Još javno, ne kriju se. Fuj Tuzlaci stidite se

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Stara taktika, nova ofanziva. Pozdravljam to.Virtu4l je napisao/la:Znači tako Vlado Jagodiću, a ja te kovao u zvijezde![]()
Sabinho je napisao/la:Stara taktika, nova ofanziva. Pozdravljam to.Virtu4l je napisao/la:Znači tako Vlado Jagodiću, a ja te kovao u zvijezde![]()
Pokušavaju prebaciti lopticu i pokušavaju zataškati to da Rustemović određuje ko igra a ko ne, nerijetko se izdere na Chalu.GuvoJure je napisao/la:Kakve belaje jufke prizivaju? Evo ja bio na utakmici, nista nisam vidio, mozda vi iz Travnika bolje vidjeli, ili ispred ekrana...?
I to da su se danas sa Jagodićem dogovarali za subotu.Rokoko87 je napisao/la:Pokušavaju prebaciti lopticu i pokušavaju zataškati to da Rustemović određuje ko igra a ko ne, nerijetko se izdere na Chalu.GuvoJure je napisao/la:Kakve belaje jufke prizivaju? Evo ja bio na utakmici, nista nisam vidio, mozda vi iz Travnika bolje vidjeli, ili ispred ekrana...?
momci isprebijani samo zbog majica sa amawovom slikom, a siguran sam da to nisu obukli da bi nekog provocirali. ali znas kakav je nas mentalitet jbg. prvo batine, pa tek onda dijalog..GuvoJure je napisao/la:Kakve belaje jufke prizivaju? Evo ja bio na utakmici, nista nisam vidio, mozda vi iz Travnika bolje vidjeli, ili ispred ekrana...?
Sta je sa Vladom?Neandertalac je napisao/la:Šteta što se futa Jagodić prodao, sigurno za siću. Koliko su braća Salihbegović dala jadu da im pusti tekmu.
Ma viđ se starim sportskim prijateljima, Salihbegovićima pitarima, poznatim po završavanju ispod stola. Normala, ništa posebno...irfo je napisao/la:Sta je sa Vladom?Neandertalac je napisao/la:Šteta što se futa Jagodić prodao, sigurno za siću. Koliko su braća Salihbegović dala jadu da im pusti tekmu.
A zato u intervjuu pet dana prije tekme skida gace....Neandertalac je napisao/la:Ma viđ se starim sportskim prijateljima, Salihbegovićima pitarima, poznatim po završavanju ispod stola. Normala, ništa posebno...irfo je napisao/la:Sta je sa Vladom?Neandertalac je napisao/la:Šteta što se futa Jagodić prodao, sigurno za siću. Koliko su braća Salihbegović dala jadu da im pusti tekmu.
Mutne radnje: Ibrakovićev Kapfenberg kažnjen oduzimanjem šest bodova
Parama od skauting službe, jel?uNbx je napisao/la:Kupićemo trofej i ove godine.
Parama što dođemo Hazmiru.Virtu4l je napisao/la:Parama od skauting službe, jel?uNbx je napisao/la:Kupićemo trofej i ove godine.
Ubleho prodana“Već u subotu je derbi sa Sarajevom koje je u seriji od 10 vezanih pobjeda u nizu. Pa zar neko očekuje da ću tu djecu, izuzimajući dva, tri starija igrača, ja opteretiti rezultatom. Ne, ali ćemo sve učiniti da baš mi budemo ti koji će prekinuti taj niz superiornosti Sarajeva. Mi to uz podršku naših istinskih navijača možemo sigurno. Ako nas nadigraju i slučajno pobijede, mi ćemo im čestitati”, kazao je Vlado Jagodić u razgovoru za BHFudbal
Mora i neko od igrača biti u talu. Sramota!Virtu4l je napisao/la:Ubleho prodana“Već u subotu je derbi sa Sarajevom koje je u seriji od 10 vezanih pobjeda u nizu. Pa zar neko očekuje da ću tu djecu, izuzimajući dva, tri starija igrača, ja opteretiti rezultatom. Ne, ali ćemo sve učiniti da baš mi budemo ti koji će prekinuti taj niz superiornosti Sarajeva. Mi to uz podršku naših istinskih navijača možemo sigurno. Ako nas nadigraju i slučajno pobijede, mi ćemo im čestitati”, kazao je Vlado Jagodić u razgovoru za BHFudbal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.