Znaci to je to famozno pojacanjeSiouxLukavac je napisao/la:Jel se to Almir Redžić vratio??

Znaci to je to famozno pojacanjeSiouxLukavac je napisao/la:Jel se to Almir Redžić vratio??
Naravno da nije druže.sodaacm je napisao/la:Znaci to je to famozno pojacanjeSiouxLukavac je napisao/la:Jel se to Almir Redžić vratio??
Znači Redža ostaje? Dobro će nam poslužiti, nadam se da je naučio nešto u Češkoj i da će biti bolji nego prije.agalo je napisao/la:jeste redza tu.trenira sa suigracima.sto se tice pojacanja nadam se da ce nam biti od koristi a radi se o bivsem igracu slobode.vecini vam nije toliko poznat
Aga moj dobriagalo je napisao/la:doci ce napadaca,al ima ih dosta i sada.o tom po tom.nek se pokrenula tema,znam da dosta ljudi citaju sta se pise ovdje iako nemaju akaunte i ne pisu.svi mi znamo ko je ko na ovom forumu,stoga kada procitas ko pise ko se zanima ko iznosi istine ko iznosi novosti super dodje svima nama.vidi se da ne miruje u nama duh radnickog,lukavca,sioux-a itd.
zelim mu svu srecu da bude pojacanjeSARS je napisao/la:Famozno pojacanje vam je Mirza Hasanovic
Jel to onaj Redza koji gazi igraca Viteza bez ikakve potebe? Da budem iskren on je jedan od najvecih krivaca zasto te godine se nismo plasirali u PL, al ajde mozda je u Ceskoj naucio da se ponasa ako nista nego ko je taj koji bi nas trebao pojacati danas?SiouxLukavac je napisao/la:Svakako da će biti pojačanje za ovu ligu. Kakav je status sa Širanovićem i Mujićem?
Drago mi je što je Redža tu, mada ga nisam gotivio dok je igrao za nas prije par sezona al fali nam brzine u ekipi a on to ima i sigurno da će nam dobro doći.
Drzite se vi federalne lige. ...i to vam je plafon. ...do skora ste sa prilukom igrali....mi i vi, al nikako u istu recenicu.agalo je napisao/la:da mozemo mi bi doveli simeunovica,anicica,vagnera,stokic-a itd da ne nabrajam.isto mislim da bi i vi uradili.znamo mi dovoljno ko vrijedi u ovoj bosnici.dovode se igraci koji se mogu dovesti,a ne koji su dobri!!!????
staragarda je napisao/la:Drzite se vi federalne lige. ...i to vam je plafon. ...do skora ste sa prilukom igrali....mi i vi, al nikako u istu recenicu.agalo je napisao/la:da mozemo mi bi doveli simeunovica,anicica,vagnera,stokic-a itd da ne nabrajam.isto mislim da bi i vi uradili.znamo mi dovoljno ko vrijedi u ovoj bosnici.dovode se igraci koji se mogu dovesti,a ne koji su dobri!!!????
od kud besplatnoagalo je napisao/la:besplatno je nama gore pa zato igramo.teren nam je inace u losem stanje.ima li jos nesto za pitati?
staragarda je napisao/la:od kud besplatnoagalo je napisao/la:besplatno je nama gore pa zato igramo.teren nam je inace u losem stanje.ima li jos nesto za pitati?...je li lukavac igrao i neki dan na pomocnom Tusnja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.