AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Nisam mislio vise pisati al se ne mogu suzdrzati nakon ovoga...Gattuso je doktor magistar profesor za ovog idiota od trenera, nikad gori milan nije bio u posljednjih 30 god.Ocaj 

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Operisani od kreacije,operisani od bekova... 

Btw, nemojte mi sad skakati u usta i govoriti kako on nije jedini problem.
Nije, ali za razliku od Hakana, Samua, Borinija i ostalih debila, ovaj je predviđen za prve postave dok su oni za klupe ili jednom nogom van Milana. I radi njega se neće dovesti novi veznjak jer nemamo od čega isfinansirati.
Nije, ali za razliku od Hakana, Samua, Borinija i ostalih debila, ovaj je predviđen za prve postave dok su oni za klupe ili jednom nogom van Milana. I radi njega se neće dovesti novi veznjak jer nemamo od čega isfinansirati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
A sta to uradise piatek paqeta i ostala bagra. Ajd ba dosta vise
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nije Suso bio nista gori od ostalih. Svi su odigrali katastrofalno.
Nadati se da ce doci neko istinsko pojacanje do kraja mercata.
I zar Boban nije u Madridu
Nadati se da ce doci neko istinsko pojacanje do kraja mercata.
I zar Boban nije u Madridu

https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Beduin
- Kontakt:
Sta kazu, moze se on istrpiti kao desetkarope11 je napisao/la:Naša desetka... 23 pasa u 100 minuta, jedan dribling, dva centaršuta, četiri osvojena duela.
DVADESET izgubljenih lopti.![]()
![]()

Piatek je cisti igrac sesnaesterca, on ako izadje van 16 mozes ga j3bat.
Hoce Maldini posalje Contia na posudbu, eto Calabria ce upucivat centarsuteve. A tek RR kad ubaci u brzinu, kornjaca je Porsche za njega

Ovo je jadno izgledalo, cak se ne mogu ni nervirat od smijeha. Suso i Borini su posebna prica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma nećemo zbog toga što si napisao jer je istina, al hoćemo jer to ponavljaš 10 puta na dan a svi to već znamorope11 je napisao/la:Btw, nemojte mi sad skakati u usta i govoriti kako on nije jedini problem.

Il Club più titolato al mondo!
Bezze izvlačiš statistiku koja ništa ne pokazuje!rope11 je napisao/la:Naša desetka... 23 pasa u 100 minuta, jedan dribling, dva centaršuta, četiri osvojena duela.
DVADESET izgubljenih lopti.![]()
![]()

Normalno i da će biti jedan od lošijih, kada loptu forsiraju da je kod njega, a igra sa debilima...
Čovječe, pa S KIM da igra pas igru, sa Borinijem jel'? Ili možda Kessie da glumi Pirla? Kažu ima snage Kessie, odigrao ovo malo minuta i na kraju tekme hoće da izdahne...
Nemoj Pero biti smiješan.

Trebao je Suso i prenijeti loptu od zadnje linije, odigrati na malom prostoru sam sa sobom i onda poslati dobar pas prema naprijed !?
JA TVRDIM i siguran sam 100% da bi Suso progledao da ima nekoga sa kim možeš igrati, a ne ove panjeve oko sebe.
Uglavnom, Maldini i Boban rade dobro posao i to je to...
Možeš ga okružiti najboljim igračima i opet će biti za qurac, iz prostog razloga što nije desetka.
Pa tip je neupotrebljiv i u ofanzivi i defanzivi, ne zna šta da radi, kuda da se kreće, apsolutni promašaj od igrača. Al' nije njegova krivica što ne zna već što debili ozbiljno računaju na njega.
Ovoj ekipi je novi veznjak i SS minimum. Ovo kako trenutno igraju nije ni za top 6.
Pa tip je neupotrebljiv i u ofanzivi i defanzivi, ne zna šta da radi, kuda da se kreće, apsolutni promašaj od igrača. Al' nije njegova krivica što ne zna već što debili ozbiljno računaju na njega.
Ovoj ekipi je novi veznjak i SS minimum. Ovo kako trenutno igraju nije ni za top 6.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Susov posao je da razigra napadača, imao je loptu, zašto nije iskreirao akciju? Zato što je klada i nema pojma.
Ne brine mene to toliko koliko ovo što neko ranije napisa za Pjonteka. On je idealan za CF u 4-3-3 ali me strah da se u ovoj formaciji nece nadavati golova. Jednostavno, on je van 16 neupotrebljiv.
Sto se Susa tice davno ispričana priča, svi to znamo. Nema brzinu, kasno se rješava lopte, jednostavno nije igrač za te pozicije. Ako mister misli drugačije, haman će me razočarati prije vremena. Ne znam, imao sam neki pozitivan osjećaj kad je on u pitanju.
Sto se Susa tice davno ispričana priča, svi to znamo. Nema brzinu, kasno se rješava lopte, jednostavno nije igrač za te pozicije. Ako mister misli drugačije, haman će me razočarati prije vremena. Ne znam, imao sam neki pozitivan osjećaj kad je on u pitanju.
Očekivano, kao najavljeno 1X, Giampaolo nona do plafon novembra. Igra za plakat, 0 šuteva po golu. Zvone i Paolo zeleni imaju još dosta toga za naučit.
Stane li Piatek, mi smo 6-9.mj.
Stane li Piatek, mi smo 6-9.mj.
Sudit čovjeku nakon prve zvanične utakmice, svaštamemaga je napisao/la:Nisam mislio vise pisati al se ne mogu suzdrzati nakon ovoga...Gattuso je doktor magistar profesor za ovog idiota od trenera, nikad gori milan nije bio u posljednjih 30 god.Ocaj

