Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
I ja sam bio na toj tekmi , uzivancija pravaGunnerS je napisao/la:Kad smo kod Abidala, kad je igrala BiH - Francuska ( prijateljska na Koševu ) i ja stojim na Istoku i on dođe do aut linije, podiže ruke i bismilu, fatihu, šta je već ućio i amin, kad čitav Istok Abidal, Abidal...![]()
![]()
![]()
Ma đe ba Abidal nema muškost.Što se tiče defanzive Maxwel mu nije ni do članaka.Abidal je među 3 svjetska lijeva beka.prasovic89 je napisao/la:Otkako je Maxwell dosao, ja ga uvijek preferiram ispred Abidala, jer Abidal po meni nema onu ''muškost'' suviše pi*kasto ide u duel nekako mlako skroz, dok je Maxwell dosta ofanzivan.
Jbt zivot ne mogu docekati tekmu viseSad bi im s Bozijom pomoci trebali vratiti Tamuda ( navodno upitan i njegov nastup ) , dobro je sto nece Kameni braniti, a ovaj rezervni golman neam blage kakav je
Vjerovatno ce biti isto ko i prosle godine, gruba igra na sredini terena...
Slucajno nije,ali jbg,sta's ti sad,Tako nam je kako nam je.miky_hz je napisao/la:Ama sto me nervira taj savez i to ponistenje kartona kako se kome cefne,eto ponistili su crveni Kameniu i sutra ce biti na golu,isto tako Albiol iz Reala koji je trebao pauzirati sutra zbog zutih protiv Valencije i njemu su ponistili zuti da bi mogao igrati...
I sad kao treba covjek pomisliti da je to slucajno
Da,slazem se.Onako,dobar je golman,ali stvarno zna primiti glupe golove.Romariooo je napisao/la:Sta ima veze, taj kameni je rupa, kakve samo golove zna primiti to je cirkus, al zna nekad i ludo braniti, nesto a la Piplica.
ta rupa nam je uzela titulu prije 3 godine.Romariooo je napisao/la:Sta ima veze, taj kameni je rupa, kakve samo golove zna primiti to je cirkus, al zna nekad i ludo braniti, nesto a la Piplica.
Sajoni je napisao/la:Poraz im je zagarantovan!!!