Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Malo je zaspao kod Liverpoolovog gola ali sve u svemu, dosta dobro poluvrijeme naseg kapitena.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mene podsjeca i na onaj protiv obale slonovace onaj drugiakisarajevo92 je napisao/la:Identican gol kao protiv Irana na SP![]()
![]()
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
tako je edine
samo se nadam da ga spaleti nece ubiti u pojam igranjem sa laznom devetkom (a mislim da ce opet nastaviti tako igrati), to bi mu skroz sjebalo ovu formu, gre'ota.
al' niko se od napadaca ne da yebali sebe, bit' ce tesko tu nekog izbacit zarad taktike

samo se nadam da ga spaleti nece ubiti u pojam igranjem sa laznom devetkom (a mislim da ce opet nastaviti tako igrati), to bi mu skroz sjebalo ovu formu, gre'ota.

al' niko se od napadaca ne da yebali sebe, bit' ce tesko tu nekog izbacit zarad taktike

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dzeko ko i Drogba- dje je naviko zabit, naviko 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Fino odigrana utakmica. Potez bolji i od gola je onaj ulazak sa desne strane, lomljenje odbrambenog i plasirana lopta. Steta sto ne bi gol.
gledao sam tekmu,dzeko je bio daleko najbolji na terenu.od pocetka utakmice jako razstrcan,konstantno je radio presing na obrambene igrace liverpola,imao je nekoliko ljepih driblinga,sam sebi stvario par sansi,ako tako nastavi,nema zime za njega.
Izdvojio bih i onu situaciju kada je na sebe navukao dvojicu stopera i tako otvorio cist put Sharaviju za prodor prema golu - e to je Dzeko! Kada je on na terenu tada ostali ofanzivni igraci Rome imaju mnogo vise prostora za manevrisanje 

- JavierBosnia
- Kontakt:
I ono kad je izvrno Lovrena pa je lijevom opaliohurem je napisao/la:Izdvojio bih i onu situaciju kada je na sebe navukao dvojicu stopera i tako otvorio cist put Sharaviju za prodor prema golu - e to je Dzeko! Kada je on na terenu tada ostali ofanzivni igraci Rome imaju mnogo vise prostora za manevrisanje
kada vec izdvajate, izdvojite i dva mrtva zicera koja je promasio, bolji ziceri od tih tesko da mogu biti
tap in ne racunam
tap in ne racunam
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kakav negativac bozeChinaglia je napisao/la:kada vec izdvajate, izdvojite i dva mrtva zicera koja je promasio, bolji ziceri od tih tesko da mogu biti
tap in ne racunam
Na 2 zicera mislis vjerovatno onaj kad mu je Clyne bio na ledjima i kada je glavom pogodio golmana kod gola Salaha?
Radja mu je bacio loptu ispred njega koja je tako padala da je odskocila do njegove visine, znaci 1.90m je lopta odskocila tako da je ovaj morao i skociti malo da bi je primio nekako, savrseno ju je primio, i kad je trebao zakucat Clyne koji je 10 puta brzi je bio i u naletu i pogurao ga je tako da ju je uspio samo udariti vrhom nekako.
Drugi "promasaj" gdje ulijece izmedju 2 igraca, nalazi prostor, namjesta se i veoma snazno udara loptu glavom, ali pogadja golmana u prsa. Sta si ti ocekujes da u ovakvim situacijama glavom usmjeri loptu u rašlje?
Ako grijesim recite mi..
Džeko odličan sinoć, uostalom cijele pripreme. Djeluje kao da je malo ofalio i da se vidjeti da ima želju. Kako bi valjalo da u play offu bude MVP za Romu, vratilo bi ga psihički 100% i mi bi dobili strašnog CFa za sezonu ispred.
embrace the chaos
Jbg, onaj zicer sa pet metara jest tezi promasaj, ali nije ni bitno jer je odmah poslije dao gol. Imao je onaj pokusaj glavom i sut u suprotni ugao kao je obrnuo Lovrena, ali to su u pitanju dobre intervencije golmana, a ne njegovi katastrofalni promasaji.
Bio je dobar, ali sad da je bio ubjedljivo najbolji sto neko gore napisa, vala ni nije.
gdje ce spaleti uglavit perotija?
fali im neka doza kreativnosti, a on je jedini koji to u sebi ima tako da vjerujem da ce imati status prvotimca.
neko ce ocigledno morati otpasti, da li dzeko ili neko drugi, vidjet cemo.
Bio je dobar, ali sad da je bio ubjedljivo najbolji sto neko gore napisa, vala ni nije.
gdje ce spaleti uglavit perotija?

neko ce ocigledno morati otpasti, da li dzeko ili neko drugi, vidjet cemo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Tata!

Chinaglia je napisao/la:kada vec izdvajate, izdvojite i dva mrtva zicera koja je promasio, bolji ziceri od tih tesko da mogu biti
tap in ne racunam
Ne jedi goV.na.

Nije baš najbolja situacija za Romu u Play offu, jer vjerovatno da neće biti nosioci, ispred njih su Porto, City, Villareal, Anderlecht, Shakthar i Ajax, ova zadnja tri igraju večeras, znači dva tima trebaju ispasti da bi oni upali. 

- JavierBosnia
- Kontakt:
Anderlecht i Ajax su na klackalici, Shakthar je protiv YB skoro rijesio sve. Paok bi mogao iznenaditi, tesko ali roma se moze nositi sa svima sem CityaSheyi je napisao/la:Nije baš najbolja situacija za Romu u Play offu, jer vjerovatno da neće biti nosioci, ispred njih su Porto, City, Villareal, Anderlecht, Shakthar i Ajax, ova zadnja tri igraju večeras, znači dva tima trebaju ispasti da bi oni upali.
U ovoj fazi sezone svako svakog moze.. noge su jos teske..
Babson rumplocica kinder jaje hurmasica.Mojne meni folova dace preko 30 golova.
Blizu si bioJavierBosnia je napisao/la:Anderlecht i Ajax su na klackalici, Shakthar je protiv YB skoro rijesio sve. Paok bi mogao iznenaditi, tesko ali roma se moze nositi sa svima sem CityaSheyi je napisao/la:Nije baš najbolja situacija za Romu u Play offu, jer vjerovatno da neće biti nosioci, ispred njih su Porto, City, Villareal, Anderlecht, Shakthar i Ajax, ova zadnja tri igraju večeras, znači dva tima trebaju ispasti da bi oni upali.

Znači, Roma je nosioc i mogući protivnici su: Steaua, Young Boys, Rostov, Monaco i Mönchengladbach.
Montreal Impact-Roma 1:30
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, kakarut, Mocvara1991 i 46 gostiju.