Romagnoli13 je napisao/la: ↑03 nov 2020, 21:38
Contea i Inter izgleda čeka još jedna blamaža u LP-a.
Kako misliš još jedna?
Prva godina i 8 bodova u grupi sa finalistom i polufinalistom i ispadanje na gol razliku sa ekipom koja je bila lošija od one koja je sezonu ranije u zadnjem kolu osigurala četvrto mjesto.
Prosle godine 7 bodova sa Barcelonom i Borussijom gdje je jedina blamaža poraz u Dortmundu nakon 2-0 vodstva.Zadnje kolo u igri za prolaz,potrebna pobjeda,a pola prve ekipe izvan terena i igra vezni red Vecino-Retard-Valero sa Čobančinom i Danilom kao bekovima.
Ove godine će biti prva blamaža prema svemu sudeci.Najjača ekipa unazad 10 godina skoro,daleko najlakša grupa u sve tri godine od povratka u LP i 2/9 bodova nakon tri kola.
I kako mi je ovaj imby mig iskočio sa ignorea odjednom,nije valjda moderator postao
Beduin je napisao/la: ↑03 nov 2020, 22:56
Ova formacija sa 3 pozadi je najvece zlo, nesto najodvratnije u fudbalu, ali italijani k'o italijani.
I kad sam ovdje pisao o dovodjenju besplatnih i istrosenih matoraca, ubjedjivali me da nemam pojma, kako je Young i sad ponajbolji njihov igrac, kako su Kolarov i Vidal samo tu radi rotacije i malu minutazu, a Handa da je medju najboljim golmanima i ne treba mladjeg dovoditi, a ono Inter kesa od ekipe.
Vidala ne mozes istjerati iz ekipe, valjda Konte gotivi ovog mesara pa... radije ce Barelu izvesti

A
Young i je najbolji lijevi bek,a sumnjam da je itko ikad napisao da je ponajbolji igrač.Nema šanse da je itko napisao.
Handanovic je prosjek golman i to govorim vec odavno da je pao nenormalno,ali me se napada svaki put kad kažem kako od strane Interista tako i od strane ostalih koji i dalje žive u 2013.Eno i komentator jučer na streamu spominje kako je Handanovic daleko najbolji na svijetu u branjenju penala...lik nije skinuo dva penala u zadnje 3 sezone.Vec iduce sezone treba trazit novog prvog golmana ako se nije moglo ove radi cijele situacije i gubitaka zbog corone.
Kolarov i je za rotaciju.Igrao je neplanirano više jer je Bastoni bio out zbog corone.Druga stvar je što ovaj imbecil ne moze nakon dvije utakmice vidjet da je i to previse sto igra i da treba biti backup Youngu lijevo,a ne stoperu.Al to je kad si toliko tvrdoglav pa ne znaš formaciju promijenit nego ako ti nema prvog izbora na poziciji ti forsiraš drugi do u beskraj iako očito ne funkcionira.
Sa Vidalom je jedini problem što ne smiju i on i Barella skupa igrat (tj. moras u istom trenutku na terenu imat dvojicu iz Eriksen/Retard/Sensi kombinacije) jer to ne funkcionira niti će funkcionirat i imaš bolje opcije na klupi.Jučer prvu katastrofalnu utakmicu odigrao i odmah napadi kao uzasna kupovina za 0
Nit je Vidal problem nit je Kolarov kao backup problem,znamo svi tko je problem.