendan našem dragom kolegi YNWA.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ma posao stoljeća, platiš ga povrijeđenog 35M funti, izliječiš i daš mu priliku da igra, onda ga pošalješ na posudbu da bi imao više prilike da igra. Nakon svega ti se posere i traži da platiš još 5 miliona jer mu je guzica zinula na pare. Sjajan igrač Carlo, zaista sjajan.Henderson je napisao/la:Napokon se i ova saga završava.
Andy Carroll has returned from his holiday in the USA and ready to put pen to paper on a lucrative contract at Upton Park.
West Ham će platiti Carrola 15 miliona funti i on će potpisati ugovor na 5 godina uz 100 000 funti sedmičnu platu. Liverpool će platiti Carrolu 5 miliona funti, jer West Ham nudi 80 000 funti sedmično, dok će preostalih 20 000 funti sedmično Liverpool platiti.
Liverpool target Luis Alberto insists that he is undecided about his future.
The highly-rated 20-year-old has just completed an impressive season-long loan at Barcelona B, and is now back at parent club Sevilla.
Liverpool boss Brendan Rodgers has identified Alberto as one of his summer targets and a deal is reportedly in place for around £6million. SkySports
"Nothing is decided," he told El Mundo Deportivo when asked about his move to Liverpool.
"All I know now is that I'm player of Sevilla.
Dobice 15 miliona, ali 5 ce proslijediti na racun Carrolla!RodgersBOSS je napisao/la:Bolje placat tih 20 k/p nego drzati beskorisnog igraca u ekipi i davati mu (veliku) punu platu.Uz to cemo izvuci 15 miliona i sto bi se reklo "mozemo udarat nogom u guzicu".![]()
15 miliona je veliki novac,a s obzirom da on nikada nece opravdati tih 35 miliona ovo je sjajan posao-kod nas ce izgubiti na vrijednosti.Jednostavno igrac bez kvaliteta,to jest ni po cemu ne odskace od ostalih.
http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... n-in-13-14" onclick="window.open(this.href);return false;
Rodgers o kupovima za narednu sezonu.
Sjećam se i ja da sam se svađao sa ljubiteljima novog Ronalda.hanniz je napisao/la:Samo da ne bude Heno kao G.Ramirez kad je trebao doći. Ovdje su ga neki nazivali novim Ronaldom, al eto, ispostavilo se da je prosječan igrač. Tačno se sjećam šta je Jimmy rekao prošle godine, uglavnom trebao je sam sebe citirati.![]()
Evo Marca prva počela mijenjati priču. Kao Real dosutao od Suareza jer je Liverpool odbio ponudu za njega i okreću se prema Hulku.nerkolfc je napisao/la:Ako ode Sule mi cemo dovesti nekog i platit cemo ga 30 - 40 miliona. Sportsport ce nas odmah sa Dzekom povezati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.