Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
kako se Diego ismijavao zbog svog loseg suta, Krasic ne moze ni da pogodi okvir gola, petlja neke finte koje nikad nisam vidio, mora malo mozgom igrat a ne sablonski sto je naucio , gubi se po malo,treba nam onaj Krasic sa pocetka sezone, valjda ce doci sebi,kao da je na drogama
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
Aktivan rezultat
Vratili smo se bar u utakmicu..steta za ovu posljednju priliku..mogli smo izjednacit...
Sta da kazem,sve ste vidjeli....
Odbrana spora i staticna...i dva jeftina gola primamo...vezni red isto tako,ali dosli smo sebi malo...na pocetku smo primili 2 gola,ostalo je bilo solidno jbg....
Vidjecemo u drugom sta ce biti..
P.s.
Ne dirajte Gigija...jbg..prvi gol pokusao skratit ugao a lopta kroz noge prosla...a prije toga pastore nanizao 2-3..i dao loptu u prazan prostor,izmedju stopera...nije gigi kriv.Drugi gol,onakve lopte u buketu igraca su opasne..brzo je lopta padala..nije mogao nista...chiellini je trebao to pokupit...
Ipak je covjek pauzirao 7 mjeseci..nije jos na nivou al nije kriv za golove...

Vratili smo se bar u utakmicu..steta za ovu posljednju priliku..mogli smo izjednacit...
Odbrana spora i staticna...i dva jeftina gola primamo...vezni red isto tako,ali dosli smo sebi malo...na pocetku smo primili 2 gola,ostalo je bilo solidno jbg....
P.s.
Ne dirajte Gigija...jbg..prvi gol pokusao skratit ugao a lopta kroz noge prosla...a prije toga pastore nanizao 2-3..i dao loptu u prazan prostor,izmedju stopera...nije gigi kriv.Drugi gol,onakve lopte u buketu igraca su opasne..brzo je lopta padala..nije mogao nista...chiellini je trebao to pokupit...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
bas pri tom golu sam kontao, nema on sta skracivat ugao koji je vec skracen, jer Micoli ide prema golautu, sam vec pravi zajeban ugao, i ne moze mu ga ni R.Carlos iz onakvog ugla dati ako ostane na liniji, al on izadje i lik lijepo ispod njega lagano kroz none, jer jedino tako je i mogao i tom jacinom je i mogao da puca a da je Gigi ostao na liniji smo bi mu jedna lagana loptica dosla u noge, al zaletio se iz zelje da napravi odbranu ,ne krivim ga ,dosta nas je zaduziosarajlija89 je napisao/la:Aktivan rezultat![]()
![]()
P.s.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
Onda bi micoli pogodio suprotni ugao....
ma ozb...miccoli onakve situacije pogadja,svi znamo kakve golove daje...sta je njemu pogodit suprotni ugao iz one pozicije...to uvijek gadja.
Mozda je bolje bilo d aje gigi ostao i cekao...al opet mislim da bi gol bio...Miccoli ono ne promasuje.
No nebitno....zar nije smijesno sta je pastore napravio na sredini i kavu je loptu izmedju stopera dao....a to je prethodilo golu...gigijeva eventualna greska je kolateralna steta u ovo situaciji...
FORZA RAGAZZI

Mozda je bolje bilo d aje gigi ostao i cekao...al opet mislim da bi gol bio...Miccoli ono ne promasuje.
No nebitno....zar nije smijesno sta je pastore napravio na sredini i kavu je loptu izmedju stopera dao....a to je prethodilo golu...gigijeva eventualna greska je kolateralna steta u ovo situaciji...

FORZA RAGAZZI
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Ponos Torina
- Kontakt:
Samo se sjetim one situacije Misimovica u repki kad smo igrali kada je rekao"Nemozemo vise ovako"

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- JuveSissoko
- Kontakt:
hahah koja smo komedija od ekipe hahah, al se dobro ismijah 

Ovo nije normalno pa u pet minuta drugog poluvremena smo trebali dati dva gola, ne zna šta je ovo pa ni hebene sreće nemamo, Matri šuta onog pogodi, Marchisio u samu stativu ponovo neko vadi, pa kasnije šut Krasića
.
Del Neri uradio potez utakmice kad je uveo Martineza koji se nije vidio
, Matri se bar trudio. Nemam riječi ode ovo sve u 3pm, još što je najgore svi konkurenti za tu 4 poziciju kiksali imali smo ponovo šanse da se uključimo 

