FK Radnički Lukavac

sodaacm
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodaacm » 04 feb 2015, 18:49

SiouxLukavac je napisao/la:Jel se to Almir Redžić vratio??
Znaci to je to famozno pojacanje :wtf:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 04 feb 2015, 19:19

sodaacm je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Jel se to Almir Redžić vratio??
Znaci to je to famozno pojacanje :wtf:
Naravno da nije druže. :shh: :shh:

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 04 feb 2015, 21:32

jeste redza tu.trenira sa suigracima.sto se tice pojacanja nadam se da ce nam biti od koristi a radi se o bivsem igracu slobode.vecini vam nije toliko poznat

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 04 feb 2015, 21:41

agalo je napisao/la:jeste redza tu.trenira sa suigracima.sto se tice pojacanja nadam se da ce nam biti od koristi a radi se o bivsem igracu slobode.vecini vam nije toliko poznat
Znači Redža ostaje? Dobro će nam poslužiti, nadam se da je naučio nešto u Češkoj i da će biti bolji nego prije.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 04 feb 2015, 21:44

ne mozes ti nauciti u zatvoru nista,a kamoli u ceskoj ako ne znas gdje pripadas i ne znas sta zelis.ma ima dosta igraca neka se medjusobno nadmecu za poziciju ako im je stalo da napreduju.jedinstvena prilika da dosta igraca sazrije ili se okani fudbala.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 04 feb 2015, 22:10

I igrac koji dolazi bas takav nam je potreban da sa Jahom bivsim saigracem u Slobodi drzi nas dobro na sredini terena, njegovo internacionalno iskustvo takodje dobro ce nam doci, moze pomoci i mladjima u ekipi dosta naravno, uz njega, jahu, elku, cejvana, subu,mesu i par ovih mladjih jaca ekipa ce biti nego u prvom dijelu sezone za mene, bilo bi dobro ako bi dosao kakav napadac, ali eto ima Redza, Dzana pa vidjecemo...

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 04 feb 2015, 22:27

doci ce napadaca,al ima ih dosta i sada.o tom po tom.nek se pokrenula tema,znam da dosta ljudi citaju sta se pise ovdje iako nemaju akaunte i ne pisu.svi mi znamo ko je ko na ovom forumu,stoga kada procitas ko pise ko se zanima ko iznosi istine ko iznosi novosti super dodje svima nama.vidi se da ne miruje u nama duh radnickog,lukavca,sioux-a itd.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 04 feb 2015, 22:41

Famozno pojacanje vam je Mirza Hasanovic ;)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 04 feb 2015, 23:07

agalo je napisao/la:doci ce napadaca,al ima ih dosta i sada.o tom po tom.nek se pokrenula tema,znam da dosta ljudi citaju sta se pise ovdje iako nemaju akaunte i ne pisu.svi mi znamo ko je ko na ovom forumu,stoga kada procitas ko pise ko se zanima ko iznosi istine ko iznosi novosti super dodje svima nama.vidi se da ne miruje u nama duh radnickog,lukavca,sioux-a itd.
Aga moj dobri :thumbup:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 05 feb 2015, 01:14

SARS je napisao/la:Famozno pojacanje vam je Mirza Hasanovic ;)
zelim mu svu srecu da bude pojacanje ;) slaba nafaka od njega
Sloboda Tuzla

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 05 feb 2015, 13:09

da mozemo mi bi doveli simeunovica,anicica,vagnera,stokic-a itd da ne nabrajam.isto mislim da bi i vi uradili.znamo mi dovoljno ko vrijedi u ovoj bosnici.dovode se igraci koji se mogu dovesti,a ne koji su dobri!!!????

