Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

socrates
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la socrates » 19 avg 2017, 23:35

propuh je napisao/la:Jedini gori od igraca na terenu je bio sudija, pogubio se ko mlada na vjencanju :mrgreen:
Nije da nismo navikli na odron derbije ali se covjek nada boljoj tekmi.
Na kraju i poslije milion gresaka nikog nije ostetio naustrb drugog to je jedino pozitivno uz nasu pobjedu naravski.
Haj malo objektivnosti,kako ba nije ostetio? Mi smo s penalom koji je sviran trebali voditi 2:1 jer onaj u prvom poluvremenu nije svirao. Na stranu to sto mi ne bi dali ni tri da su svirana,isto kao sto je trebao biti remi da se znalo ovaj pogoditi. Libo me racKu,ne trazim alibi nikakav,potpuno sam ravnodusan prema ovoj tekmi veceras,jer mi mozemo samo dole,ali treba biti realan i reci ako je neko ostecen. I,sta cemo sa rukom na gol liniji??
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Quinlan » 19 avg 2017, 23:40

socrates je napisao/la:
propuh je napisao/la:Jedini gori od igraca na terenu je bio sudija, pogubio se ko mlada na vjencanju :mrgreen:
Nije da nismo navikli na odron derbije ali se covjek nada boljoj tekmi.
Na kraju i poslije milion gresaka nikog nije ostetio naustrb drugog to je jedino pozitivno uz nasu pobjedu naravski.
Haj malo objektivnosti,kako ba nije ostetio? Mi smo s penalom koji je sviran trebali voditi 2:1 jer onaj u prvom poluvremenu nije svirao. Na stranu to sto mi ne bi dali ni tri da su svirana,isto kao sto je trebao biti remi da se znalo ovaj pogoditi. Libo me racKu,ne trazim alibi nikakav,potpuno sam ravnodusan prema ovoj tekmi veceras,jer mi mozemo samo dole,ali treba biti realan i reci ako je neko ostecen. I,sta cemo sa rukom na gol liniji??
Ako cemo se tiče voditi, da je onaj bogalj dabogda nogu slomio ma tri mjesta večeras dobio crveno zasluženi, da li bi uopšte došlo do crvenog ramovica, možda penala (Po meni nije jer većeg majmuna koji lakše pada u životu nisam vidio) i penala? 11 ma 9 od 10-15 minute misliš da bi se isto utakmica odvijala?

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 19 avg 2017, 23:57

Bgm ovaj Kadusic bi morao dobiti barem 10 utakmica suspenzije,ako je Krstanovic za ono dobio 4.
Igraj Široki ti si najbolji!

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 19 avg 2017, 23:59

[quote="socrates"]
I,sad ja trebam reci,okej,takvo sto ne postoji??
Daj se informiraj pa dodji komentirati. Posebno sto kazes da se ovdje pisu gluposti. Aj' ne riSe![/quote]

Cist crveni. Ostalo su gluposti

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 20 avg 2017, 00:01

@Quinlan To su sad teorije i odmotavanje filma unazad,koji bi dogadjaj prouzrokovao neki naredni i da li bi uopste,to niko ne zna naravno.Moze da ima veze i ne mora,to je tek u sferi nagadjanja. Ali,ako pricamo o cinjenicama i de facto o uticaju arbitra. Ja mogu sad tebi kontra pitanje (a nema potrebe tako posmatrati),Kadusic mozda i vjerovatno ne bi onako startovao da ovaj ranije dosudio uz penal i zuti!?!?! Zato i jeste ova prica koja se vrti oko jednog covjeka i jos cetvorice pomocnika. Ostecen neko ili ne,moje misljenje da jeste i da je ovaj uticao itekako na krajnji ishod. Ponavljam,apsolutno mi nista ne znaci i da smo dobili derbi,cak sta vise nikad nam mozda nece bolje leci poraz u derbiju kao ovaj. To sad ovdje nije ni bitno.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 20 avg 2017, 00:03

Zeljko ode na Kosevo I uzima bodove I pitare baca u bedak hehhehe

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 20 avg 2017, 00:19

Gledam sad ovu situaciju,ipak Kjosevski nije dobio zuti. Stavi ruku u dzep,i predomisli se,nije mu dao zuti. :facepalm:
Zatim,prije nego je izveo penal,golman pa skoro metar izasao s linije..Kakav idiot ovaj Cuic,drama :o
Na jednom od prethodnih derbija,isti ovaj je ponistio penal na asistenciju linijskog sudije..I savez njega postavi za glavnog. :cool:

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 20 avg 2017, 00:30

Cuic nije los sudac,al se usro ko pi*ka kad je trebalo stisnut muda i otkinut crveni Kadusicu. Kasnije sve neke kompenzacije i onda naravno dobijes sta dobijes. Sta je s Valjicem? Jedino bi on mogao suditi ovakve utakmice
EKONNP

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 avg 2017, 00:34

Ma svaki se usere, da svira kako treba bilo bi po tri crvena na svakom derbiju, penala bruku i ostalih zayebancija. Poteško je suditi ovaj naš derbi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 avg 2017, 00:37

Prvo se prepao da Kadusicu crveni izvadi jer je vec jedan crveni dao Sarajevu pa konta previse je 2, a onda u drugom se prepao dati penal Sarajevu drugi jer je opet kontao dao sam im jedan previse je 2.

