FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

1L8F9C2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 1L8F9C2 » 25 sep 2013, 21:07

Alpacino je napisao/la:Planirani ulet u teren je zavrsio neslavno, nekoliko nafuranih momcica zeljnih dokazivanja je mislilo kako ce ihcijeli sjever ispratit ulaskom u teren. Nista od toga, jos smo i grupu obrukali. Navijanje do prekida fanaticno i bez greske, trenutak kada napadamo, gol visi u zraku, sjever i istok u delirijumu, trenutak kad smo se sebi u usta posrali, 70ta min. Organizacija 0, bice bolje ako Bog da..
Drugi put kad budes znao za ovakav plan reci i meni da znam da uletim ... :roll:

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 25 sep 2013, 21:11

Ovo se večeras desilo Sarajevu, sutra će Želji. Očito ima neka grupa nazovi Ultra navijača koji ucjenjuju ova dva kluba (na koji način znaju ovi u upravama ova dva kluba). Njihova ljubav prema klubu nema veze sa stvarnošću, oni utakmice gotovo i ne prate, a sigurno da i jednom i drugom grupom upravljaju isti ljudi. Da li će neko iz uprava ova dva kluba ovome stati u kraj, da Bog da. Neznam zašto ali vjerujem da vaš Dino ima dovoljno petlje da se sa ovom pojavom obračuna.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 sep 2013, 21:13

ili 3-0 za nas ili ponovo tekma, treceg nema. 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 25 sep 2013, 21:13

"Odmah nakon što je susret prekinut održan je sastanak na kojem je dogovoreno da su se stekli uslovi za nastavak susreta i čak je glavni sudija pištaljkom pozvao igrače Borca da izađu na teren. Međutim, nakon toga dešavaju se stvari koje mi nisu jasne. Radili su telefoni, no mi očekujemo da se Takmičarska komisija striktno drži propisa i pravila, te da na sutrašnjoj sjednici susret registruje sa 3:0", izjavio je Selimović sa SportSport.ba.

P.S. Nismo zasluzili 3 boda, nama treba sve uzeti nadam se da ce i Tan odustati nama i ne treba bolje. I naravno opet da spomenem nama u ovom trenutku treba trener jer mi istog nemamo. Pokusaj od strucnjaka je i danas zakazao.
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 25 sep 2013, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 25 sep 2013, 21:14

Ja ću vam napisati pravila, a vi skontajte šta će biti ishod ovoga.

Utakmica se ne smije prekinuti bez jednoglasne odluke komesara za bezbjednost, šefa policije, i glavnog sudije(mislim da su ta 3 lica, 3 uglavnom osobe). Dakle, ako se ne steknu uslovi za nastavak.
Ako se steknu uslovi, utakmica se mora nastaviti.
Ako neki klub ne želi nastaviti utakmicu, ista je registrovana u korist protivnika 3:0.

EDIT: Ne bi bilo prvi put da se pravila na nama ne primjene(čitaj: Slavija, zastava VRSa.)
Za ove što pišu da se narkoman predozirao na tribini, laže. Cura se onesvjestila jer su kreteni zaključali kapije, 100 ljudi je stajalo u redu pred njom.

Što se tiče navijača, moja noga zadugo neće kročiti na sjevernu tribinu. Stid me bilo biti sa takvim majmunima(čast izuzecima). Pola od njih nema 13 godina, a sve su huligani, manijaci, puše travu, imaju ćize, babini sinovi ukratko. To nisu navijači.