Del Neri uradio potez utakmice kad je uveo Martineza koji se nije vidio

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- sarajlija89
- Kontakt:
Zasluzili smo bar bod al jbg...
na pocetku drugog poluvremena,prvih 15 minuata igrala se viktorija na njihov gol..promasili smo 2-3 dobre sanse.Kasnije je Del Neri pogrijesio kada je izvadio jedinog napadaca Matria,koji se doduse ispromasivao ali mislim da je trebao ostati do kraja u nedostatku boljih rjesenja...
Od njegovog izlaska i palermo je uspostavio terensku ravnotezu i sacuvao pobjedu...
Lose otvaranje utakmice i nedostatak kvalitenih izmjena uslijed mnogobrojnih povreda..nije se moglo vise.
Igra solidna i borbena..ali nedovoljno za remi ili nesto vise.Jednostavno, lose otvaranje utakmice i povratka nije bilo i pored solidne igre u nastavku...
na pocetku drugog poluvremena,prvih 15 minuata igrala se viktorija na njihov gol..promasili smo 2-3 dobre sanse.Kasnije je Del Neri pogrijesio kada je izvadio jedinog napadaca Matria,koji se doduse ispromasivao ali mislim da je trebao ostati do kraja u nedostatku boljih rjesenja...
Od njegovog izlaska i palermo je uspostavio terensku ravnotezu i sacuvao pobjedu...
Lose otvaranje utakmice i nedostatak kvalitenih izmjena uslijed mnogobrojnih povreda..nije se moglo vise.
Igra solidna i borbena..ali nedovoljno za remi ili nesto vise.Jednostavno, lose otvaranje utakmice i povratka nije bilo i pored solidne igre u nastavku...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 02 feb 2011, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ja vise stvarno neznam sta da kazem....:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
sad jedino nas moze spasti da promjenimo nesto a to bi bilo dobro poceti s trenerom,,
Neka dovedu Spaletija sto prije..
sad jedino nas moze spasti da promjenimo nesto a to bi bilo dobro poceti s trenerom,,
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- nookey
- Kontakt:
Ma samo treba uporediti, šta smo prije dovodili a šta nam sad igra...SoloJuve26 je napisao/la:Ja vise stvarno neznam sta da kazem....:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Zidane,Nedved,Viera,Emerson,Zlatan,Cannavaro,Thuram,Zambrotta i da ne nabrajam...
A sad Martinez,Matri,Iaquinta,Krasić

I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- JuveSissoko
- Kontakt:
ma de, nismo imali srece, joj vas, kakav Spaleti, mi gradimo ekipu, Juve je na dobrom putu, moramo zasukat rukave, ovo je veliki klub, Matri ce proradit, Del Piero je veliki vodja, Hasan mi se svidio danas, napredovacemo, igraci su to pokazali. heheh samo neke od izjava Del Neri sutra ili ovih dana i ta sranja sto slusam od Cirockya do Del Seronje i Marotte aka "mogul posudit polovno sta" 

Gdje je taj "grande Juve"
Jedva cekam izjavu krivoustog majmuna.
Valjda je vise gotov. CIro je izletio za manje od ovoga.
Al Del Neraga ima Marottu, svog ahbaba iza ledja

Jedva cekam izjavu krivoustog majmuna.
Valjda je vise gotov. CIro je izletio za manje od ovoga.
Al Del Neraga ima Marottu, svog ahbaba iza ledja

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Moj glavni komentar večerašnje tekme je da ćemo mi danak farsopolija plaćati sve dok BiH uđe u EU
Zvući smiješno ali je realno, 2 čista penala, igra kao igra nije bila toliko loša, samo što se počne igrati nakon što što primimo gol, Agnelli je rekao da smo dolaskom Matria dosuli benzina u Juventusov motor, moje mišljenje je da je tog goriva nestalo 15 min prije kraja...ali simptomatično je to da baš kad konkurenti kiksaju da mi to ne iskoristimo, ali s druge strane, ovaj poraz se neće toliko odraziti jer je bodovna razlika za konkurentima ostala ista, bod gore-dole...Neki će se složiti, neki vjerovatno neće, ali po meni 8 mjesto je trenutno naša realnost, za nadati je se da će se u ovih preostalih 14-15 tekmi nešo promijeniti, doduše i u prvom dijelu sezone, nakon poraza od Palerma stvari su krenule na bolje, neka tako bude i ovaj put...
E hajd ko će sad biti fin da me utješi i da mi kaže da će se Juve plasirati u Champions League da mu rezervišem mjesto u Jagomiru

E hajd ko će sad biti fin da me utješi i da mi kaže da će se Juve plasirati u Champions League da mu rezervišem mjesto u Jagomiru