I to nije problem samo njega, to je problem svih sudija. I kada je nesto zasluzeno oni vrse kompenzacije, kao da ti sto prave te greske nisu sami sebi krivi. Ako naprave 3 crvena daj 3 i gotovo.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 20 avg 2017, 00:40

Ma,kakav Valjic pa on je popusio na derbijima jer je konstantno sudio,izmedju toga se jos negdje pogubio ako nije dole u hercegovackom.
Peljto,jel on delegiran i na jednoj tekmi u ovih pet kola?
Lik prosli derbi bez greske odradio.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 20 avg 2017, 00:44

tuzlak1987 je napisao/la:Prvo se prepao da Kadusicu crveni izvadi jer je vec jedan crveni dao Sarajevu pa konta previse je 2, a onda u drugom se prepao dati penal Sarajevu drugi jer je opet kontao dao sam im jedan previse je 2.

I to nije problem samo njega, to je problem svih sudija. I kada je nesto zasluzeno oni vrse kompenzacije, kao da ti sto prave te greske nisu sami sebi krivi. Ako naprave 3 crvena daj 3 i gotovo.
Upravo. Ako je zasluzeno 4 penala,pa sviraj ih..
Tri crvena,pa izbaci trojicu,to je nasa realnost. Tako se samo moze postici pozitivna reakcija igraca,ovako samo tonemo. Zalosno!
Ugledajte se na onu pravu PL,otocku...Idioti,balkanski!

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 20 avg 2017, 01:04

slika

Kadušiću pizdo
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 20 avg 2017, 01:16

skripar96 je napisao/la:Cuic nije los sudac,al se usro ko pi*ka kad je trebalo stisnut muda i otkinut crveni Kadusicu. Kasnije sve neke kompenzacije i onda naravno dobijes sta dobijes. Sta je s Valjicem? Jedino bi on mogao suditi ovakve utakmice
Realno je morao dati odmah crveni karton i Kadusicu. Ono je start za zatvora!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 20 avg 2017, 01:18

socrates je napisao/la:Gledam sad ovu situaciju,ipak Kjosevski nije dobio zuti. Stavi ruku u dzep,i predomisli se,nije mu dao zuti. :facepalm:
Zatim,prije nego je izveo penal,golman pa skoro metar izasao s linije..Kakav idiot ovaj Cuic,drama :o
Na jednom od prethodnih derbija,isti ovaj je ponistio penal na asistenciju linijskog sudije..I savez njega postavi za glavnog. :cool:
Ako je vas ostetio, nas je vise! Na 0-1 i crveni karton Ivetica morao je dati crveni karton i Kadusicu za start na Stanicu! Tu bi bilo ono vase "Pitanje je samo s koliko razlike". Krstanovic je dobio za milovanje igraca crveni i 4 utakmice suspenzije, Krpic takodje u odnosu na ovo sto je Kadusic uradio!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 20 avg 2017, 01:20

Po meni bas dobra utakmica, znamo da nikad ovaj derbi nece bit neka leprsava prestava jer takva mu je psiholoska "podloga" i to ce tako uvjek bit, meni ne smeta.
Sudija usro al i to me ne cudi, bar je bilo uzbudljivo i napeto :D
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 20 avg 2017, 01:32

Čuić je sudio Mladost-Široki pred kraj prosle sezone u nebitnoj utakmici. Isaković je brutalnim startom slomio nogu Barabanu i ovaj mu dao žuti karton. Toliko o njemu kao sucu

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 20 avg 2017, 01:36

Ma necemo mi jos dugo imati sudiju koji bi u onakvoj situaciji dao jos jedan crveni, mada takvo nesto msm da ne bi smijeli uradit ni puno bolji UEFA suci i ne krivim ga puno
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 20 avg 2017, 01:38

jasan je napisao/la:Ma necemo mi jos dugo imati sudiju koji bi u onakvoj situaciji dao jos jedan crveni, mada takvo nesto msm da ne bi smijeli uradit ni puno bolji UEFA suci i ne krivim ga puno
Pa realno je morao, nema se tu sta kalkulisati, ono je start s namjerom da se igrac povrijedi. Ako su Krstanovic i Krpic prosli kako su prosli za startove koje su nacinili, ovaj nije smio proci nekaznjeno.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 20 avg 2017, 01:40

Ja hocu da povratim kad ga vidim da on vodi utakmicu,bilo koju.Pa on ni po cemu ni ne lici na fudbalskog sudiju. Mozda moze proci u rangu dole derbija Brotno-Posusje,plafon.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.