Moderator/ica: Pasha
19:00Volvic je napisao/la:Momci, u koliko sati je tekma tacno?
mirzatele je napisao/la:19:00Volvic je napisao/la:Momci, u koliko sati je tekma tacno?
Ne znam, mozda da se pocne pisati na temama namjenjenim za to ili ?zgembo89 je napisao/la:Nijemci koji su spletom čudnih okolnosti počašćeni od strane IHF-a da učestvuju na SP-u baš kao i Island i Saudijska Arabija su ipak zasluženo stigli do pobjede nad svojim istočnim komšijama...izbaciš ih i oni onda opet dobiju pozivnicu,šta je svrha baraža kad uvijek veliki prolaze na ovaj ili onaj način
To je samo prilika da ti još jednom pokažu kako nemaš šanse nikakve,i da ti pokažu gdje je tvoje pravo mjesto! Koliko znam oni su Australiju izbacili sa SP,sve je politika...zgembo89 je napisao/la:Nijemci koji su spletom čudnih okolnosti počašćeni od strane IHF-a da učestvuju na SP-u baš kao i Island i Saudijska Arabija su ipak zasluženo stigli do pobjede nad svojim istočnim komšijama...izbaciš ih i oni onda opet dobiju pozivnicu,šta je svrha baraža kad uvijek veliki prolaze na ovaj ili onaj način
UnSub je napisao/la:A gdje nam je brat Njutn??
Njutn forumas godine!newton_heath_lyr je napisao/la:UnSub je napisao/la:A gdje nam je brat Njutn??
Evo jedne od juce. Tu sam tu sam . Nisam imao vremena da pregledam forum,pa ako se pisalo sorry. Samo da kazem da nas je juce bilo bliu 500 a ne kao sto Avaz napisa 200 te gotovo cijelo drugo poluvrijeme Makedonci( njih oko 200) je navijalo za Zmajeve.
Unatoc tome sto su karte bile kupljene za tribvine iza golova i na pocetko smo bili dobrano razbacani,dobrom voljom organizatora smo gotovo svi bili prebaceni na tribinu sa strane gdje su komentatorske pozicije,ia na nasu zalost TV kamere su prenosile sa pogledom na suprtonu tribinu.
A sta je sve domacin obezbijedio posjetiocima je stvarno za sve pohvale. Bilo koji od navijaca je mogao da se slika sa peharom koji se dodjeljuje pobjedniku SP. Svako je mogao da se okusa u takmicenju u brzini suta. Pobjedni je bio neki Francuz sa 105 km/h. Ja sam uspio nekako 88 km/h.
Takodje na rasolaganju pred utakmice su i fan shopovi reprezentacija koje igraju.Tako se juce za nekih 25 KM mogla uzeti originalna majica BiH u reziji organizatira i mnogi drugi transparenti vezani za BiH. I zvanicna maskota prvenstva Go Fahed tokom cijele utakmice je na tribinama druzi se sa navijacima. Ma sve je bilo na nevjerovatnom nivou. Podrska nasima je bila dobra ali se to toliko nije culo na TV snimku koji sam malo prije pogledao.Sve u svemu veceras sa remijem bi bio presretan. Podrska ,cak i veca nego juce se ocekuje veceras. Budite mi pozdravljeni do sutra.Eto i nekoliko slika sa jucerasnjeg meca.
koliko ja znam stranica nije u funkciji o nove godineUnofficialpage je napisao/la:http://liveonsat.com/LJS_other_handball.php" onclick="window.open(this.href);return false;ahmic je napisao/la:Koji programi prenose utakmice,mozemo li to provjerit??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma Iran uvijek ima probleme... tako je i bilo i prošle godine na SP u fudbalu,svi su imali kampove osim njih... Svi bili u hotelima,samo oni u nekim sobama u sklopu aerodroma! Boga pitaj sta oni rade u svim savezima,svi normalno treniraju,nasi su tamo od pocetka januara,nikakvih problema!Pegi10 je napisao/la:Slusao sam jucer da se Iranski selektor zalio na organizaciju treninga u tri dana uspjela odrzati samo jedan trening on to pripisuje organizatorima.
Sto se toga tice cini mi se da je mali problem taj sto se zapravo ne znan gdje ce se idrzati trening. Muzurovic nam je pricao da jednostavno sjedu u autobus i nemaju predstavu uopste gdje ih voze i gdje ce trening ili prijateljska utakmica biti odigrani. ALi da nije bilo termina za treninge cisto sumnjam. U samim novonapravlejnim dvoranam postoje jos bar po tri one u kojima se trenira ,plus na svakih 5 km mozes vidjeti neku sportsku dvoranu.Pegi10 je napisao/la:Slusao sam jucer da se Iranski selektor zalio na organizaciju treninga u tri dana uspjela odrzati samo jedan trening on to pripisuje organizatorima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.