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Piatek je davno stao, nije zabio nijedan gol u pripremnim utakmicama
Nakon prve utakmice gdje suta nisu imali, gdje polu sansu nisu napravili, gdje 4 igraca igraju na neprirodnim pozicijama i ti sve protiv tima koji je jedan od kandidata za ispadanje, eh sigurno bi trebao pohvalu dobiti...Biscione je napisao/la:Sudit čovjeku nakon prve zvanične utakmice, svaštamemaga je napisao/la:Nisam mislio vise pisati al se ne mogu suzdrzati nakon ovoga...Gattuso je doktor magistar profesor za ovog idiota od trenera, nikad gori milan nije bio u posljednjih 30 god.Ocaj
- muha milanez
- Kontakt:
Zato što čovjek NE MOŽE (ne zna) igrati na poziciji 10-ke. Kad je prešao na svoju lijevu stranu imao je par pokušaja i to za 10-tak minuta, što dovoljno govori. Trenerov poraz i ništa drugo. Forsira nešto što i mi ovdje svi znamo da neće funkcionisat. Rope je upravu za prodaju Susa, ali to je sad druga priča..Fantasista je napisao/la:Susov posao je da razigra napadača, imao je loptu, zašto nije iskreirao akciju? Zato što je klada i nema pojma.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Fantasista
- Kontakt:
Piatek nije dobio loptu da bi zabio gol. Niko nije u stanju da centrira kako treba, da ne pričam kako veznjaci nisu dali upotrebljiv pas. Napadač je najmanji problem.
Ne kazem ja da je on problem, daleko od toga. Samo me brine koliko će njemu odgovarati ova formacija.
@Rope
Ne treba ga okružiti vrhunskim igračima, treba mu makar jedan takav, a mi nemamo ni pola takvog, tu ti je sve jasno...
Što reče Milanista, šta je to Paqueta bolji bio, a kuje ga se u zvijezde kao nekoga ko će biti vrhunski, šta je Piatek odigrao, frajer izgubljen u prostoru i vremenu...
A kad se sjetim priča, kako smo riješili napadača za narednih 6-7 godina, pa neki su išli toliko daleko da su u njemu vidjeli novog Shevu, hahaha.
Ljudi, mi osim Donnarume nemamo vrhunskog igrača, to neka vam bude jasno.
Roma bi to mogao biti, ali još nije, sve dok sjedi na klupi u repki!
Ovo je postalo previše Bgm, samo još eto mi zaludjenici vjerujemo u bolje sutra, a cijeli svijet se sprda sa nama!
Ne treba ga okružiti vrhunskim igračima, treba mu makar jedan takav, a mi nemamo ni pola takvog, tu ti je sve jasno...
Što reče Milanista, šta je to Paqueta bolji bio, a kuje ga se u zvijezde kao nekoga ko će biti vrhunski, šta je Piatek odigrao, frajer izgubljen u prostoru i vremenu...
A kad se sjetim priča, kako smo riješili napadača za narednih 6-7 godina, pa neki su išli toliko daleko da su u njemu vidjeli novog Shevu, hahaha.
Ljudi, mi osim Donnarume nemamo vrhunskog igrača, to neka vam bude jasno.
Roma bi to mogao biti, ali još nije, sve dok sjedi na klupi u repki!
Ovo je postalo previše Bgm, samo još eto mi zaludjenici vjerujemo u bolje sutra, a cijeli svijet se sprda sa nama!
Ajmo prodat Susa i napasti skudeto ha ya.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.