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- nookey
- Kontakt:
Sad pročitah da se Gary Neville oprostio, čudi me da ga ne dovedosmoJuveSissoko je napisao/la:ma de, nismo imali srece, joj vas, kakav Spaleti, mi gradimo ekipu, Juve je na dobrom putu, moramo zasukat rukave, ovo je veliki klub, Matri ce proradit, Del Piero je veliki vodja, Hasan mi se svidio danas, napredovacemo, igraci su to pokazali. heheh samo neke od izjava Del Neri sutra ili ovih dana i ta sranja sto slusam od Cirockya do Del Seronje i Marotte aka "mogul posudit polovno sta"

I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma nismo mi nista imal veceras,, slabo je to sve,, Kad vidim kako nas prolaze i sve to doce mi da povratim,, pa dje gradis ekipu a vec gubimo 3 zaredom utakmice?? Ispali iz EL i Cupa italije, pa smo i daleko daleko od tog mjesta za Champions League, a da negovorim vec za iducu godine dje ce samo 3 mjesta biti za LP...JuveSissoko je napisao/la:ma de, nismo imali srece, joj vas, kakav Spaleti, mi gradimo ekipu, Juve je na dobrom putu, moramo zasukat rukave, ovo je veliki klub, Matri ce proradit, Del Piero je veliki vodja, Hasan mi se svidio danas, napredovacemo, igraci su to pokazali. heheh samo neke od izjava Del Neri sutra ili ovih dana i ta sranja sto slusam od Cirockya do Del Seronje i Marotte aka "mogul posudit polovno sta"
Nema sta vise cekati,, ja bi da se pitam igro do kraja s juniroima,,
Ovaj Del neri mjesto da ubaci nekog napadaca kao Libertazi jer nemamo pravog napdaca tamo napred, al ne on ubaciva Sissoko, Hazana i ,,,,,, materine,,
Onaj Krasic me totalno nervira,, momak nista ama nula pravi na terenu,, ako ja nebi igro bolje evo mi ruke,,,
IL Capitano nema se sta reci protiv al mislim mora malo razmisliti uskoro da nam nema vise sta dati,,
Buffon kriv na prvi go, a drugi Chiellini, kako onako lako pusta onog celu da dadne goo?? e moj chiellini daleko si ti od klase Cannavara i Ferrare...
Sta kazu ono, nakon kise doce sunce...

@>Solo...ironija je to bila. Vidis da je Sissoko pozelenio od smijeha.
Satro ima se volja za pobjedu. Al' dzaba ti volja, kad nemas kvalitet. Do sutra ga na bi dali. Realno i nije mi krivo kad vidi kakva je igra. Bolje i ne zasluzujemo. Ako zadrzimo 8 mjesto, bice dobro. Rekao sam jednom, al evo opet cu, mi cemo tesko i do EL doci, ako se ovako nastavi.

Satro ima se volja za pobjedu. Al' dzaba ti volja, kad nemas kvalitet. Do sutra ga na bi dali. Realno i nije mi krivo kad vidi kakva je igra. Bolje i ne zasluzujemo. Ako zadrzimo 8 mjesto, bice dobro. Rekao sam jednom, al evo opet cu, mi cemo tesko i do EL doci, ako se ovako nastavi.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ne znam kako je kod vas..al kod mene vise nema ni nerviranja,nema nekih posebnih emocija,valjda naviko i pomirio se s tim na neki nacin...samo neka praznina pomjesana sa sjetom....
Ostalo je samo ime...

Ostalo je samo ime...

- SoloJuve26
- Kontakt:
Adinjo je napisao/la:@>Solo...ironija je to bila. Vidis da je Sissoko pozelenio od smijeha.![]()
MA i to sto kazes,, neznam ako ste vidjeli kad smo primili go onaj Marotta se smije?? Eto koliko je njemu zao Juventusa,, Ja mislim stvarno da ima nekakva mucka tu,, Jer ovo nije normalno,
Kad je to juve 3 zaredom izgubio?? Pa Ferrara kad je treniro nije ovako bilo lose al ipak su ga sutnuli
- SoloJuve26
- Kontakt:
e to ko prvi nace te neke izjave nek doda ovdje,,
Sarajljila// takodje,ija se vise nerviram ko prije i nemam neke emocije jer znam ipak kako ce biti i realan sam ..
kad vidim samo ko nam svak igra i kakve bekove ima znam koliko je sati..
Sarajljila// takodje,ija se vise nerviram ko prije i nemam neke emocije jer znam ipak kako ce biti i realan sam ..
kad vidim samo ko nam svak igra i kakve bekove ima znam koliko je sati..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.