Hvala, doviđenja.
Zadnja izmjena: koalem, dana/u 25 sep 2013, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 25 sep 2013, 21:14

Znate šta,mene brine da se recimo desila današnja situacija,samo obratno,znači da su lešine upale na teren u BL,mislim da eventualna kazna ne bi bila ni blizu kazni za Sarajevo.Nažalost
''Neka me mrze samo da me se boje''

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 25 sep 2013, 21:15

Valter je napisao/la:Ovo se večeras desilo Sarajevu, sutra će Želji. Očito ima neka grupa nazovi Ultra navijača koji ucjenjuju ova dva kluba (na koji način znaju ovi u upravama ova dva kluba). Njihova ljubav prema klubu nema veze sa stvarnošću, oni utakmice gotovo i ne prate, a sigurno da i jednom i drugom grupom upravljaju isti ljudi. Da li će neko iz uprava ova dva kluba ovome stati u kraj, da Bog da. Neznam zašto ali vjerujem da vaš Dino ima dovoljno petlje da se sa ovom pojavom obračuna.
kad su to Manijaci uletili na teren na Grbavici ??????
jednom pitar-uvijek supak

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 25 sep 2013, 21:15

Valter je napisao/la:Ovo se večeras desilo Sarajevu, sutra će Želji. Očito ima neka grupa nazovi Ultra navijača koji ucjenjuju ova dva kluba (na koji način znaju ovi u upravama ova dva kluba). Njihova ljubav prema klubu nema veze sa stvarnošću, oni utakmice gotovo i ne prate, a sigurno da i jednom i drugom grupom upravljaju isti ljudi. Da li će neko iz uprava ova dva kluba ovome stati u kraj, da Bog da. Neznam zašto ali vjerujem da vaš Dino ima dovoljno petlje da se sa ovom pojavom obračuna.
lupas gluposti prave...pises na temi koja nema veze sa nasim navijacima..
ubuduce se malo raspitajte ko vodi tribinu...

ovo su pojedinci uradili i to su komsijski problemi u koje se mi ne bi trebali mjesati..
p.s juce se oni nama smiju za vodu,danas mi njima za ovu sramotu..e ove kvazi ekipe odnose bodove iz glavnog grada..
pa dokle vise?sve zbog odnosa,umjesto da svi budu ujedinjeni...
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 25 sep 2013, 21:16

sekac je napisao/la:
Steph je napisao/la:
sekac je napisao/la:Horde Zla pale na ispitu cijelom sjeveru se dobro naserem usta pićke narkomanske
Smiješan si.
Ti češ meni reči jadno je to meni koji nikad nisam bio protiv kliuba, ti češ mi reči net huligan koji pobjegnete a ja dobijem batine, ti češ meni reči koji mi ne daš da gledam kvalitetnije sarajevo zbog plačanja kazni,ti češ meni reči koji mi ne da da odgledam utakmicu do kraja sa kupljenomn kartom
Zadnja izmjena: bacelonafan, dana/u 25 sep 2013, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 sep 2013, 21:18

3:0 mora biti ako su se uslovi stekli za nastavak.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 25 sep 2013, 21:18

Steph je napisao/la:
Steph je napisao/la:
sekac je napisao/la:Horde Zla pale na ispitu cijelom sjeveru se dobro naserem usta pićke narkomanske
Smiješan si.
Ti češ meni reči jadno je to meni koji nikad nisam bio protiv kliuba, ti češ mi reči net huligan koji pobjegnete a ja dobijem batine, ti češ meni reči koji mi ne daš da gledam kvalitetnije sarajevo zbog plačanja kazni,ti češ meni reči koji mi ne da da odgledam utakmicu do kraja sa kupljenomn kartom
Neozbiljan si i nepismen, diskusija s tobom je ravna svađanju sa zidom, imaš pozdrav sa Sjevera.

p.s.

Da nije bilo Hordi tamo 2008. FKS ne bi više ni postojalo.[/quote]
Koliko je tih Hordi sad aktivno jesil upucen?

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 sep 2013, 21:19

osudjujete citavu grupu radi 2-3 pojedinca. smjesno
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 25 sep 2013, 21:19

Sarajlijica tebi pišem javno neču PP slušaj ti znaš koliko te ja gotivim ali ti mene ispljuva zašto? Je li u redu povo što se desilo jesam li uvijek stao na stranu vas i kad ne ide i kad uradite nešto što je za svaku pohvalu ali ovo večeras je dno dna šta ste uradili svom klubu i nama navijačima koji volimo i želimo gledati svoj klub.Zašto se pale baklje ko manipuliše sa vama zašto da klub plaća kazne zašto odgovori možda i mi -ja ufuramo taj ultra fazon jer mi smo potrošeni-krezavi ili seljaci nemamo pojma !? :(
Sarajevo ljubavi moja!