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 05 feb 2015, 15:23

Svakako da će biti pojačanje za ovu ligu. Kakav je status sa Širanovićem i Mujićem?
Drago mi je što je Redža tu, mada ga nisam gotivio dok je igrao za nas prije par sezona al fali nam brzine u ekipi a on to ima i sigurno da će nam dobro doći.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 05 feb 2015, 15:58

SiouxLukavac je napisao/la:Svakako da će biti pojačanje za ovu ligu. Kakav je status sa Širanovićem i Mujićem?
Drago mi je što je Redža tu, mada ga nisam gotivio dok je igrao za nas prije par sezona al fali nam brzine u ekipi a on to ima i sigurno da će nam dobro doći.
Jel to onaj Redza koji gazi igraca Viteza bez ikakve potebe? Da budem iskren on je jedan od najvecih krivaca zasto te godine se nismo plasirali u PL, al ajde mozda je u Ceskoj naucio da se ponasa ako nista nego ko je taj koji bi nas trebao pojacati danas?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 feb 2015, 17:28

agalo je napisao/la:da mozemo mi bi doveli simeunovica,anicica,vagnera,stokic-a itd da ne nabrajam.isto mislim da bi i vi uradili.znamo mi dovoljno ko vrijedi u ovoj bosnici.dovode se igraci koji se mogu dovesti,a ne koji su dobri!!!????
Drzite se vi federalne lige. ...i to vam je plafon. ...do skora ste sa prilukom igrali....mi i vi, al nikako u istu recenicu.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 05 feb 2015, 17:32

u subotu se igra utakmica sa gracanicom u tuzli,ako budu jaci protesti onda se ide za orasje.naravno za svaku pohvalu je ova alternativa.svaka cast na organizaciji.imamo preko 25 igraca sada.doci ce jos par.taman da se zaokruzi spisak od 18.poslije gracanice idemo na banju u teslic gdje igramo sa proleterom,zatim se igra sa radnikom u tuzli najverovatnije,za dalje cete biti obavjesteni.ako neko ima pitanja bujrum u poruku.prvenstvno pocinje 7.marta znaci preko mjesec dana je da se spremi ekipica.nije hrdjavo taman da se spremi jos malo to.sto se tice siranovica i mujica oni nece moci nastupiti za orasje ako se ne plati odsteta u vidi opreme ili para,ili ce biti vraceni u radnicki ili sankcionisani.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 05 feb 2015, 17:35

staragarda je napisao/la:
agalo je napisao/la:da mozemo mi bi doveli simeunovica,anicica,vagnera,stokic-a itd da ne nabrajam.isto mislim da bi i vi uradili.znamo mi dovoljno ko vrijedi u ovoj bosnici.dovode se igraci koji se mogu dovesti,a ne koji su dobri!!!????
Drzite se vi federalne lige. ...i to vam je plafon. ...do skora ste sa prilukom igrali....mi i vi, al nikako u istu recenicu.

vidi jednu stvar tuzlak.imate proslost nema se tu sta pricati,imate tradiciju.imate omladinski pogon,stadion.tuzla je metropola za lukavac.sve stoji.bujrum vi svoje pakujte,spremajte,organizujte se.pomazite jedni drugima.mi imamo svoja misljenja i furke.selamim iz sode

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 05 feb 2015, 18:03

Otkud to da igrate u Tuzli ? jel zbog terena, ono što su vam odgodili prijateljsku sa Sar. ?

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 05 feb 2015, 18:24

besplatno je nama gore pa zato igramo.teren nam je inace u losem stanje.ima li jos nesto za pitati?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 feb 2015, 23:15

agalo je napisao/la:besplatno je nama gore pa zato igramo.teren nam je inace u losem stanje.ima li jos nesto za pitati?
od kud besplatno :? ...je li lukavac igrao i neki dan na pomocnom Tusnja :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 06 feb 2015, 00:51

staragarda je napisao/la:
agalo je napisao/la:besplatno je nama gore pa zato igramo.teren nam je inace u losem stanje.ima li jos nesto za pitati?
od kud besplatno :? ...je li lukavac igrao i neki dan na pomocnom Tusnja :?

znas kako to ide kad si jak.salim se.lovic im odradio posao i dobio dzabalesku.mutniji smo od dunava.selamim

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.