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 25 sep 2013, 21:19

mentalitet87 je napisao/la:
kad su to Manijaci uletili na teren na Grbavici ??????
Pameti, ne pišem o Manijacima i Hordama zla nego o nazovi Ultra navijačima. Koji vam je bio razlog da večeras palite baklje protiv Leotara

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 25 sep 2013, 21:20

Sarajlijc@ je napisao/la:3:0 mora biti ako su se uslovi stekli za nastavak.
Ako ti tako kazes onda ok
Zahvaljujem se priglupim djecacima na 3 boda
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 25 sep 2013, 21:21

sekac je napisao/la:Sarajlijica tebi pišem javno neču PP slušaj ti znaš koliko te ja gotivim ali ti mene ispljuva zašto? Je li u redu povo što se desilo jesam li uvijek stao na stranu vas i kad ne ide i kad uradite nešto što je za svaku pohvalu ali ovo večeras je dno dna šta ste uradili svom klubu i nama navijačima koji volimo i želimo gledati svoj klub.Zašto se pale baklje ko manipuliše sa vama zašto da klub plaća kazne zašto odgovori možda i mi -ja ufuramo taj ultra fazon jer mi smo potrošeni-krezavi ili seljaci nemamo pojma !? :(
sekac, nije ti red "srati se u usta" baš svima na sjeveru. Ima tu nas normalnih, nažalost u manjini smo. Zbog onih ostalih, i ovih (na kraju krajeva i tebe) ni ja neću više na sjever. Baš zbog toga generalizovanja cijelog sjevera.

Pa kad svi normalni odu, onda ćemo se svi zajedno srati u usta sjeveru.
4.10.2009.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 sep 2013, 21:22

"Odmah nakon što je susret prekinut održan je sastanak na kojem je dogovoreno da su se stekli uslovi za nastavak susreta i čak je glavni sudija pištaljkom pozvao igrače Borca da izađu na teren. Međutim, nakon toga dešavaju se stvari koje mi nisu jasne. Radili su telefoni, no mi očekujemo da se Takmičarska komisija striktno drži propisa i pravila, te da na sutrašnjoj sjednici susret registruje sa 3:0", izjavio je Selimović sa SportSport.ba.

Uh, dobro se stvari razvijaju, biće kmečanja pod Manjačom :lol:

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 25 sep 2013, 21:23

Gori ste vi sto svoj ne dolazak na utakmice pravdate glupim stvarima. Eto nesto nam je poslije rata bolje bilo, a zaboravljate da se i tada slicno desavalo i nesto pametujete. Od uljetanja protiv Zelje na derbiju pa nadalje ... fuj ste sa svojim licemjernim stvarima i predstavama da je nekad bolje bilo.

@sekac Koliko znam ti si na istoku ? Pa brate ko je manipulisao sa vama na jednoj evropskoj utakmici gdje sjever nije palio baklje a zbog istoka i mislim dvije zapaljene stigla kazna ? Ko je tad manipulisao sa vama. Pusti se stvari koje ne znas i price o manipulaciji i glupostima. Svakako sve zaboli sta mislite ti i slicni forumski strucnjaci.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 sep 2013, 21:23

Ima li kakav snimak sa arene kad se desio prekid
1946

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 25 sep 2013, 21:25

Sarajlijc@ je napisao/la:3:0 mora biti ako su se uslovi stekli za nastavak.
sta ima mora, pusti dinu ublehasa, ne moze se 2 dana cekati da se steknu uslovi, u ovom slucaju da se isprazni tribina, ima pravilo koje govori koliko minuta nakon prekida moze proci da se obezbjede uslovi, u ovom slucaju je proslo vrijeme; 0-3 100%

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: haris004 i 44 gosta.